2-34

3K 170 6
                                    

O 4 a půl měsíce později

Justin

,,Justine" cejtil jsem jak mě Bar hladí po vlasech.,, Mhm" otočil se jsem se ba druhou stranu.,, Jdu s Thomasem do školky pak přijdu" zašeptala mi do ucha a dala mi pusu na líčko.,, Hmm" zamumlal jsem a přikryl si i hlavu peřinou.

Probudil jsem se na hluk. Otevřel jsem jedno oko a pak i druhé. Podíval jsem se na hodiny. Půl desáté. Povzdechl jsem si a podíval se na ten nepořádek který mě probudil. Bar stála u skříně a něco tam hrabala.,, Půjdeš se se mnou mazlit?" zeptal jsem se a ona leknutím naskočila. Podívala se na mě a pak se usmála. Rozešla se ke mě a já natáhl ruce. Lehla si ke mě a objala mě. Bar už má velké bříško. Je v osmém měsíci. Pohladil jsem jí po bříšku a usmál se.,, Strašně se na tu naši princeznu těším" řekl jsem,, Já taky a moc" zamumlala a políbila mě.,, Já jsem tak unavenej" zašeptal jsem a zívl si.,, Se nedivím když si přišel v jedenáct večer. Hned si padl do postele a usnul" usmála se a hladila mě po tváři.,, Měl jsem asi deset jednání. Pak pět schůzek. Potom jsem musel dodělat dokumenty pak jsem musel vyřešit jednu stavbu bylo toho strašně moc" řekl jsem a znova si zívl.,, Tak se ještě prospi" zamumlala,, Dobře" zašeptal jsem zavřel oči a pak jsem už nic nevnímal.

Probudila mě obrovská rána. Rychle jsem se posadil a koukal kolem sebe.,, Bar?" zakřičel jsem. Nic. Lekl jsem se a rozeběhl se dolů. V kuchyni ležela Bar kolem ní bylo mnoho krve a všude bylo sklo.,, Bar!" zařval jsem a šel se rychle obléknout. Pak jsem jí vzal do náruče a běžel s ní k autu. Položil jsem ji na zadní sedadla a rychle se rozjel. Při cestě jsem volal Lily. Dojel jsem před nemocnici a vylezl. Vyndal jsem ji a běžel s ní dovnitř.,, Doktora! Potřebuji doktora!" zařval jsem.,, Co se děje?" přiběhla ke mě doktorka.,, Nevím. Ozvala se rána a pak už tam ležela kolem ní byla krev a a já nevím",, Odkud krvácí?" dali jí na lehátko.,, Já fakt nevím" Začala ji prohlížet.,, krvácí z rozkroku" zamumlala si pro sebe ale já jí slyšel. Dal jsem si ruce na hlavu a snažil se nerozbrečet.,, Je těhotná" řekl jsem,, Já vím musí na sál. Sedněte si tady" řekla a někam jí odvezli. Sedl jsem si na židli ale pak se hned postavil.,, Justine?" přiběhla Lily. Hned jsem jí objal a rozbrečel se.,, Nedokážu to už. Jestli zase potrati tak už to bude po druhé. Pak už žádnou Ellie mít nebudeme. Nedokážu to. Proč mi máme takovou smůlu" říkal jsem mezi vzlyky.,, pšš. Bar i Ellie to zvládnou. Budeš je mít obě dvě" řekla a já si povzdechl.

O čtyři hodiny později

,,Na tady máš" podala mi Lily kafe.,, Už je tam čtyři hodiny co tam tak dlouho dělají. Určitě se něco děje" začal jsem panikařit.,, Neboj je v dobrých rukách" řekla ale nevím jestli ujišťovala sebe nebo mě. Už jsem volal i Jazzy ať vyzvedne Thomase ze školky a musím jí pak ještě zavolat aby věděla co se děje. Najednou ze dveří vyšla ta doktorka a za ní sestra a měla malé miminko v rukách. Usmál jsem se a rychle se postavil.,, Jdeme vám ji jen na chvíli ukázat. Pak bude muset do inkubátoru protože se narodila o tři týdny dříve." řekla doktorka a sestřička mi ji ukázala.,, Je krásná" usmál jsem se,, Moje Ellie" usmál jsem se.,, A Barbara?",, No ta je v kómatu. Ona neomdlela. Předávkovala se práškami. Nevíme proč. Musela jsme jí vypumpovat žaludek. Potom asi teda omdlela a bouchla se do břicha a to zapříčinilo že začala krvácet z rozkroku. Musela už porodit jinak by malá nepřežila" řekla a mě se zamotala hlava. Doktorka a Lily mě stačili chytit. Posadili mě na židli a já zhluboka dýchal.,, Mám jí odnést?" zeptala se ta sestra a já kývl. Jak to mohla udělat. Proč se předávkovala? Když jsme ještě leželi v posteli všechno bylo v pohodě.,, za jak dlouho by se měla probudit?",, To nikdo neví. Ty prášky byli silné a možná ji v těle ještě účinkují i když už jsou pryč. Jestli se do měsíce neprobudí museli by jsme už něco dělat a s tímhle případem by bylo nejlepší ji odpojit od přístrojů" řekla a já na ní vykulil.,, Cože? Ona se probudí",, Musí se probudit. Má dceru. Bude tu týden a něco pak by jste si jí musel odnést už domů",, Já nevím jak to s malou zvládnu. Máme ještě jedno dítě",, Pomůžu vám" řekla Lily.,, Ještě nemyslete tak předčasně. Uvidíme třeba se probudí dříve" řekla a já kývl. Musí se probudit. Nemůže mě opustit. Ale jedna věc mě zaráží. Proč se předávkovala práškami?

Bieber Secretary ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat