2-48

2.3K 156 4
                                    

Druhý den

Justin

Probudil jsem se ráno ale byl jsem strašně unavený. Spal jsem asi jenom dvě hodiny protože jinak jsem sám na sebe nadával že jsem takovej debil. Jak jsem jí to mohl udělat. Jsem idiot. Vůbec jsem ani nevěděl že jsem se s ní vyspal. Prostě jsem se ráno probudil a vedle mě na gauči ležela ona. Ta kráva. Hned jsem od tamtud utekl. Do práce jdu za hodinu ale stejně ji dám výpověď protože ona tam nemůže být. Kvůli ní jsem nám zkazil život. Už to nebude takový jak to bylo. Zkazil jsem nám manželství. Všechno. S povzdechem jsem se postavil a vyšel z pokoje. Přešel jsem k pokoji Thomase a otevřel dveře. Nikde tu nebyl. Přešel jsem teda k pokoji Ellie taky tam nebyla. Šel jsem dolů.,, Thome? Bar? " nic se neozvalo. Přešel jsem do kuchyně a na stole něco leželo. Šel jsem blíž k tomu a všiml si něčeho co mě opravdu zlomilo. Na stole ležel nějaký papír a Bar prstýnek. Prstýnek ze svatby. Vzal jsem ho do ruky a rozbrečel se. Vzal jsem ten papír.

,,Odešla jsem s dětmi ke Caře. Prstýnek tu nechávám aby sis uvědomil co si všechno udělal. Vše si zkazil. Nevím jestli se vrátím. V noci jsem přemýšlela nad něčím velkým možná víš nad čím. Ale děti budeš výdat pořád toho se bát nemusíš"

Šokovaně jsem na ten papírek koukal. Panebože ona odešla? Odešla i s mými dětmi?,, Já jsem takovej idiot!" zařval jsem a shodil všechno co mi přišlo pod ruku.,, Proč kurva?!" zařval jsem a sedl si na zem a začal brečet.

Došel jsem do práce a všiml si že ta kráva tu ještě není. Naštvaně jsem vešel do kanceláře a sedl si ke stolu. Na počítači jsem najel na dokument kde jsou výpovědi a vytiskl jsem výpověď na hodinu. Pak jsem tam vyplnil její jméno. Až přijde tak ji to dám.

Barbara

Dojela jsem výtahem do posledního patra Bieber's Company a vystoupila jsem. Viděla jsem jak u pultu stojí Justin a za pultem nějaká holka, která skoro brečela.,, Proč? Já nechci výpověď. Včera jsme si to užili. Můžeme si to zopakovat" to je ta kráva která nám zkazila život.,, To určitě ne. Prostě to tady pěkně podepíšeš a vypadneš. Už tě tady nechci si kráva" odkašlala jsem si a oba dva se na mě podívali.,, Bar" zašeptal Justin. Viděla jsem jak se ta kráva usmívá.,, Píčo" zavrčela jsem a střelila jsem jí facku.,, Co děláš?!" vypískla a chytila se za tvář.,, Zkazila si všechno" zavrčela jsem.,, Já?",, Jo ty. Kdyby si byla rozumná tak tady tohohle opilce zastavíš ale ty si ho chtěla vždy a byla si ráda když byl přes noc s tebou. Uvědomuješ si vůbec že máme doma dvě děti? Malá holčička a tříletý chlapeček. Víš co si způsobila?",, Bar",, Ty na mě nemluv!" zavrčela jsem a taky mu dala facku.,, A neříkej že sis tohle nezasloužil",, Zasloužil" zašeptal.,, No vidíš. Chtěla jsem si s tebou promluvit jak to bude ale teď na to fakt nemám náladu. Takže mi pak zavolej a domluvíme se co bude s dětmi protože já nemám v plánu se v nejbližší době vracet. Takže zítra jdi pro Thomase protože tě bude chtít vidět a pak ho odvez ke Caře",, A nemůže zůstat u mě vždyť...",, Ne to teda nemůže. Nechci aby tam byl",, Barbaro prosím co mám udělat aby si se vrátila",, Nic nedělej protože to nepomůže. Zklamal si mě Justine a to hodně"

Bieber Secretary ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat