2-13

4.6K 208 5
                                    

Barbara

,,O čem?? Sama si mě vyhodila! Tak co si máme ještě říkat?" ,,prosím. Uvědomila jsem si že by si ho chtěl nějak často vidět a prostě že musím se smířit s tím že ty si táta a..." ,,Počkej, počkej, počkej. Je to jenom o tomhle?" dobře prokoukl mě. ,Mám tě ráda. A nechci ztratit naše přátelství. Už od tý doby co zjistil že jsem zpátky v New Yorku a poznal si Thomase tak jsme se začali hodně vídat a stali jsme se přáteli. Já vím je to divný že rodiče dítěte jsou kamarádi ale nemusíme být přece stejní jako ostatní ne?" řekla jsem ,,Ne to nemusíme" usmál se ,,Takže jsme za dobře?" zeptala jsem se. ,,Jo" usmál se. Hned jsem ho objala. ,,Jenom musím ti něco říct" řekl opatrně. ,,Co?" ,,Nevím jestli s tím budeš souhlasit" ,,Tak to řekni" ,,Bojím se že když ti to řeknu tak mě opustíš i s Thomasem. Už jsem se na to ptal ještě když jsme spolu chodili" zvedla jsem obočí. ,,Chtěl bych aby jste oba dva. Ty a Thomas aby jste se ke mě přestěhovali. Chci tě mít blízku a Thomase taky. " vykulila jsem oči. Je to divný když spolu nechodíme ale zase to bude asi nejlepší jak se Justin může víc sblížit se svým synem a může ho mít vždy u sebe. ,,Ano" ,,Co ano?" ,,Přestěhujeme se k tobě. Přijde mi to jako dobrý nápad" usmála jsem se ,,Fakt?" ,,Jo" začal se usmívat a znova mě objal. ,,No a kde budu spát a kde bude spát Thomas?" zeptala jsem se,,No tak ty by si mohla vedle mě v posteli.." bouchla jsem ho do hrudi a začala se smát. ,,Ne" povzdychl si ,,No tak dobře tak vedle mě v druhém pokoji tam je volno. Tam by se dala postýlka pro Thomase a pak ještě naproti ložnice kde spím já je takový světle modrý pokoj a nic tam není takže by jsme tam mohli udělat pokoj pro Thomase" řekl ,,Tak dobře ale nejdřív půjdeme nakupovat" řekla jsem ,,Jako nábytek a hračky pro Thoma?" přikývla jsem ,,Tak dobře" řekl a vyšli jsme zase ven a nastoupili do jeho auta a jeli k obchodnímu domu. ,,Ale musím něco zaplatit i já" řekla jsem ,,Ne Bar nemusíš. Teď už budu platit za svého syna a ne už nemluv o penězích" povzdechla jsem si a přikývla. Dojeli jsme tam a v obchodě vešli do obchodu pro miminka. Koupili jsme novou postýlku. Vybírala jsem nové oblečení a nějaké hračky a Justin zrovna šel do jiného obchodu pro skřínky a tak. ,,Hotovo?"zeptal se za mnou Justin když jsem platila. ,,Jojo a ty? Už máš všechno koupené do pokoje?" ,,Jo mám" dala jsem jí peníze a pak si vzala tašku. Vyšli jsme ven z obchodu ,,A kde máš ten nábytek" ,,Už je to v autě takže jdeme?" přikývla jsem. 

Dojeli jsme k němu domů. Začali jsme to tam nosit. Byl to modrý pokoj. Justin dal do rohu bílou skřínku a pak ke zdi postýlku. Pověsil na zeď ještě poličky. Potom tam dal ještě bílé křeslo z druhého pokoje. Pak jsme tam dali ty malé věc jako je lampička pak světlo na stropě s bílými hvězdičkami no a potom jsme dali do prostřed koberec. Jo a Justin dal ještě ke křeslu přebalovací pult. Potom jsme tam spolu dávali ty doplňky. Justin zrovna dával nad postýlku ty hračky a já jsem skládala nové věci do skřínky a pak jsme tam dali nějaké nové hračky. Potom jsme jeli domů a já zabalila všechny věci pro mě a Thomase. Zase u něj jsem si vybalila a Justin dodělával maličkosti v pokojíčku. ,,Tak se pojď podívat Bar!" zavolal. Douklidila jsem věci a šla za ním. ,,Ukaž" podívala jsem se. ,,Je to parádní" usmála jsem se. ,,Bude se mu to líbit?" ,,Nevím miminko to moc nevnímá ale mě se to líbí a to stačí ne?" ,,Jo" objal mě. Chováme se jako pár a ani nejsme pár.


Takže tady to je. Nějaké pěkné komentíky. Jenom kdo chce aby už byli spolu? Chcete už něco v příští části? Tak pište jak to chcete. Chci vědět vaše názory. 

Bieber Secretary ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat