2-46

2.7K 160 4
                                    

O pár dní později

Barbara

Takže už tři dny jsme tady na líbánkách na Hawaii. Je to tady strašně krásný. Justin vybral zájezd pro novomanžely. O kousek dál je hotel kam chodíme na jídlo ale jinak je tu pět malých baráčků a tam bydlí novomanželé a vlastně mají pláž jen pro sebe. Je to ještě lepší že ji s Justinem máme úplně pro sebe protože zrovna v tuhle dobu tu žádný novomanželé nejsou takže je to fakt super.

Ráno jsem se probudila z ničeho nic. Podívala jsem se vedle sebe a viděla Justina krásně spát. Včera jsme byli na pláži v takovém menším baru. Justin to trochu přehnal. Taky jsem si něco dala ale nakonec jsem Justina musela odtáhnout sem. Myslím si že ten  bude dlouho spát. Potichu jsem se postavila z postele a přešla do koupelny kde jsem se umyla. Potom jsem šla zase do ložnice a oblékla si plavky. Když jsem se oblékala z okna jsem si všimla že na pláži je nějaká holka která se opaluje. Buď tady má někde manžela nebo se sem nějak dostala i když nesmí. Ze stolku jsem vzala lísteček a na ten napsala.

Šla jsem na pláž lásko. Až se vzbudíš přijď za mnou a půjdeme na snídani ♥♥

Lístek jsem položila na moji půlku postele, vzala jsem si svoji tašku s ručníkem a šla ven. Došla jsem na pláž a podívala se na tu holku která měla na očích sluneční brýle a pořád se opalovala. Pokrčila jsem rameny a přitáhla si svoje lehátko a dala na něj ručník.,, Ou ahoj" ozvalo se a já se otočila. Ta holka seděla a koukala na mě.,, Ahoj?",, Jsem Tamara ale můžeš mi říkat Tami",, Aha já jsem Barbara ale všichni mi říkají Bar" řekla jsem a podala jí ruku.,, Máš tady někde svoji druhou polovičku?" zeptala jsem se a sedla si na lehátko.,, Jo chrápe vevnitř" kývla hlavou k tomu domku a já byla docela překvapená. Chrápe? A to je jeho novomanželka?,, Ty?" podívala se na mě.,, Jo taky spí" řekla jsem potichu.,, Bože ten můj se prostě večer ožral jako prase. Sotva jsme tu byli ubytování a už se ožral ale moc jsem to neřešila, Já jsem si ho vzala jen kvůli prachům" zasmála se.,, Cože?",, Jo on je milionář. Teďka si s jeho penězi můžu tak užívat. Co řeknu tak mi dá. Řeknu kam chci jet tak mi to splní. On mě totiž miluje a myslí že já ho taky ale to se spletl. Dělám před ním že ho miluju ale jenom chci peníze. Tak proč toho nevyužít ne?" na první pohled mi ta holka přišla sympatická ale teď už ne. Je to zlatokopka. Chudák ten chlap.,, A ne aby si něco řekla" vyhrkla a já přikývla.,, Taky tvůj muž má peníze?"zeptala se.,, Jo jo má. On vlastní všechny firmy Bieber's Company po světě takže...",, Wow tak ten bude bohatší než ten můj. Můj vlastní jen dvě v Miami ale ten tvůj všechny firmy? Hustý tak toho chci je aspoň pěknej?" zasmála se.,, Děláš si srandu?" co tím chce jako říct? Že mi ho chce vzít.,, Já už půjdu" postavila jsem se.,, Ne Počkej já se ptám jestli" nedořekla to protože se někam zadívala. Když jsem se otočila všimla jsem si že ke mě jde Justin. Koukala na něj jako na Boha.,, Ani na to nemysli děvko" zavrčela jsem a šla za ním.,, Ahoj lásko" usmál se.,, Ahoj" objala jsem ho.,, Děje se něco?",, Už nechci tam" kývla jsem hlavou k ty holce.,, Proč něco ti udělala?" dal mi pusu na rameno.,, Jo chce mi tě vzít" zakňučela jsem a Justin se začal smát.,, Mě nikdo tobě nevezme. Jsem jenom tvůj" řekl a chytl mě za ruku a táhl k ní.,, Ahoj" svůdně se na něj usmála a postavila se.,, Čau",, Jsem Tamara ale říkej mi Tami" řekla s úsměvem.,, Zůstanu u Tamary",, Klidně jak chceš. Slyšela jsem že vlastníš hodně firm po světě",, Jo a co ti je do toho?",, Nic" usmála se a prstem mu přejela po hrudi.,, Hele ty krávo" chtěla jsem na ní skočit ale Justin mě chytil za boky a vyzvedl a tím pádem jsem na ní nemohla.,, Já mám manželku a dvě děti. Jestli si myslíš že nám překazíš vztah tak to si pěkně na omylu",, dvě děti? Tak to vám určitě nevěřím" zasmála se a já protočila očima.,, Tak nevěř" řekla jsem.,, Pojď jdeme na tu snídani" řekl Justin a já přikývla a vytáhla si šaty které jsem měla v tašce a oblékla si je. Pak jsem si propletla s Justinem prsty a šli jsme na snídani.

,,Pořád tu je" zavrčela jsem.,, Klid",, Jakej klid? Neznám ji ani dvacet čtyři hodin a už mi leze na nervy. Ty si neviděl jak s tebou flirtovala?",, Viděl ale já budu vždy jen tvůj" usmál se a dal mi pusu. Došli jsme zase k lehátkům a sedli si. Všimla jsem si že tam byl už ten její. Bylo mu tak 35 let a jí je tak jako mě. Potom jsme šli do moře a blbli jako vždy. Viděla jsem jak ona na nás kouká a občas i on. Možná závidí. Usmála jsem se a vyšla z moře a lehla si na lehátko. Najednou jsem slyšela Justinův mobil. Vzala jsem hi a viděla že volá Pattie. Tím pádem volá Thomas.,, Justine volá Thomas" zavolala jsem na něj.,, Jo už běžím" řekl a šel rychle ke mě. Přijala jsem hovor a dala ho na hlasito. Bylo mi jedno že to ty dva uslyší aspoň nám ona uvěří.,, Ahoj Thome" řekli jsme oba dva.,, Ahoj mami, tati" ozval se jeho hlásek a já se usmála. Justin si mě posadil na klín.,, Tak co jak se tam máš se sestřičkou?",, Jo doblý ale Ellie požád spí tak si hlaju s babičkou a Mattym a tetou",, Tak to jsem ráda",, A vy co děláte?",, No my jsme teď u moře. Zrovna jsme byli v moři",, Taky chci tam být",, Thome slibuji ti že až Ellie trochu vyroste tak sem pojedeme celá rodina" řekl Justin.,, Dobže už se těším" poznala jsem že se usmívá.,, A co teď dělá Ellie nebo babička?",, No babička si hlaje s Ellie",, Aha tak jo tak je od nás pozdravuj",, Budu",, Dobře tak si zase zavoláme večer jo?",, Jo tak ahoj mami a tati",, Jojo ahoj",,  Ahoj" usmála jsem se a mobil típla. Podívala jsem se na tu holku která na nás hodně překvapeně koukala. To jsem přesně chtěla.

Bieber Secretary ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat