2-39

3.3K 170 14
                                    

O dva týdny později

Justin

Ráno jsem se probudil na zvonění budíku.,, Hmm vypněte to" zamumlal jsem. Slyšel jsem tichý smích a pak se budík vypnul.,, Koukni na tatínka jak je línej" slyšel jsem. Pomalu jsem otevřel oči a viděl Barbaru stát u postele. Držela Ellie, která se na mě koukala.,, Ahoj lásky" zašeptal jsem a natáhl ruce. Podala mi Ellie a já si ji k sobě přitiskl a mazlil se sní.,, Si na dnešek připravená?" zeptal jsem se.,, Nevím. Bojím se že to nezvládnu" řekla a povzdechla si.,, Pojď sem lásko" řekl jsem. Lehla si vedle mě. Dnes má Jane pohřeb. Bude to fakt něco. Musíme vzít i Ellie protože ji nemůže nikdo hlídat. Všichni jdou na ten pohřeb. Byli jsme ticho když najednou Ellie začala natahovat a kroutit se. Musel jsem se zasmát.,, Asi ji jdu přebalit" řekla s úsměvem Bar a vstala a vzala mi z náruče toho prcka.,, Dole je Thomas tak jdi prosím za ním ať tam není sám" řekla a já kývl a vstal jsem. Oblékl jsem se už do toho v čem půjdu na pohřeb. Udělal jsem si ranní hygienu a šel dolů.,, Nazdar Thome" pohladil jsem Thomase po hlavě.,, Ahoj" řekl.,, Co to máš? Wow tak takhle velkej donut jsem už dlouho neviděl" zasmál jsem se a vyfotil si ho.

,,Maminka dneska láno blečela" řekl a já si k němu sedl

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Maminka dneska láno blečela" řekl a já si k němu sedl.,, Opravdu? Ona maminka má špatné období víš. Už jsem ti vysvětloval že...",, Že moje teta Jane odešla do nebíčka",, Ano a protože to byla sestřička maminky tak brečí protože ji Jane chybí víš?" přikývl.,, Já vím. Věděl jsem že blečí kvůli tomu a ploto jsem jí objal a dal jí pusinku" usmál se.,, Ty si šikovný kluk. Tohle maminka právě potřebuje." objal jsem ho a on si pak dojedl ten donut.,, Tak Thome jdi se obléknout" řekl jsem mu a on šel do svého pokoje.,, Nakrmíš jí? Jdu pomoct Thomasovi" řekla Bar a podala mi Ellie.,, Jo jo nakrmím ale počkej" podíval jsem se na ní. Měla černé šaty a cop a smutný obličej.,, Lásko usmívej se prosím" řekl jsem a pohladil jí po tváři.,, To nejde" povzdechla si a objala mě. Jednou rukou jsem ji objímal a druhou přidržoval Ellie.,, Jdu teda pomoct Thomasovi" odtáhla se ode mě a já přikývl.,, Tak a co my lásko?" šel jsem do kuchyně a vytáhl z lednice mléko. Trochu jsem ho ohřál a pak si šel sednout. Ellie jsem položil aby ležela a začal jí krmit. Koukal jsem na ní a usmíval se. Je tak roztomilá. Najednou mě chytila za malíček a dívala se na mě.,, Zlato ty máš ještě úžasný život" řekl jsem,, Ale neboj se. Až budeš větší slibuji ti že se o tebe budu starat jak budu moc a pomáhat ti se vším a také vytahovat z problémů" usmál jsem se a prstem ji pohladil po tváři. Tak maličká. Bude mít skoro dva měsíce ale je pořád maličká.

,,Tati?" otočil jsem se a viděl ze schodů scházet Bar a za ní byl Thomas. Postavil jsem se a podal Ellie Bar. Thomas došel dolů a já se na něj pořádně podíval. Měl černé kalhoty, bílé tílko a černou košili přes to.,, Wow sluší ti to šampione" čupl jsem si k němu a upravil mu vlasy.

,,Tak jedeme?" podíval jsem se na Bar a ona se nadechla a přikývla. Vzal jsem Ellie a připoutal ji do sedačky v autě. Musel jsem si jí zase vyfotit. Prostě mi to nedalo.

Bieber Secretary ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat