2-43

2.9K 147 1
                                    

O týden později

Barbara

,,Lásko?" zavolal na mě Justin. Zrovna jsem v koupelně a meju Ellie ve vaně.,, Ano?" zavolala jsem a vylila na Ellie trochu vody. Hned začala cákat a smát se. Usmála jsem se a Justin přišel do koupelny.,, Děje se něco?",, Ne jenom ty chceš mít svatbu někdy v létě že?",, Jo chci",, No tak jsem volal na úřad aby jsem našel nějakého dobrého dodávajícího no ale on má volno jen za tři týdny. Pak už má volno až v říjnu ale to se mi zdá pozdě když je začátek července",, No to už je pozdě v říjnu ale takže on má čas jen za tři týdny?",, Jo mohl bych zavolat někomu jinému ale tenhle je prý super a nejsou s ním žádné problémy",, Takže ty chceš aby jsme se vzali už za tři týdny",, No asi jo ale jestli je to moc na rychlo tak mi řekni a počkáme si" řekl rychle.,, Ne to je dobrý. Líbí se mi to ale bojím se že nic nestihneme za ty tři týdny připravit",, To se neboj lásko. Dneska navrhneme trochu pozvánky zítra je rozešleme. Pak si nějaký den půjdeme koupit šaty a oblek. Potom se dořeší ještě jak to bude vypadat a bude to super",, Tak dobře. Tak tam zavolej že ten datum berem",, Dobře jdu volat" usmál se a dal mi pusu a pak odešel.

,,Tak princezno půjdeme už ven" řekla jsem a vzala jsem ji do náruče a na skříňce ji zabalila do jejího růžového županu. Přešla jsem do jejího pokoje a z postýlky vyndala její dupačky na spaní. Oblékla jsem ji je a pak ji dala do postýlky a uspala. Když usnula tak jsem se šla podívat ještě do pokoje Thomase. Spal. Tak to je divný.

Přešla jsem do ložnice a Justin ležel na posteli a v ruce měl macbook.,, Thomas už spí?",, Jo usnul v obýváku při pohádce tak jsem ho tam přenesl" řekl a já se usmála a přikývla.

,,Hele lásko. Víš jak nám moje mamka nabízela že tu svatbu můžeme udělat u ní doma. Že má obrovskou zahradu",, No?",, Tak uděláme to tam",, Jo to by šlo. Je to tam hezký a není to zas tak daleko od tud tak to tam uděláme" usmála jsem se.,, Tak jo" něco naťukal do notebooku.,, Hele jdu se umejt a pak uděláme ty pozvánky?",, Jojo" zamumlal a já si vzala svoje pyžamo a šla do koupelny.

Celá čistá a voňavá jsem vyšla z koupelny a lehla si k Justinovi na postel.,, Takže tady už jsem to začal. Zapsal jsem tam jako údaje kde to bude a tak a ty dodělej jak ta pozvánka bude vypadat. Barva, okraje, obálka. Tady ti všechno máš a můžeš si vybrat" dal mi na klín notebook.,, Dobře" zamumlala jsem a začal to připravovat.,, Takže kdo tam všechno bude?",, No tak určitě tvoje máma, Jaxon, Jazzy, moje rodiče, Lily....",, Jo a pak ještě někdo jasně. Já jenom nevím jestli mám pozvat tátu" zamrmlal.,, Lásko mě to vadit nebude je to jenom na tobě",, Zavolám mamce a pak si to ještě rozmyslím",, Dobře" usmála jsem se a podívala se zase na tu pozvánku. Myslím že to je. Obálka bude bílá a tam bude napsaná adresa. Vevnitř bude fialovo bílá pozvánka. Na prvním řádku je jméno komu to posíláme pak na druhém je na co jsou vlastně pozvání. Pak tam bude že srdečně vás zveme na svatbu Justina Biebera a Barbary Palvin a potom ještě takové věci.,, Myslím že to mám" řekla jsem.,, Ukaž" vzal mi Mac a usmál se.,, Je to hezký takže hotovo?" přikývla jsem.,, Dobře zítra zajdu do práce tam to vytisknu a pak to pošlu no a pak už bude zbývat jen výzdoba, šaty, smoking, dort a tak a bude to hotový",, Panebože já se tak těším" vypískla jsem.,, Já se těším až budeš Bieber konečně",, Tak to já taky",, Jo a miláčku když si byla ve sprše tak jsem koukal tady na tohle" najel na internet a rozklikl stránku. Byla to nějaká stránka nejlepší líbánky. Nechápavě jsem se na Justina podívala.,, Určitě chci jet na líbánky takže se mi tady zalíbilo jedno. Bylo by to na Hawaii a jsou to novomanželské apartmány. Je tam všechno snídaně, obědy, večeře. Pláž sto metrů od apartmánů a je to Hawai tak?",, Panebože to by bylo tak úžasný" řekla jsem udiveně.,, Takže tam chceš?",, Jo strašně moc" vypískla jsem a začala Justina líbat po celém obličeji.,, Dobře to jsem rád zítra to taky vyřídím. Miluju tě",, Já tebe taky strašně moc"

Bieber Secretary ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat