Gozlerinin isigi

16.5K 664 18
                                    

Merhabalar guzel okuyucularim,soz verdigim gibi hemen yeni bolumu yazdim ve digerinden daha uzun oldu. Umarim begenirsiniz.
Yorumlarinizi ve oylarinizi bekliyorum.

İyi okumalar :)

Arayan kisiye baktigimda Asya oldugunu gorunce onu unuttugumu farketmistim. Koltukta dogrulup telefonu actim.

"Efendim Asya."

"İyi misin abla, nerdesin?" merak ettigi sesinden anlasiliyordu ama sesi gayet iyiydi. Egemen ona olanlari anlatmis olmaliydi. Yigit'e bakip konusmaya devam ettim.

"Yigit'in yanindayim. Geliyoruz birazdan." diyerek telefonu kapattim.
Yigitin bakislari benim uzerimdeyken ona dogru yaklastim. Arabayi calistirirken bakislari hala bendeydi.

"Bana degil yola bakacaksin Yigit." dedim önunu gostererek.

"Benim her yönüm sensin guzelim." dediginde gulmustum. Yigit arada sirada boyle guzel sozler soyluyordu ama bu ara daha cok kullaniyordu bu sozleri. Benimde cok hosuma gidiyordu tabi..

Basimi koltuga koyup Yigit'i izlemeye basladim. Ne kadar hizli kullansada arabayi baya dikkatliydi.

Ne kadar cekici gorunuyordu. Siyah giyim tarzi, hafif cikmis kirli sakallari ve o insani kendine ceken sert bakislari insanin aklini basindan alacak cinstendi. Ama ben en cok okyanus gibi olan mavi gozlerine asik olmustum. Ona ne kadar yakin olursam beni icine aninda hapis eden o gozlere asiktim. Bir eliyle direksiyonu kavrarken diger kolunuda cama yaslamisti. Oyle bir cekiciligi vardi ki karsi koymak imkansizdi.
Bakislari beni buldugunda guldum. Yigit'te sadece bana bakip gulerek karsilik vermisti.

Cok uzun olmayan bir yolculuktan sonra eve gelmistik. Hemen arabadan inip eve dogru ilerlemeye basladim. Yigit'de bana yetisip elini belime koydu. Eve girdigimizde bizim cifte kumrular koltukta sarilmis film izliyorlardi. Bizi fark ettiklerinde toparlanmislardi.

Diger koltuga gecip oturdugunda Yigit, bende yanina oturmustum. Egemen, Asya'ya sonrada bana bakip gulmeye basladiginda kaslarimi cattim.

"Ne guluyorsun lan, ne oldu?" Yigit benden once aklimdaki soruyu sormustu Egemene, bana sarilirken.

"Yigit, hic aklina geldi mi kizlarin bu kadar adamin icinden nasil evden ciktiklari..", deyip yuksek seste gulmustu. Yigit kaslarini catip bana baktiginda aciklama yapsam mi diye dusunuyordum ki Egemen devam etti.

"Bekle, bire bir adamlardan biri anlatsin." dediginde iceri benim mutfaga hapis ettigim adamlardan biri girmisti.

Utancimdan basimi Yigitin gogsune gommustum. Adam konusmaya basladiginda herkes susmustu.

"Bizde ne oldugunu anlamadik Yigit bey. Evden once Asya hanimin ciglik sesi geldiginde 3 adamimiz kosarak bakmaya gitti. Birkac dakika sonra Nefes haniminda sesini duydugumuzda yanima 2 adam alip iceriye girdim. Nefes hanim mutfagin onunde durmus oylece iceriye bakiyordu. Hemen iceriye girip etrafa bakacakken kaygan zemin yuzunden hepimiz dustuk sonra kilit sesini duyduk efendim." diyerek susmustu.
Egemen, adama "sen gidebilirsin" dediginde gulmeye baslamisti tekrar.

"Valla Nefes'in fikriydi. Benim aklima bile gelmez boyle seyler." diyen Asya'ya baktim. Ona olumcul bakislarimi yollarken

"Hemende sattin beni, alirim bunun intikamini." dedim. Yigit'in bakislari hala bendeyken aciklama bekliyor gibiydi. O birsey soylemeden hemen konusmaya basladim.

"Tamam kizma hemen, ne yapayim senin bir kizla bulusacagin dusuncesi beni bu hale getirdi." dedigimde elini saclarima goturmustu.

"Kizmadim." diyerek gulmustu.

"Yerdeki kaygan sey ne peki?" diye sormustu bu sefer.

"Sabun." diyerek yanitladim.

"İste benim sevdigim kiz." diyerek alnimdan opmustu.

Mafyanın EsiriNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ