Adım 21

461 30 37
                                    

"Aaah, geliyorum." uzun boylu adam küçüğün üzerindeki hızını azaltmadan söyledi. Bir kaç vuruşun ardından geldiğinde, altındaki adamı öperek üzerine uzandı ve bakışlarını Sehun'a çevirdi. "Yeterince izleyip tatmin olduysan, bizi rahat bırak Sehun."

Sehun işaret parmağını uzatmış, bir Chanyeol'ü bir de gözleri çoktan kaymış ve yüzünde hala garip bir gülümseme kalmış Baekhyun'u göstererek kekeliyordu. "Siz.... Siz ikiniz..."

Baekhyun, hala üzerinde yatan adamın saçlarını okşamaya başlarken bakışları Sehun'u buldu. "Defol git Sehun, yeni bir tur için soluklanmamıza bile izin vermiyorsun. Channiee, bu kez üstte olmama izin ver."

Sehun yeniden hareketlenen adamlara şaşkın bakışlar atarak odayı terk etti. Kapıyı kapatıp sırtını dayadığında derin bir nefes aldı. Sağ eli kalbinin üzerinde soluklanırken Jongin'i gözünün önünde canlandırdığı o görüntüleri silmeye çalışıyordu. Yaşadığı korku, Jongin'i de kaybetme ihtimali, yeniden aldatılma ihtimali... Sehun derin bir nefes alıp yere yığıldı, soluğu oldukça düzensiz, bakışları kararmışken kulağına gelen sesler gözlerini doldurdu.

Az sonra Jongin'in silüetini gördüğünde gülümsedi. Gözleri kararsa bile, tek görevi görmekken işini yapmıyor olsa bile biliyordu Sehun, gelen Jongin'di. Onun kollarında olduğunu bilerek yokluğa bıraktı bedenini.

~~~~~~~~

Test sonuçlarını inceleyen doktor derin bir nefes aldı. "Çıkan sonuçlar düşündüğüm gibi bir sorun olduğunu gösteriyor maalesef Yixing. Yaptığımız ikili tarama testinin ne için olduğunu açıklamıştım, hatırlıyorsunuzdur." Doktorun bakışları heyecanlı ve endişeli ikili arasında gezindi. İki adam birbirlerine baktığında Kris'in eli Yixing'in titreyen ve buz gibi olmuş ellerini buldu. "Sakin ol Xing, bebeğimizi düşün."

Yixing'in göz yaşları peş peşe aşağıya düşerken derin nefesler alarak sakinleşmeye çalışıyordu. Elini, Kris'in elinden kurtarıp karnına götürdü. Yavaş yavaş okşarken başını aşağıya eğmiş, bebeğini görebilecekmiş gibi bakıyordu.

Doktor, derin bir nefes alıp mesleğinin zor bölümünde yaptığı gibi gülümsemeye çalıştı. "Fetüs şimdi 16 haftalık. Yapılan taramanın pozitif çıkması, fetüste bir sorun olduğunu gösterir, evet ama emin olmak için yeni bir test yapmalıyız."

Kris ve Yixing umutla doktora baktılar yeniden. Tutunabilecekleri her umuda tutunmaktan başka bir şey düşünemiyordu ki ikiside.

Doktor parmaklarını birbirine geçirip birleştirdi ellerini masanın üzerinde. "Bundan sonraki aşama "koryon villüs biyopsisi" dediğimiz bir uygulama. Bu uygulama plasentanın bebeğe ait kısmından küçük bir parça alınarak kromozom açısından analizi ile kesin teşhisin sağlanmasıdır. Ayrıca fetüse ayrıntılı ultrason incelemesinin yapılması da gerekli."

Endişeli iki adam doktoru onaylayarak anlattıklarını dinlediler. Yüreği yanan Yixing farkında olmadan Kris'in parmaklarını sıkıyor, dudaklarını dişleyerek acısını unutmaya çabalıyordu. 16 haftalık olan bebeğinin tarama için gerekli koşullara uyması sayesinde daha fazla beklemeye gerek olmadığını öğrendiğinde bir parça rahatlasa da duyabileceği kötü haber kalbini sıkıştırıyordu.

~~~~~~~~~~

Sehun gözlerini açtığında derin bir nefesle oksijen eksiğini giderdi, yattığı yerden doğrulup başını yukarı kaldırdı. İçeriden gelen seslerin yükseldiğini işitince dikkatini oraya verip kalkmaya çalıştı.

"Biz ne yapalım Jongin. Senin gücün tek turda tükeniyor diye istediğimiz gibi sevişemeyecek miyiz? Adam gibi yapsaydın işini de o tipsiz kendini rahatlatmak için bizi izlemek zorunda kalmasaydı. Baksana, nasıl açsa bizi izlemek bile fazla geldi abazaya. Götüm! Sanki ilk kez sevişen insanlar görüyor."

Köşe Kapmaca ( Krishun-Kray- Sekai)Where stories live. Discover now