Part 5/ Part 6

29 2 2
                                    

Heeei Amber ik heb je nu echt nodig!! Kom naar het Café en loop naar binnen toe. xx Courtney.

Ik had Amber een smsje gestuurd. Ik wou haar vertellen hoe ik het tegen Steve zou kunnen vertellen. Amber kwam naar binnen gelopen bij het Café wat zou op een Ski hut leek. 'Heey, waar voor had je me nodig?' zei Amber toen ze naar binnen kwam gelopen met haar schaatsen aan. 'Haha je loopt echt als een pinguin op die schaatsen!' lachte ik en keek naar haar schaatsen. 'Moet jij nodig zeggen jij loopt er ook zo raar op!' zegt Amber en we beginnen te lachen. 'Oké wat ik je wou vertellen is' zei ik. 'Kom maar op' zegt Amber en ik begin te glimlachen van zenuwachtigheid. 'Uhm ik wil Steve vertellen dat ik verliefd op hem ben! maar ik weet niet precies hoe! Help me!' Zeg ik.

'Omg is het nu eindelijk zo! Je gaat het eindelijk vertellen! zo knap van je!' zegt Amber trots. 'Ja maar help me' 'Oké, je moet het gewoon doen, je kunt het echt wel uit jezelf! Zo moeilijk is het nu ook weer niet, het is je beste vriend, je moest toch alles vertellen wat er aan de hand is enzo?' zegt Amber. 'Ja maar het is moeilijk om het tegen je beste vriend te zeggen dit is gewoon een Friendzone geworden! omg' zeg ik. 'Je kunt het wel! Als je het echt zo zeker wilt weten of hij jou óók leuk vind en dat jij graag wilt dat hij het weet dat jij hem leuk vind dan. Oké doe je best en laat je moves zien!' zegt Nicole die een zwoele beweging maakt waar ik om moet lachen.

'Ja maar jij maakt het weer zo makkelijk en dat is het niet!' zeg ik onzeker. 'Doe het nou maar gewoon misschien voel je je daarna veel beter. Doe niet zo onzeker man!' zegt Nicole. En ik weet het, ik kan het, loop erop af! 'Kom schat, loop er gewoon heen, zet die onzekerheid aan de kant je kunt het!' zegt Nicole en ik knik en loop naar de schaatsbaan en kijk rond waar Steve is. Soms had Nicole van die wijze woorden, ze is echt de beste vriendin ooit! Ik kan echt niet zonder haar! Ik bedank haar later nog wel! :)

                                                                     PART 6

Ik schaats nu richting zijn kan op! xx Bedankt voor de wijze woordjes! sms ik naar Amber. En Amber stuurd alsvolgt; Yeah thanks babe! geen probleem ik ben er voor jexx veel succes schat! xx ambertje.

Ik zie Steve en schaats meteen naar hem toe. 'Heeii Steve-o, ik heb gehoord dat je een nieuwe bijnaam hebt.' knipoog ik naar Steve. 'Hahah jah! Max heeft mij zo genoemd.' zegt Steve lachend. 'Haha goed zo Maxie!' zeg ik en ik doe een beetje stoer tegenover z'n vrienden. Wou ik nu maar dat zijn vrienden even weg gingen dan kan ik het hem vertellen! 'Dus wou je iets zeggen?' vroeg Steve aan me. 'Ow ja. Eigenlijk wel! maar dan moeten je vrienden even voor weg..' zeg ik. 'Ow, wacht we doen het wel even in die hoek daar.' zegt Steve en hij pakt me vast aan me arm en schaatst richting een hoek van de schaatsbaan. Ik wordt er alleen maar zenuwachtiger op. Steve staat nu recht voor me.

'Wat wou je vertellen?' zegt Steve en kijkt me vragens aan. 'Uhmm.  uhh....' treuzel ik. 'Kom op je kunt het. anders zeg ik het wel.' zegt Steve. En ik kijk verbaasd naar hem. anders zeg ik het wel? wat? 'Ehmm...' begon Steve. hij keek naar beneden alsof hij iets dringends wou vertellen. 'Wat wat is er??' zeg ik. 'Ik weet niet zo hoe ik het je moet vertellen Court.' zegt Steve twijfelend. Hij is zo sexy hoe hij mijn bijnaam zegt. 'Of! we zeggen het tegelijkertijd!' Kwam ik met het idee. 'Oké ja is goed op 3!' zegt Steve en hij telt af. 3, 2 , 1! 'Ik ben VERLIEFD op je!' 'Ik ga verhuizen!' klinkt het. 'Wat? WAT?!!' zeg ik en kijk geschokeerd. 'Wat???' zegt Steve en kijkt me eerst verbaasd aan en dan kijkt hij me aan alsof ik een puppy ben. 'Ga je verhuize?!' zeg ik geschokeerd. 'J-ja..sorry.. ik wist niet dat je verliefd op me was..' zegt Steve aarzelend maar toch blij. Ik kijk opgelucht en kijk Steve in de ogen aan. 'J-ja... een beetje heel erg verliefd. Maar waar ga je dan heen??' vraag ik en ik begin te stotteren, ik was nogal in de war.

Een uitje met de klas!Where stories live. Discover now