Part 2

39 1 0
                                    

Later kwam een klasgenoot naar me toe geschaatst, het was me beste vriend. Ik deed een gebaar naar me vriendinnen dat ze door mochten schaatsen. 'Heey.' zei Steve. 'Hoi.' zei ik nogal zenuwachtig, want eigenlijk was ik super verliefd op hem! Terwijl hij mij aan zag als zijn beste vriendin.. Maar in mijn dromen was daar allang verandering in gebracht. Toch hoopte ik dat Steve ook een crush op mij had. 'Hoe gaat het Courtney.' Mijn naam was Courtney. Me ouders hadden me die naam gegeven omdat ze het een mooie Spaanse naam vonden, maar ik vond het meer een engelse naam en een stomme. 'H-het gaat goed, super goed!' toen kwam er een kleine stilte want Steve keek me verbaasd aan want ik deed nooit zo, onze gesprekken gingen altijd super vlot tot dat ik verliefd op hem werdt. 'Het gaat ook wel goed met mij hoor. Is er iets met je aan de hand?' vroeg Steve en keek me recht in de ogen aan.'

'Uhh' ik probeerde naar beneden te kijken maar ik zag Steve z'n ogen die waren zo mooi, je moest er wel naar kijken. Ik begon te lachen omdat hij me aanstaarde. 'Stop daarmee! haha' lachte ik en Steve lachte met me mee. 'Hé je weet het hè? Dat je alles maar dan ook alles tegen me kunt zeggen!' zegt Steve die me nog steeds zo grappig aan keek. 'Ja dat weet ik' glimlachte ik. 'Als je in een badmood bent moet je het zeggen hè, ik vrolijk je dan wel weer op!' zegt Steve. 'Haha ja dat doe je zeker!' lachte ik. Hij was echt de beste vriend aller tijden. Maar ik wist dat ik op een dag het moest zeggen. Het stomste maar ook leukste zin die je moet zeggen. Waar ik heel zenuwachtig van wordt als ik het ook nog oefen in de spiegel. Ik wil het dan ook zo graag weten of hij me dan ook leuk vindt!

'Zullen we samen schaatsen?' vroeg Steve plotseling. 'Ehm oké! Ja leuk!' zei ik blij. We gingen naast elkaar schaatsen. We hadden een goede tijd samen. Maar ik kwam erachter dat ik niet echt de beste schaatser ooit ben. Ik glij uit en later kwam ik erachter dat Steve me had opgevangen! Ik lag in zijn armen ik voelde hoe warm hij was. Ik keek hem recht in de ogen aan. Hij keek zo schattig naar me dat ik bijna begon te slijmen. En dat gebeurde dus ook... Het was zo genant dat dat gebeurden waar hij bij was en me ook nog is vasthield! Ik schaamde me diep.

Een uitje met de klas!Where stories live. Discover now