Godnat!

411 15 1
                                    

Harry aer mit lår.

"Skal du bæres i seng?" Gud har jeg sovet, hvorfor falder jeg i søvn hele tiden? Jeg ryster på hovedet, og åbner bildøren. Uden jeg har opdaget det, er Harry gået ud af bilen og holder bildøren for mig. Jeg smiler til ham og går op til hytten, med ham ved siden af mig.

"Jeg har redt op til dig inde på værelset, så tager jeg sofaen" Siger Harry da vi tager vores overtøj af.

"Nej Harry jeg ta..." Harry afbryder mig

"Nej du gør ej, dine ting er også derinde. Det kan ikke diskuteres"

"Må jeg tage et bad, jeg lugter af friture"

"Selvfølgelig, der burde ligge håndklæder der ude."

"Tak" Jeg går ind på værelset for at hente nogle ting. Værelset er stort. Der står en dobbeltseng ved væggen i midten. Mine tasker står på sengen. Jeg tager de ting jeg skal bruge, og går ud på badeværelset. Badeværelset er ligesom værelset, stort. Et stort badekar, men heldigvis er der også en bruser. Jeg tager mit tøj af og går ind i bruseren. Lugten af friture sætter sig overalt, især i håret. Jeg bliver færdig og går ud af badet. Jeg tager mit nattøj på og reder mit hår igennem, og gør mig klar til at komme i seng. Jeg forstår ikke hvorfor Harry er så sød ved mig. Hvorfor lige mig? Jeg er ingenting. Han kunne have fået hvilken som helst pige, hvorfor mig? Jeg går ud af badeværelset. Harry sidder i sofaen, og læser et eller andet. Uden han opdager mig, går jeg ind på værelset. Jeg sætter mig på sengen og tjekker min mobil. Der er en besked fra min mor.

M: Håber i hygger jer piger. Gå nå ikke for sent i seng, husk der er skole i morgen

C: Mor vi ved det. Godnat!

Harry kommer ind på værelset.

"Jeg så slet ikke du var færdig, er du for træt til at snakke eller?"

"Nej. Badet vækkede mig"

"Det var godt." Harry sætter sig ved siden af mig på sengen.

"Hvor skal vi starte? Hvorfor ville du ikke sige til din mor at vi har været sammen de sidste par dage?"

"Skal vi starte med det?"

"Ja, fortæl"

Jeg kigger ned på mine hænder. Jeg kan ikke se ham i øjnene

"Okay, der er egentlig tre grunde. Den ene er: Jeg har ikke rigtig haft en fyr med hjemme før, jeg ved ikke helt hvordan hun reagere. Den anden: vores alder, der er altså 5 år imellem os. Jeg ved ikke..." Harry afbryder.

"Alder er kun et tal"

"Det ved jeg, men vi er i to forskellige perioder af vores liv."

"Stop, det har ikke noget at sige. Du er meget moden i forhold til du kun er 16. Hvad er den tredje grund?"

Jeg bliver ved med at kigge ned.

"Jeg forstår ikke.." Harry tager min hånd.

"Cathrin vil du ikke nok se på mig?" Jeg kigger op på ham. Hans grønne øjne skær ind i mine blå.

"Bare sig det"

"Jeg forstår ikke... Hvorfor mig? Du kan få hvilken som helst du vil. Jeg forstår det ikke."

"Jeg har ikke bevist valgt dig Cathrin, det skete bare. Og det er sådan jeg gerne vil have det til at ske. Jeg kan måske vælge imellem mange, men det vil jeg ikke. Dengang jeg mødte dig ved koncerten, troede jeg ikke jeg ville få det så godt med dig, som jeg har fået. Dengang var jeg bare sød ved dig, fordi det bliver man lidt nødt til at være over for fans - som jeg så har fundet ud af du ikke var." Jeg fniser lidt. Harry fortsætter:

"Jeg syntes du er utrolig sød og smuk, så du skal slet ikke tænke på, at der måske er mange piger der gerne vil have mig, men de kender mig ikke. Den eneste grund til de vil have mig er mit ydre og så det at jeg er berømt." Jeg ser ned på Harrys og min hånd, han aer min hånd for at berolige mig. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, jeg ved ikke hvad jeg skal syntes om det han siger, hvad mener han med det?

"Vil du ikke være sød at sige noget, og se på mig" Jeg kan ikke se på ham, jeg kan ikke koncentrere mig når jeg ser på ham.

"Jeg ved ikke hvad jeg skal sige Harry" Jeg kigger op på ham.

"Du er en fantastisk person, og du er utrolig sød mod mig, men jeg forstår det stadigvæg ikke. Du er kendt, du kan få hvilken som helst pige du vil, en kendt der ved hvordan kendis livet er, en der er meget bedre end mig."

"Vil du ikke godt stoppe Cathrin. Jeg kan ikke finde en pige der er sødere end dig, og det kan eller vil jeg ikke diskutere med dig, for sådan er det bare. Vi har ikke kendt hinanden i særlig lang tid, men jeg har bare fået det så godt med dig." Jeg kigger ned igen, jeg har aldrig været god til sådan noget her.

"Skal vi ikke snakke om noget andet? Du har det ikke godt om at snakke om det her vel? Hvad var det du spurgte mig om omkring Liam?" Spørger Harry. Godt vi skifter emne.

"Hvordan er Liam i forhold til piger?"

"Spørger du mig om det her på grund af Amanda?" Jeg nikker.

"Jeg er ikke glad for at snakke om Liam bag hans ryg. Men han er normalt ikke en der bliver særlig lang tid sammen med de piger han møder. Han tænker desværre ikke rigtig på pigernes følelser når han afviser dem. Men syntes ikke du skal advare Amanda, for hvis det er noget den her gang, så kan det godt ødelægge det ad"

"Jeg er glad for at du siger det til mig, men jeg ved ikke hvad jeg skal sige til Amanda, jeg vil jo også gerne beskytte hende for at blive såret. Amanda er Liams største fan, hun flippede ud dagen efter vi var sammen med jer."

"Jeg syntes ikke du skal sige noget. Det er ikke for at være ond mod Amanda, men måske lærer hun at begynde at holde sig lidt tilbage. Hun er meget frembrusende. Du må altså ikke tro jeg kritisere hende, for så godt kender jeg hende heller ikke."

"Hun er opmærksomhed krævende, det ved jeg godt, men hun fortjener ikke at få sit hjerte knust af hendes største idol"

"Selvfølgelig ikke, men jeg syntes du skal tænker dig lidt om før du gør noget. Hvornår skal I være sammen igen?"

"På Tirsdag efter skole"

"Så har du lidt tid og tænke i. Jeg syntes ikke du skal gøre det." Ej jeg er splittet, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

Harry kigger på sit ur.

"Shit klokken den er 01:00, du skal op i morgen, kan du så komme i seng!" Harry rejser sig og skubber til mig, så jeg vælter ned på sengen. Jeg kan ikke lade være med at grine. Da Harry går hen mod døren, sætter jeg mig op igen.

"Det skal du ikke bestemme, du er ikke min far" Harry går hen til mig med et skævt smil på læben.

"Nej men jeg er manden i huset, og jeg skal også op i morgen, så du skal ikke holde mig vågen hele natten" Jeg fniser

"Okay okay mr. Styles" Jeg lægger mig ned under dynen, med et kæmpe smil på læben.

"Sov godt Cathrin" Han går hen til mig og kysser mig på pande.

"I lige måde Harry" Han slukker lyset og går ud af døren, men lader den stå lidt åben, så jeg kan se ud. Først kan jeg ikke se ham, men lidt tid efter kommer han gående med et tæppe og nogle puder til sig selv. Han har vidst skiftet bukser, nogle joking bukser. Han går hen til sofaen og lægger det hele til rette. Han trækker sin trøje af og sætter sig på sofaen,og kigger på sin mobil. Hans mave kunne ikke bliver flottere. Hans muskler er markeret og wauw nogle tatoveringer. Jeg troede aldrig jeg ville sige at tatoveringer var flotte, men de klæder ham faktisk. Han kigger op fra sin mobil, og jeg lukker øjnene så han ikke opdager mit lurerig. Jeg vender mig om så jeg ikke bliver distraheret mere af Harry. Jeg skal sove, klokken er mange, og jeg skal i skole i morgen

Why me?Where stories live. Discover now