Pas nu på

579 13 1
                                    




Vi tager elevatoren op til et stort rum. I den ene ende er der et kæmpe stort tv med 3 sofaer omkring, og et bord i midten, hvor der ligger nogle spille konsoller på. I den anden side af rummet er der en pejs og nogle sofaer omkring den ligesom ved fjernsynet, og et bord i midten. Midt i rummet er der en dobbeltdør, jeg tror den går ud til en altan, eller brandtrappe. Lige ved siden af døren, er der en trappe til op ovenpå.

Vi sætter os alle sammen hen til pejsen. Liam rejser sig op og siger

"Nogen der kunne tænke sig en drink" han kigger rundt på os alle sammen.

Liam vil have en øl, de tre andre vil have rødvin, Amanda vil gerne have et glas hvid vin, og jeg beder bare om et glas vand.

"Hvorfor så kedelig Cathrin?" spørger Liam

"Jeg har ikke rigtig lyst til alkohol i dag" Liam griner

"Man har altid lyst til alkohol" Harry kigger på mig og siger

"Det er også i orden" jeg smiler bare som svar. Okay det her er virkelig akavet.

Liam ringer til roomservice og kort tid efter kommer der en tjener ind med et rullebord, hvor der både står drikkevarer og lidt snacks på. Han servere det på bordet foran os. Kort tid efter er han væk.

"Bare tag for jer" griner Liam. Alle tager det de nu har bestilt af drikkevarer, og nogen tager også nogle snacks. Efter lidt tid hvor vi har siddet og snakket lidt, og One Direction har fået lidt mere af vide om hvem vi er, eller mest Amanda, spørger Liam.

"Er der ikke nogen der kunne tænke sig at være med til at spille lidt fifa" Amanda mærkere med det samme at den er hun med på. Louis vil også gerne være med. Niall, Harry og jeg bliver siddende ved pejsen. Harry sætter sig over til mig efter de andre er gået, og Niall bliver siddende for sig selv.

"Nu har vi hørt så meget om Amanda, kan vi ikke få noget mere af vide om dig" spørger Harry. Han har vidst lagt mærke til at Amanda er ret så opmærksomheds krævende.

"Jo, jeg er 16 år, bor stadig hjemme ved mine forældre sammen med min lillebror, lidt uden for London. Jeg går i highschool" siger jeg og ved ikke rigtig hvad jeg mere kan sige.

"Spændende" Harry smiler til mig. Niall rejser sig op, og går over til de andre som er midt i en kamp. Det er vidst Amanda og Louis der spiller. Liam sidder med en arm omkring Amanda. Hun skal altså tænke sig om før hun gør noget dumt.

"Gør det noget hvis jeg spørger om noget lidt privat?" siger Harry, og får ledt mine tanker væk fra Liam og Amanda. Jeg ryster på hovedet.

"Hvis du ikke vil svare er det okay, men hvordan er forholdet i mellem dig og din veninde, Så vidt jeg kan se, vil hun gerne have så meget opmærksomhed som mugligt, også selvom det måske går ud over dig, er det helt forkert opfattet" Jeg ser forundret på ham, utroligt han kan få sig selv til at sige det, det er 2 timer siden, vi mødte hinanden for første gang.

"På en måde" Siger jeg bare, han behøver ikke at vide hvordan jeg har det med opmærksomhed.

"Altså det var ikke meningen at fornærme dig eller din veninde, jeg er bare lidt nysgerrig."

"Det er okay" Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, mit og Amandas forhold er ret så kompliceret, og det behøver Harry ikke at vide noget om, det er sikkert også sidste gang jeg ser ham i aften.

"Gud, hvad er klokken?" Harry kigger på sit ur.

"Den er kvart i tolv" Allerede!

"Så bliver vi nød til at tage hjem" Jeg skal lige til at rejse mig inden Harry tager fat i min hånd.

"Vent, jeg tænkte på om jeg ikke måtte få dit nummer?" What, vil Harry Styles fra One Direction, have mit nummer!

"Øh okay" Han giver mig hans telefon, så jeg kan skrive mit nummer ind. Jeg giver hans telefon tilbage og rejser mig op. Han rejser sig også op. Han giver mig et kram og siger til mig imens:

"Tak for en hyggelig aften" Jeg smiler til ham

"Selv tak" Han giver slip på mig, og jeg går hen til Amanda, de har lige afsluttet en kamp.

"Vi skal til at hjem Amanda"

"Ej ikke allerede"

"Klokken er næsten tolv, så jo"

"Gud er den allerede så mange" Hun giver Liam et kram, og han giver hende et kys på kinden. Det var jeg ikke lige vidne til det der.

Liam siger til Amanda at deres chauffør kan køre os hen til vores bil. Vi siger tak og går hen til døren. De følger os alle sammen hen til elevatoren, og siger tak fordi vi kom, og tak for en hyggelig aften. Da elevatoren skal til at lukke dørene vinker de, og vi vinker igen.

Why me?Where stories live. Discover now