40.Bölüm

2.8K 167 17
                                    

ÖNEMLİ

+18 İÇERİK

KALIN SİYAH VE YATIK HARFLER İLE YAZILMIŞTIR. OKUMAK İSTEMEYİP ZAHATSIZLIK DUYACAĞINI DÜŞÜNECEK OLAN OKURLARDAN GEÇMELERİNİ RİCA EDİYORUM. ŞİMDİDEN OKUYAN, BEĞENEN VE YORUMLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

"benim cesur kadınım" dedikten sonra dudaklarını çenesine dokundurup geri çekildi. Ardından burnunun ucuna dokundurup geri çekildi. Yağmur' un gülüşü adamın kalbini şenlendiriyor ve panayır yerine çeviriyordu. Dudaklarını, dudaklarıyla kalbini, kalbiyle okşayıp seviyordu. Bedeninin ise bedenine ihtiyacı değil muhtaçlığı vardı. İnce parmaklarını adamın ensesine götürüp parmaklarını saçlarının arasında sıkıştırıp çekiştirdi. İç geçiren adam dudaklarına kadının boynunda dolaştırdı. Elbisesinin omuzlarındaki askılarını kollarına indirdi dudaklarını teninden çekmeden. Anlık bir ayrılıkla Üzerindeki gömleğin düğmelerine uzandı Yağmur. Heyecandan birbirine dolanan parmaklarına yardımcı olmak genç adama kalmıştı. Üzerindeki gömleğinin kumaşı sırtından kayıp yere düştü. Yağmur anlını göğsüne yaslayıp nefeslendi. Merih kadının saçlarına öpüp kokusunu ciğerlerine çekti.

"Meleğim" diye ona seslendiğinde genç kadın anlını adamın terli göğsünden çekip gözlerine baktı ve gülümsedi. Merih' in gözlerinde peyda olan tereddüdü gördüğünde iyi olduğunu ve artık tamamen ona kendisini teslim etmek istediği ispatlamak için sırtını yatağa bırakıp kollarını adamın boynuna dolayarak kendine çekti. Öpücüklerine karşılık vermeye çalışıyordu elinden geldiğince. Aşktaki acemiliği adamı kendisine daha çok çekiyor daha da heyecanlandırıyordu. Yağmur' un elbisesinin önündeki küçük düğmeleri açarken gülüyordu genç adama gülüyordu.

"sanırım bu gün düğmelerin bize karşı garezi var" dedi Yağmur. Son düğmeyi de açmayı başardıktan sonra "şu saatten sonra bir düğme bana engel olabilir mi sanıyorsun?" dedi. Eteklerini tutup avuçlarına toplarken parmaklarının değdiği her yer yanıyordu. Elbisesinin pahalı, ince, kumaşı kumaş kalçalarına ulaştığında kadının kulağına eğilip"bana yardımcı olmalısın" diye fısıldadı. Yağmur kalçalarını kaldırarak kendisinden istenilen yardım talebini geri çevirmedi. Elbise gömleğinin yanına düşerken Dizlerinin üzerinde kalkan adam kemerinin tokasını çözüp pantolonundan kurtuldu. Yağmur' un ayak bileklerine ellerini koyup bacaklarını hafiften araladı. Dudakları sol ayak bileğinden başlayarak dizine kadar devam etti. Diz kapağındaki yara izine ulaştığında durdu ve başını kaldırıp saçları yastığa saçılmış kadına baktı. "Canın çok yanmış mıydı?" diye sorduğunda Yağmur gülümseyip "Antalya' da bahçeli bir evde oturuyorduk. Dokuz yaşımdayken evin bahçe duvarının üzerinde yürüyüp yürüyemeyeceğimiz konusunda Can ile iddia girmiştik. O tek seferde geçmeyi başarmıştı ama ben son bir kaç adımın kalmışken dengemi kaybedip düşmüştüm. Acımıştı ve ben çok ağlamıştım" dediğinde Genç adam kadının gözlerinin içine bakara dudaklarını yara izinin üzerine kapadı ve dokuz yaşındaki küçük kızın acısını dindirmek istercesine öptü. Bedeninde ve ruhunda kalan her yara izini geçirmeye kendine o an görev edinmişti. Yağmur' un dizlerini yukarı doğru kaldırıp kırmasını sağladı. Bedeni bacaklarının arasına yerleşip üzerine eğildi. Elini ensesine koyup başını kaldırdı ve elini sırtına götürüp göğüsleri kapatan sutyenin kopçasını açtı. Kırılacak kadar ince, camdan bir bebek gibi dikkatle bıraktı başını yastığa. İnce askıları tutup kollarından çekerken Yağmur kollarını göğüslerinin saklamaya çalıştı. Merih el bileklerini tutup kendisine bakan gözlerin içine baktı. Kollarını çekerken genç kadının ayak tırnağına kadar kızardığını görebiliyordu. Yerden ıslanan saçları gözünün üzerine düştüğünde Merih geriye doğru attı. Karının üzerindeki ile yukarı sol göğsüne doğru yavaşça çıkıp üzerine kapadı. Avucunun yarısını bile doldurmayan göğüsünü baskı uygulayıp sıkıştırıyor bırakıyor ve ardından Genç kadının kabaran göğüs ucunu işaret parmağı ve baş parmağının arasına aldı ve çekti. Yağmur' un "ahhh" diye inleyişi küçük kulübenin duvarlarda yankılarınken, genç adam başını kaldırıp ona baktı. Kadın başını yastığa gömmüş ve gözlerini sımsıkı kapamıştı. Uzun kirpikleri titriyordu ve dudakları aralanıp kapanıyordu. Sağ göğsüne de aynı muameleye devam etti ta ki altındaki bedeninin titreyerek kasılışına şahit olana kadar. Yağmur ilk orgazmının zirvesine ulaşırken Merih artık onun hazır olduğunu biliyordu. Orgazmın sarsıntılarının bedenindeki etkisinin tamamlanmasını bekledi. Baksırını çıkardı ve ardından Yağmur' un çamaşırını bacaklarından çekip çıkardı.

Extra Large/ TAVLA BENİ (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin