38.Bölüm

2.3K 165 3
                                    

Ailelerin ve konukların alkışları eşliğinde evet dedikten sonra Merih Yağmur' un yüzünü örten duvağını kaldırıp başının arkasına doğru attı. "Umay' ın şuan aramıza girebileceğini sanmıyorum" dedi  Merih. Yağmur gülümsedi "elini çabuk tut. Onun işi belli olmaz" dediğinde Merih ona hak vererek hızla kendine çekip öptü dudaklarından. Kenan Bey her kız babası gibi başını önüne eğip alkışlarken Özlem Hanım kızının mutluluğuyla mutlu olup onunla gurur duyuyordu. 

"Yürü be yiğido kim tutar seni" diye bağıran Nihat' a "aslanım benim" diye bağıran Giray eşlik etti. Islık sesleri arasında Merih dudaklarını çekip Yağmur' un elini tuttu. İlk dansları yapmak için hazırlanan dans pistinin ortasına geçtiler. Dansları için seçtikleri müzik çalmaya başladığında Yağmur şaşırdı. Birlikte karar kıldıkları şarkı çalışmamıştı. 

"bu şarkı nereden çıktı?" diye sordu elini adamın omzuna koyup adımlarına kabarık eteği izin verdiğince adama yaklaşarak. 

"içimden geldi" diyerek kızı daha da kendine çekti ve şarkının her sözüne müzikle birlikte eşlik etti. Yağmur' un gözü yanındaki adamdan başkasını görmüyordu. Boynundaki papyona kaydı gözleri. 

"sen papyon takmayı sevmiyordun" dedi Yağmur. Genç adam arabada yalnız kaldıkları o geceyi anımsadı

"annem ısrar etti. Bağlama işinde ise Hakan yardımcı oldu" dedi. Genç adam kadının kulağına eğildi ve "senin yardım etmeni tercih ederdim" dedi. Kulak memesine değdirdiği dudakları Yağmur' un bedenini titretmişti. Ardından yanağına değdi dudakları. "çok güzelsin" dedikten sonra değişen şarkı ile genç adam kadının belinden çekip ellerinden tuttu. Onunla birlikte müzisyenlerin olduğu sahneye doğru yürümesini istedi. Yağmur sahnenin önünde bırakıp sahneye çıktı. Gitaristten gitarını alıp sahnenin önündeki mikrofona yürüdü. "aahh sevgili misafirler hayatımın dönüm noktası olan kadınla sonsuzluğa adım attığımız bu günde yanımızda olan burada olan herkese teşekkür ederim. Uzun zamandır elime gitar almıyorum. Uzun zaman önce lisede elimden düşmezdi ama bıraktım. Onu izlerken bazen şarkı mırıldandığı fark ettim. Ardından onun için yıllar sonra elime mikrofon alıp şarkı söyledim. Bu ikinci kez bana evet dediği kocam dediği bu gün ikinci kez yapacağım" dedi. 

Yağmur gözünden düşen yaşı silip ona gülümsedi. Umay ise ablasının yanına gelip kolunu beline koyup başını omzuna koydu. Merih gözlerinin içine bakarak "seni seviyorum" diye fısıldadı. 

"çook güzelsin...hep güzelsin
şu dünyada benim için sevgilim
en güzelsin....
çook güzelsin...hep güzelsin
şu dünyada benim için sevgilim
en güzelsin..."  diye şarkının nakarat kısmını karının gözlerinin içine bakarak söylemişti. Konukların bir çoğu ise ellerindeki telefonlarla kayıt ediyorlardı. Kenan bey ise yanında oturan karısının sandalyesini kendisine sırt kısmından tutup kendine çekti. 

"Kenan ne yapıyorsun?" diye kendisine yalan bir kızgınlıkla bakan karısının omzuna kolunu attı ve kulağına eğilip Merih' in şarkısına "çok güzelsin...hep güzelsin" diyerek eşlik etti. 

"Yağmur çok mutlu" dedi Özlem.

"Çocuklarımız da bizim gibi mutlu olacaklar" dedi Kenan.

***

Extra Large/ TAVLA BENİ (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin