Will you marry me ?

1.9K 163 19
                                    

Louis
"Čo som ti hovoril o tetovaní Louis" povedal mi Hazz naštvane a chytil moju ruku do tej svojej.Prižmúreními očami sledoval čierny atrament na mojej pokožke ktorý vytváral kľúčik."Je to len malý kľúčik Hazz"  povedal som mu so smiechom,ruku som mu vytiahol z pevného stysku a nahý som vyšiel z postele."Páči sa ti čo vidíš?"spýtal som sa ho keď som sa k nemu otočil a zostal som stáť rovno predným.",Kurva,páči "pritykol a pobozkal ma na čo som spokojne zavrel oči  s prstami som prehrabol jeho hnedé kučerave vlasy ktoré mu padali do čela.

"Ako to s nami bude teraz ?"spýtal som sa ho keď sme sedeli v obývačke.Ja na jeho hrudi kým ma jemno hladil na ramenách."Prestahujes sa ku mne a začneme od znova " povedal mi ako keby to bola hotová vec."A čo škola,Niall a moja rodina?"spýtal som sa ho a rýchlo som sa vyhupol do sedu . "Neboj sa do školy ešte môžeš chodiť a Niall s rodinou ta budú navštevovať rovnako ako mi ich" povedal mi a ja som si k nemu zase spokojne ľahol."Vlastne k tomu chýba ešte niečo ale to doriešim neskôr" povedal a znova svoju hlavu otočil smerom k televíznej obrazovke.

O dva týždne neskôr:
"Louis môžeš mi podať ten šalát?"spýtal sa ma Harryho otec Des a ja som mu podal veľkú misu plnú šalátu.Ja a celá moja rodina sme sa dnes mali stretnúť s Harryho rodinou.Ze vraj chce niečo Harry povedať a museli sme tu byť všetci a hlavne ja.
"Som veľmi rád že ste všetci prišli" povedal Harry a ja som sa.k nemu otočil aby som mohol vidieť to najkrajšie stvorenie na svete."Ak by ste mi pred   pár mesiacmi povedali ,že sa zamilujem do Louisa Tomlinsona vysmial by som  vás a možno by som sa vám aj zasmial do tváre. A však pozrite sa namna teraz.Zamilovaný až po uši už do menovaného chlapca.Dlho som ta hľadal a nemohol som ta nájsť.Bol si skrytý pred ostatnými ľuďmi a ani ja sám som ta nevidel a to ma mrzí. Ale teraz som tu a mám oči len pre teba a už ti nikdy nedovolím odísť aby si sa potom nezľakol"povedal Harry a všetci sa zasmiali len ja som sa usmieval a slzy dojatia mi  tiekli po tvári."Milujem ta a to nič a nikto nezmení.Je síce pravda ,že som sa tohoto pocitu bál.Ja taký bad boy som sa z ničoho nič zamiloval.Ja chlapec  ktorý mal omegy len na jednu noc sa rozhodol darovať svoje srdce práve tebe.Viem ,že si to so mnou nemal ľahké a to ma mrzí Louis ale nedokážem si bez teba predstaviť svoj život a preto sa ta chcem spýtať otázku ktorá mi chodí celé hodiny po rozumu ak samozrejme dovolia tvoji rodičia"povedal mi a ďalší záchvat smiechu sa niesol okolím.
Harry predomna poklakol a otvoril modrú krabicku z ktorej namna pozeral prsteň z bieleho zlata s malými diamantami po celom jeho obvode.Moja mama vedľa mňa sa hystericky rozplakala s ja som len sledoval Harryho pred sebou.

"Louis William Tomlinson urobíš zomna najšťastnejšiu alfu na svete a vezmes si ma?"

Anoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D

Ale to by nebola Nikol aby to trochu neskomplikovala :) :D

Chcem vám poďakovať za prekročenie 9000 prečítaní :D ste úžasný proste PER-FECT :D

Votes
Koment
Poteší

Ps:ja viem že ma  chcete  zabiť :D

Crush || l.s  A/B/OWhere stories live. Discover now