Patrím Harrymu Stylesovi!

1.9K 176 16
                                    

Louis
Bol to krátky ale za to nádherný bozk.Sám som vedel že už nikdy na svete neochutnam lepšiu vec ako boli jeho pery a to ma dosť mrzelo.
Mohli by podľa jeho pier spraviť sladkosti.Hmm,to by bola pochúťka.Sladké lizatko.
"Louis" spýtal sa ma Harry a crnkol ma do nosa.Asi som bol tak dlho vo svojich myšlienkach že som si ani neuvedomil že odomna Hazz odstúpil a pozerá namna."Áno?"spýtal som sa ho s malým úsmevom na perách ktorý sa však hneď stratil po tom čo sa mi otočil chrbtom.
"Zbohom Louis a veľa šťastia s Andym už ti nikdy neublížim "povedal mi a zmizol ešte skôr ako som mu niečo stihol povedať.

Za Andym som sa vracal s hlavou plnou myšlienok na Hazzu a nášho skutočne posledného bozku?Prečo povedal zbohom a nie ahoj?
Už ma nemá rád?
Našiel spôsob ako sa zbaviť označenia bez bolesti?
Trpí ešte pod syndrómom?
Má zamna náhradu?
Takéto a iné myšlienky mi lietali po rozume a nie a nie zastaviť.Myslím si že by mal Harry vedieť aký má vplyv na okolie a hlavne namna.
Je úplne všade.
Potichu som otvoril dvere do môjho a Andyho bytu.Áno Louis Tomlinson býva s úplne cudzou alfou veď prečo by aj nie!
Vyzul som si svoje tenisky značky nike a bosí som vošiel do kuchyne kde ma už čakal Andy. Vlastne to vyzeralo že sa od toho ako prišiel nepohol z miesta.
"Aký bol rozhovor s Harrym Stylesom?"spýtal sa ma a ja som si oproti nemu sadol.Niečo sa mi na ňom nepáčilo.Tón jeho hlasu.
Bol naštvaný?
"On,bolo to fajn"povedal som mu."Klamár,prečo kurva klames!"vykríkol a päsťou udrel do stola vďaka čomu som nadskocil na stoličke."Ja ti neklamem" namietol som mu.Vravel som mu pravdu!
"Komu patris Louis?"spýtal sa ma. "Myslím si,že táto otázka bola položená skutočne zle." Povedal som mu."Pýtam sa naposledy Louis komu patris!"zareval ako zviera a ja som vyskočil na nohy keď sa vrhol po stoličke na ktorej som pred pár sekundami sedel.Vďaka bohu že sa mi u Harryho všetky možné zmysli ešte viac zbystrili.
"Patrím Harrymu Stylesovi!"vykríkol som naňho keď ma začal naháňať ako blázon po kuchyni.Chcel to počuť má to mať."A navždy budem" dopovedal som ale mal som pocit že som ho tým vytočil do nepríčetnosti."Nie,teraz patris mne!"skríkol a schmatol ma za rameno načo som vykríkol bolesťou.
"Je mi jedno ako ta donútiť aby si mi patril ale budeš môj aj keby som ti mal to znamenie vyrvat z tela zaživa"povedal a aj napriek mojim protestom ma potiahol smerom do jeho spálne.
Možno si poviete že som s ním už mal sex ale asi vás sklamem.
Nemohol som.
Jedine s Harrym.
Jedine s alfou.
Jedine s mates.

Posledné čo som vykríkol predtým ako na hodil na posteľ bolo pomoc,aj keď som vedel že nikto nepríde.

Hazz kde si.
Sľúbil si že ma budeš chrániť tak kde si teraz?
Ďaleko alebo blízko,
Len prosím príď
Zachrániť moje srdce z okov pekelných.

Ahojky :)
Dvojitý update :)
Yeah:)
Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti:)

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Crush || l.s  A/B/OWhere stories live. Discover now