To je vtip,že???

4.6K 300 9
                                    

Louis

Moja a Harryho izba sa nachádzala na piatom a zároveň poslednom poschodí luxusného hotela s názvom Paris.Ledva ledva som sa vyškriabal po schodoch na chodbu s našou izbou pretože ma Zayn a jeho banda nechceli pustiť výťahom.Ak to pôjde takto ďalej vďaka nim snáď schudnem a možno môj zadok už nebude vyzerať ako slon.Šťastný som sa pobral k dverám s číslom 17 čo bolo pre mňa práve to šťastné.

Otvoril som dvere pozerajúc na priestrannú izbu ktorú som mal s Harrym obývať.
Zvláštne,že tam je ten spoločný člen.Alfa a omega spolu na izbe.Hmmm,to asi nedomysleli.
Keď už sme pri ňom pozeral som sa na jeho čiernu športovú tašku ktorá bola na jednej strane postele SPOLOČNEJ POSTELE.

Zmätený som pozeral na obrovskú manželskú posteľ ktorá bola v strede izby hneď pri okne ,z ktorého na ňu klesal pás svetla zo slnka ktoré vonku nepríjemne pražilo.
"To je vtip ,že?"spýtal sa za mnou Harry a ja som sa naňho otočil.Chyba.
Harry sa musel ísť osprchovať pretože okolo pása mal len biely ručník vďaka čomu som videl jeho nádhernú postavu s jeho tetovaniami ku ktorým patril motýľ v strede hrude a dve kopratiny ktoré sa ťahali okolo jeho panvy končiace niekde pod uterákom kde musel byť.....

Dosť Tomlinson.Už si ako nadržaná pubertiačka ktorá práve teraz zbadala svoj dlhodobý crush.

Problém bol,že chlapec primne bol môj CRUSH.
"Jaaaaa musím" vykoktal som a vybehol som z izby nechávajúc tam najvoňavejšiu alfu na svete.

Tonight:
"To myslíš vážne Tomlinson?"spýtal sa ma Harry keď som si na zem vedľa postele dal deku spoločne s vankúšom ktorý som vzal z postele.Neexistuje aby som vedľa neho spal.Mám predsa nejaké zábrany ktoré by som pri nom bez jediného mihnutia oka stratil.Dnes však nie.Som ešte stále silný a vydržím prekonávať všetky nástrahy ktoré mi položí pred nohy rovnako ako toto.
Naposledy som pozrel na rímskeho boha ktorý ležal na posteli jedine v boxerkách s rukami nad hlavou a ľahol som si do svojej prechodnej postele,teda ak sa to tak dalo nazvať.

Chvíľu som sa vrtel ale nakoniec som našiel svoju polohu a s tichým dobrú noc som upadal do ríše snov.Už som v nej skoro bol ale zobudil ma dotyk na mojom tele.
Nechcel som otvoriť oči a tak som ich len kŕčovito zvieral a nechal som sa prenášať na iné miesto ako bola moja posteľ.Až keď moje telo zapadlo do nadýchaných perín vedel som,že ležím na posteli s HARRYM!

Svalnatá ruka ma chytila za pás a ja som sa nechal potiahnuť smerom k jeho hrudi do ktorej som zapadol ako keby bola premna stvorená.Z hlboka som sa nádychol nádhernej omamnej vône a potichu som zaspával s Harryho vôňou v nose.

Harry:
Nepatrím k tým  ľuďom ktorý pomáhajú ostatným ale nemohol som ho vidieť spať na zemi len pod tou tenkou dekou.Nebodaj by nachladol.Keď som si konečne myslel ,že spí vzal som ho do náručia prezerajúc si jeho modré pyzamo,ktoré zakrývalo úplne všetko.Dosť ma mrzelo že sú jeho oči zavreté a ja nevidím ich zvláštnu farbu ale teraz som od neho nemohol chcieť aby oči otvoril.Čo najjemnejsie som ho položil do postele a ľahol som si k nemu.
Pritiahol som si ho do objatia a zaspal som s jeho vôňou ktoré mi upchávala nosné cesty.

Neskoro večer:
Harry:
Moja ruka zablúdila k Louisovmu telu a ja som vošiel rukou pod jeho tričko kde som pomaly hladil bledú pokožku ktorú pod mojim dotykom obsipali zimomriavky.Bozkával som ho na odhalený krk a on mi potichu zastonal.Rukou som začal pomaly prechádzať po jeho gume na trenírkach a potom som vošiel rukou do zakázanej časti.

Stlačil som jeho už dosť tvrdý penis a vtedy sa všetko zomlelo neuveriteľne rýchlo.Niečo mnou trhlo a ja som otvoril svoje oči stretávajuc sa s pohľadom Louisa ktorý namna vydesene pozeral.
"Čo si to urobil?"spýtal sa a cúvol na samotný roh postele.
Počkať to nebol sen???

Kurva.

Prepáčte za vulgarizmy :(
Prajem príjemný deň v škole a pekný zvyšok dňa

:)
Nikol..
Ps:larry is real.

Crush || l.s  A/B/OWhere stories live. Discover now