the Trust and Banana boy

2.1K 163 22
                                    

Lou
Čakal som skutočne čokoľvek.Autá,štetky,alkohol ,pouličný box ale toto skutočne nie.On.Chlapec ktorý zranil a možno že aj zabil muža holými rukami ma dotiahol na ľadovú plochu na ktorej sa korčuľovali zamilované páry.Pozeral som naňho ako na blázna keď ma ťahal do požičovne krasoblusiarskych korcul.
Povedal číslo mojej a svojej nohy a spokojne kráčal kumne s drzym úsmevom na perách.
"Ja neviem korčuľovať" namietol som keď mi chcel dať na nohy biele korčule."Ja ,viem Boo s preto ta to naučím",povedal mi a začal mi vyzuvat čierne topánky.Možno by som aj namietal keby som sa stále necervenal nad jeho prezývkou a každý jeho dotyk si nad mieru ľudských možností neuzival. "Tak a teraz na nohy",povedal mi keď som mal konečne tú pekelnu vec na nohách.Hodil som naňho pohľad to si robíš srandu a zostal som sedieť pred ním na lavičke."Nedavas mi na výber"povedal mi a trhnutim ma postavil na nohy ktoré sa okamžite začali meniť na zelatinu a tým pádom som padal k zemi.Chytil ma okolo pásu a venoval mi dych berúci úsmev ktorý zhoršil moju stabilitu na maximum.Ani neviem ako ma Harry (rozhodol som sa budem mu hovoriť Harry ,aj keď Hazz sa mi páči viac) dotiahol na ľadovú plochu.Ostrie korcul sa dotkli ľadovej plochy a Harry ma potiahol k sebe.Učil ma ako mám hýbať nohami a skutočne o pár minút som to vedel.Teda aspoň som si to myslel. Harry vzal moju dlaň do tej svojej a pomaly začal so mnou krúžiť po ľadovom povrchu.

Hazz

Potrebujem späť jeho dôveru a čo je lepšie ako ho donútiť postaviť sa na ľad kde mi musí dôverovať na sto percent.Jeho malá dlaň patrila do tej mojej ako posledná stratená puzzla.Myslím si ,že aj on to vedel. Odrazu sa Louis zle odrazil ,ja som sa k nemu otočil ale bolo neskoro.Louis namna padol a keďže jediné čo ma držalo na ľade boli niekoľko milimetrov hrubé ostrie spadol som s ním na zem.Teda skôr som na ňom zostal ležať.

Louis
Zostal som pod ním ležať ako vrece zemiakov.Jeho dokonalá vôňa mi zapchala dýchacie cesty a ja som zostal na pospas jeho zeleným očiam.Bolo to nádherné.Jeho oči boli také krásne a jeho pery vyzerali tak lákavo.Aké by to bolo ochutnať ich,cítiť ich teplo ,jemný dotyk.
Mal som pocit,že práve bozk na.ktorý som myslel by ma dokázal urobiť plným a ja konečne nájdem svoj stratený kúsok srdca.A však predtým ako som sa mohol k nemu priblížiť a ochutnať tie najkrajšie pery na svete postavil sa na nohy a zdvihol aj mňa.Určite mu neušiel môj vrazdiaci pohľad lebo sa nahlas zasmial a crnkol ma do nosa načo som sa zaňho chytil a venoval mu dúfam aspoň tej nejhrozivejsi pohľad na svete a však jeho reakcia bola stále rovnaká.Hlasný smiech a slzy ktoré si našli cestu na jeho ružové licka.Vtedy som dostal hriesny nápad."Hazz",zašepkal som a postavil som sa pred neho.Harryho smiech okamžite ustal a jeho oči namna pozerali bez jediného mihnutia.Prišiel som k nemu a keď to najmenej čakal strčil som doňho celou silou a on sa zrútil k zemi.Jediný smiech.ktorý muselo byť počuť široko ďaleko musel byť ten môj.Smial som sa keď sa Harry postavil aj keď mi vyzuval brusle fokonca aj vtedy keď sme kráčali cez park smerom späť k škole.Miestu odkadial ma vzal.
"Harry?"spýtal som sa ho keď sa chystal na odchod a však on mi nevenoval ani jeden pohľad.
"Hazz?" Skúsil som to znova ale zase nič.Notak Louis mysli musí byť nejaké meno akým si ho oslovoval len ty,notak mysli.Muselo to byť podľa toho čo ho vystihuje.Curly,príliš jednoduché.Už som to pomaly vzdaval keď som si spomenul na jednu smiešnu spomienku ktorá mi vytvorila úsmev na tvári.

"I love banana,I am banana boy forever""" spieval Harry kým ja som sa na zemi sulal od smiechu.
Slzy mi tiekli potokom a však aj tak som dokázal pozerať do jeho očí ktoré žiarili ako diamanty na slnku."Milujem ta banana boy" povedal som mu a on mi daroval bozk pričom si nezabudol odkusnut z banánu vo svojej ľavej ruke.

"Banana boy stoj!"vykríkol som a on ma moje prekvapenie zastavil svoju pomalu chôdzu a otočil sa smerom kumne."Ako si mi to povedal ?"spýtal sa ma keď som k nemu dobehol ale miesto odpovede som sa mu vrhol okolo krku.Harryho ruky ma chytili pod zadkom a ja som nohy omotal okolo jeho panvy aj keď som sa bál že mu zaspinim drahý oblek.
"Počul som ,že si bol zlý chlapec Louis" povedal mi Hazz a ja som sa pod jeho hlasom striasol spokojnosťou."Veľmi zlý Daddy" povedal som mu a sledoval som ako sa jeho oči rozšírili.Povedal som mu tak len raz a verte mi ,že to nebolo v súlade so zákonom.
"A vieš čo si taký zlý chlapec zaslúži Boo?"spýtal sa ma .

"Trest ,potrestas ma Daddy?" .

Ahojky :)
Ospravedlňujem sa že nebola nová časť ale mala som tie svoje depka dny.Ale už sú preč takže pokračujem :):):):)

Chcem vám poďakovať za všetky votes a komentáre k minulej časti a k prekročeniu 8000 prečítaní :):):) omg !!!!! Ešte teraz tomu nemôžem uveriť :):):)

Ale dosť omne,teraz späť k Larrymu :)
Všetci vieme čo bude po tejto časti takže kostol holky a chlapci :) :D

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Crush || l.s  A/B/OWhere stories live. Discover now