Harry!!!

2.2K 199 25
                                    


Veľmi krátka časť toto*neveriacky krúti hlavou*
Ale som rada že som ju dopísala:) aspoň pre tých čo to chceli:)
Za všetko ďakujem a príjemné čítanie.

Príbeh monster spustíme o pár dní:)
Ďakujem

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Louis
"Harry počkaj" povedal som Harrymu a pozrel som sa na cestu za nami už asi stí krát."Notak Lou nič tam nie je ,bol to len vietor" chlacholil ma a schoval ma vo svojom obrom objatí.Plnými duskami som dýchal jeho výraznú vôňu ale zvláštny pocit bezmocnosti ma stále neopustil.
"Tak poď ideme"povedal mi a znova chytil moju dlaň do tej svojej.Išli sme ešte pár minút kým sa všetko nepokazilo.
Všetko sa to zomlelo tak rýchlo.Ja ,Harry na zemi s krvou okolo hlavu ,ruky ťahajúc ma od neho preč a môj hlasný výkrik jeho mena.Potom len tma.
Harry
"Harry!"vykríkol pomne povedomí hlas a silná rana pristála na mojom líci.Z mojich pier vyšlo zabrucanie a ja som bolestne sikol."Harry kde je Louis?"spýtal sa ma dotyčný a ja som okamžite otvoril oči stretávajuc sa s očami Liama."Louis"zachrcal som snažiac sa postaviť z gauca na ktorom som ležal.Musel ma sem preniesť Liam.
"Našiel som ta na ulici.Počul som krik a keď som prišiel bol si na zemi a Louis nikde" vysvetlil mi."Louis"povedal som znova a odpil som si z čaju ktorý mi doniesol Niall.Snažil som sa spomenúť si čo sa stalo posledné minúty keď som s ním bol.Boli sme na ulici a potom ma niečo udrelo po hlave.Posledné čo si pamätám bol tlmeny výkrik môjho mena.
Moje myšlienkové pochody vyrušilo vyzvananie telefónu v mojom vacku na jeansoch.Aj keď s menšími problémami som ho vybral a prihal hovor s utajeneho čísla."Prosím?"spýtal som sa a čakal som na odpoveď."Volám sa Anna Harry,prosím odpuste mi to ,nevedela som ,že je to tvoj priateľ"hovorila mi mladá žena do telefónu a plakala."Kde je Louis!"vykríkol som a postavil som sa na nohy pričom sa mi zatocila hlava a ja som si musel znova sadnúť na svoje predošlé miesto.
"Je vo firme tvojho otca Harry,je v laboratóriu 3090 prosím prídi poňho rýchlejšie ako Meredith spustí pokus"vravela rýchlo do telefónu."Aký pokus?"spýtal som sa prekvapene."To ti vysvetlím neskôr Edward  ,budem ta čakať "povedala mi a ja moje oči sa zaplnili slzami.Kurva aký pokus!!!!!Prečo?Kto? Moja mama???Nie!!!!!.
"Počkajte kdo ste?" Spýtal som sa ženy na druhej strane linky.

"Som tvoja práva matka Harry"povedala mi a zložila.

Crush || l.s  A/B/OWhere stories live. Discover now