Heat a role sa vymenili.

4K 273 14
                                    

Harry
Bol som totálne mimo.
Louis si predomnou robil dobre cez nohavice  a ja som si uvedomoval,že sa môj kamarát prebúdza k životu.
Za ten čas čo som sa naňho pozeral sa urobil najmenej 6 krát a to ani nehovorím,že celý čas sa jeho modré blankytne oči pozerali do tých mojich. Robil to naschvál."Harry prosím pomôž mi,veľmi to bolí" šepkal a jeho hlava sa znova oprela o posteľ pri ktorej stál.
Harry nie! Vykríkol namna vnútorný hlas a ja som od  Louisa odstúpil.Ten si to však všimol a trochu sa namna zamracil.
"Louis nevieš čo rozpravas, toto nechceš,teda nechceš aby som to spravil ja" vravel som mu piate cez deviate v pokuse udržať ho od seba ďalej ale hlavne udržať si ako také nervy a hlavne silnú vôľu.Alfa ako ja by s ním narobila divy ,neručil by som za seba."Harry prosím" zaprosil ma zase Louis a ja som sledoval ako mu pot steka  po čele strácajúc sa v útrobách jeho trička."Louis prosím nenút ma" povedal som mu zlomene keď sa kumne priblížil a ja som sa plne stratil v jeho vôni,ktorá mi totálne opantala zmysly.
"Musíš Harry!"vykríkol namna a ja som naňho zmätene pozrel.Ešte som ho takéhoto nepoznal.Tak výbušného,pripomínal mi mňa samého. "Louis nie!"vykríkol som keď ma chytil za tričko a aj napriek tomu,že bol o hlavu menší ako ja a slabší ma povalil na posteľ.Snažil som sa postaviť,musel som sa od neho dostať skôr ako sa všetko zvrtne na niečo čo by sme obaja ľutovali.Ako keby nestačila včerajšia noc ale Louis namne sedel s vytaznim úsmevom na tvári. Sedel na mojej panve vďaka čomu som sa nemohol pohnúť."Doriti!"vykríkol som keď som sa nemohol posadiť a už vonkoncom oslobodiť zo sparov môjho ako tomu povedať "priateľa s ktorým mám prežiť zbytok života."Louis sa nadomna naklonil a ja som počul ako nad mojou hlavou zastrngotali železné želiezka.Nie,on ma chce pripútat!!!
"Louis nerob to"povedal som mu ale pevné želiezka ma už držali pri posteli a ja som zostal v moci mojej omegi. 
"Neplnis si povinnosti Harry,máš sa omna postarať"povedal mi a jeho hlava sa sklonila k tej mojej.
"Tak buď poslušný chlapček a poslúchaj"povedal mi a hladovo sa vrhol na moje pery ktoré boli otvorené v nemom úžase alebo skôr strachu.
Vedel som aké je to mať heat.Mal ho môj najlepší kamarát z Londýna a trval mu niekedy aj niekoľko dlhých hodín pri najhoršom dní.Louis ho má teraz prvý krát to znamená trojitu výdrž.
Bože,Harold kam si sa to dostal.
Ty si ho bez milosti osukal tak teraz ti to vracia.Ach karma je suka.

Presne ako som si myslel.Louisov heat trval skoro osem hodín.Prisahal som si,že len čo v sebe nájdem silu postaviť sa spočítam mu to.
Louis sa spokojne pritulil k môjmu telu a ja som sa ho snažil aspoň objat.Neúspešne.Tento malý omega ma zničil tak ako niekoľko omieg za celý môj život nie.Ledva som dýchal nie to,že sa ešte pohnúť.Každý sebe menší pohyb bol prekliatym.
"Keď sa postavím na nohy" *nádych* "zničim ta* vydých*"povedal som mu a on sa kumne ešte viac natisol.
"Bolí ta niečo?"spýtal sa ma a venoval mi svoj nádherný úsmev."Lebo ja mám ešte energie dosť,na rozdávanie" povedal mi a hlavu položil na moju hruď a ja som videl že počúva tlkot môjho srdca ktorý ho zaujal natoľko že mu nevadili ani moje trhane pohyby telom.Nakoniec som mu neodolal a aj napriek bolesti v celom tele som sa hral s jeho hnedými vlaskami  ktoré ma steklili na hrudi a trochu aj na tvári.
"Spočítas mi to ,že?" spýtal sa ma môj "milenec" alebo "partner" a ja som sa musel usmiať.Veľmi rýchlo to pochopil chlapček môj.
"Vysukam z teba zdravý rozum"povedal som mu šeptom do ucha a on sa namna otočil a ja som znova videl jeho nádherné oči."Ale daj mi pár minút"povedal som mu  načo sa izbou rozliahol jeho nakazlivy smiech.Neviem či ma naštartoval jeho smiech,alebo chuť na ďalšie kolo ale o pár sekúnd som ho strhol pod seba takže som na nom ležal."Myslím si,že toto nebudeš potrebovať"povedal som mu a kovové putá som odhodil na druhú stranu miestnosti.Louis sa len zachychotal a pritiahol si ma k sebe do preciteneho bozku zatiaľ čo moje ruky putovali po jeho nádherných krivkach ktoré mal omnoho lepšie ako nejaká ženská. 

Po nádhernom precitenom sexe som mal Louisa vo svojom obrovskom náručí a on potichu odfukoval s malým úsmevom na perách.Snažil som sa od neho odtrhnúť zrak ale zistil som,že je to takmer nemožné.Aj keď chcelo moje ego protestovať srdce sa už rozhodlo.Louis bude ten  komu ho dám.Ten čo vychova naše deti,bude ma každé ráno budiť svojim nádherným úsmevom a večer bude spať po mojom boku.Nechcem oňho prísť alebo lepšie povedané nemôžem.
Je môj a ja jeho.
Dal som mu jemný bozk do vlasov a ja sám som sa pustil do ríše snov s Louisom v náručí.

Konečne si to pochopil Harry :)

Crush || l.s  A/B/OWhere stories live. Discover now