Malý Harold je hore!

4.7K 299 11
                                    

Louis

"Louis dávaj si pozor na Alfy,vieš aké dokážu byť "povedala mi mama a pobozkala ma na líce ,moje sestry okolo mňa pobehovali ako zmyslov zbavené a otec mi samozrejme vypracoval mapu Paríža.No takto to vyzerá v mojej rodine.Naposledy som sa rozlúčil so svojou rodinou a nastúpil som do autobusu ktorý ma čakal pred domom.Do jeho kufra som strčil batožinu a sám som vošiel do jeho vnútra.

Pár álf mi venovalo pohľad ktorým som sa statočne vyhýbal.Hlasno som si vydýchol keď som sa dotrepal k mojim dvom hrdličkám.
Cesta autobusom bola dlhá,takže keď sa moje oči zavreli a všetko ovládla temnota prestal som vnímať okolie,zaspal som.

"Notak Styles pozri sa naňho ,mali by sme to urobiť" povedal nejaký hlas kúsok predomnou a ja som nespokojne zabručal."Vieš čo mi je kurva čo s ním spravíte,ale neťahaj ma do toho" povedal nádherný hlas Harryho Stylesa a ja som sa trochu usmial zo sna.Ten však zničila ruka na mojom kolene ktorá nebezpečne rýchlo stúpala k môjmu rozkroku.

Okamžite som otvoril svoje modré oči a ruku Zayna Malika som zo seba strhol."Ale,ale maličký neboj sa bude sa ti to páčiť"hovoril mi slizko a znova kumne natiahol svoju ruku. Začal som cúvať na sedadle na to druhé na ktorom niekto sedel ale mne to bolo úplne u prdele.Hlavné bolo aby som sa dostal od tej nechutnej smradľavej alfy preč.

"Dnes ta necháme prdelka ale zajtra ti to spočítame"povedal mi a vystúpil z autobusu.Nečakal som,že sa dostaneme do Paríža tak rýchlo ale no čo už.Chcel som zliesť z miesta kde som bol.Ale stuhol som ako ľad keď niekto vedľa môjho ucha zavrčal.Opatrne som tam otočil hlavu stretávajúc sa so zelenými očami ktoré patrili tomu najkrajšiemu stvoreniu na svete."Prepáč,ja už idem preč,už to nikdy neurobím" hovoril som rýchlo všemožné ospravedlnenia a snažil som sa z neho zliesť.Namiesto úteku sa však stalo niečo omnoho horšie,alebo lepšie???

Ja neviem.Začal som sa zadkom obtierať o jeho stehná a zároveň aj o rozkrok.To čo sa však stalo potom ma vydesilo k smrti.Harry vyvrátil hlavu a zastonal,on normálne zastonal.Okamžite som sa z neho staval."Bože,odpusť" povedal som keď som sa oňho optrel znovu."Ak okamžite nezlezeš ošukám ta na tých sedadlách"povedal mi hlasom ktorý bol chrapčavejší ako zvyčajne.Možno si poviete,že by som sa nemal ani pohnúť ale bolo toho namna veľa.

Bol som veľmi mladá omega.Ešte som dokonca nemal ani svoje prvé heto a bojím sa ,že by som to nemusel zvládnuť.Rýchlo som sa teda postavil a vybehol som z autobusu ako keby mi horelo za zadkom.Doslova.

Harry:
On,sa mi normálne postavil!!!
Z Tomlinsona.
Ale tá jeho nevinná vôňa.Taká sladká.To najkrajšie čo som kedy cítil.On je však maličká omega ktorá verí v to ,že si nájde milú alfu ktorá sa oňho postará a bude ho milovať aj za cenu vlastného života.Ach,asi ho to bude poriadne bolieť keď zistí že také niečo neexistuje.

Rukou som si prešiel po mojej tvári a predychával som svoju neuveriteľnú chuť na sex ktorú vomne malý Tomlinson zobudil.Neviem či sa naňho budem môcť pozrieť bez toho aby som ho nevidel ohnutého cez stôl alebo najbližšiu vec ktorú zbadám.Bože,schop sa si predsa Styles a toho tak niečo nerozhádže.Teda ak nepočítame Tomlinsona.Dosť!!

Zvládnem to.
Po dosť dlhom prehováraný a pripravovaný sa na ďalšie stretnutie s Tomlinsonom som vyšiel z autobusu.
Poviem to asi takto.
Všetko moje pripravovanie stálo za hovno lebo keď som zbadal jeho modré oči začala sa predomnou robiť tak živá predstava Louisa Tomlinsona ohnuteho cez stôl ,že Harold sa okamžite prebral k životu.

Rozhodla som sa vám dať ešte ďalšiu časť :)
Ďakujem za vaše ohlasy na príbeh:)

Nikol
Ps: larry is real :)

Crush || l.s  A/B/OWhere stories live. Discover now