Allah Rızası İçin Bir Oy

3.8K 806 72
                                    

Abim evde çoluğum çocuğum aç, ne olursun kitabıma bir oy ver.

Ya, gülesim geldi. Biliyorsunuz bu sitede mağara adamı olarak takılan bir tek ben kaldım. Millet üçüncü dördüncü kitabı için anlaştı ben hâlâ doğru düzgün bölüm yayınlayamıyorum. Konumuz bu değil her neyse. Mağara adamı oluşumdan mütevellit bu sitedeki arkadaşlarımın sayısı çok çok çok az. Bu bölümün yazılmasına vesile olan kişi bu sitedeki yakın arkadaşlarımdan birisidir. Kendisine bir çay ısmarlayın onun sayesinde yeni bölüm yazıyorum.

Arkadaşım siteye uzunca bir süre girmeyince 'hayranları' onu merak etmiş. Hatta ona bir fan hesap açmışlar. Bu fan hesap da basın sözcüsü gibi durmadan bir şeyler yazıp çiziyor. Millet de inanmış, yazık. Bir ara öldü diye yazmışlar. Oysa ki bana sorsalar ben doğrusunu söylerdim... Ben hiç sesimi çıkartmadan izledim, sonra baktım bu fan hesap oy dilenmeye başladı. Lütfen ona destek olmak için oy verelim tırı vırı. Sonra bir de geldi benim duvarıma yazdı bunu. Benim duvarıma. Benim. (Bihterinin) Kaşınanları kaşımak farzdır, biliyorsunuz.

Ya ne bileyim, insan canının derdine düştüğü zaman bile utanmadan oy ister mi? Üstelik bunu içinde bulunduğu zor durumu örnek gösterip kendini acındırarak yapar mı? Oy istemek tamam da milletin vicdani duygularını sömürmek nasıl bir yüzsüzlük? Bu fan hesap oraya yazmış, bu zor günlerinde destek olmak için ona oy verin. Eşeğin amı. Diyecek tek söz bu bence. Bu kadar düşebilir mi bir insan aklım almıyor. Daha neler göreceğiz bilmiyorum. Ben bir gün kanser olsam, siz bana oy verince iyileşecek miyim? Veya bir yakınım öldü, sizin verdiğiniz oy benim yaşadığımız acıyı dindirecek mi? Bazılarının akılları bu kadar işte. O yıldızın yanındaki sayı hayatlarını düzenliyor. Kötülük olsun diye söylemiyorum ama böyle yapanların başına bir gün can sıkan bir şey gelse de bu yazılanları anlasınlar istiyorum. Bir oy sizin canınızdan kıymetli mi ya? Bir tane oy? Ben yarın öbür gün ölsem hanginizin haberi olur? Yine Attila ortadan kayboldu dersiniz. O zaman verdiğiniz oyların bana ne faydası olur? Ortalık boş insandan geçilmiyor. Oksijen masrafı yapıyorlar.

Y.N/ Arkadaşlar, bu sitede CEO olduğum için, sizin verdiğiniz bütün oylar bana para olarak geliyor. İyi bir servetim var yani. Kanser olduğumdan dolayı siz bana oy verin, ben de iyileşeyim. Artan parayla bazı arkadaşlara beyin alacağım. Teşekkürler.


MandalinaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin