Cevap Vermezsin Ama...

8.4K 1K 176
                                    

Merhaba Atilla, büyük ihtimalle (hatta ihtimal değil kesin) bu mesajı görmezsin. Sonuçta sen Wattpad'in çok tanınmış yazarlarından birisin ve eminim mesaj kutun dolup taşıyordur. Ama ben yine de söylemek istiyorum çok güzel yazıyorsun. gülücük emojisi

Arkadaşlar affedersiniz de benim nerem tanınmış? Sandığınız gibi mesaj kutum sabah akşam mesajlarla şımarmıyor. Günün çoğu saati boş olduğu bile oluyor... Okurların kafasını sevmiyorum, çoğu iki yüzlü ve anında pislikleşme potansiyeline sahip. Eğer istedikleri şey gerçekleşmezse hakaret etmekten çekinmiyorlar, bazılarında terbiye namına bir şey yok. Şu Mesaj kutun dolup taşıyor, sen bizi kesin görmezsin yazısı da beni acayip kıl ediyor. İma yapılır da bu derece olmaz be kardeşim. Bazıları da o kadar sabırsız ki mesajına anında cevap bekliyor. Bizim de bir hayat yaşadığımızın farkına varsanız burası daha güzel bir yer olacak da anlaşamıyoruz işte. Zaten sevdiğiniz yazarın mesajınıza cevap vermesi bu denli büyütülecek bir şey değil. Ne fayda getiriyor? Hiç. Yazarın havası da ayrı bir şey, haspam kendini Rihanna sanıyor.

Y.N/ Yine müthiş bir medya ile karşınızdayım. Medyadaki arkadaş daha önce yazdıklarımı çok sevdiğini söylemişti. İstediği şeyi yapmadım diye beni ruh hastası ilan etti. Engelleyince de başka bir hesaptan hakaret etti. Umarım böyle gereksiz insanlar sizin de kafanızı ütülemiyordur.

Ç.Ö.Y.N/ Arkadaşlar, gelip bana mesaj kutun doludur şimdi görmezsin yazmayın, sinirleniyorum. Elimden bir kaza çıkacak, birinizi döner bıçağıyla doğrayacağım. Ben hepinizin mesajlarını okuyorum. (Duvarımdakiler dahil.)
Ç.Ö.Y.N; çok önemli yazar notunun kısaltmasıdır, sıkıntıdan yeni şeyler türetiyorum.

Bu arada, sen çok popisin ya Atilla şimdi senin mesaj kutun mesaj doludur sen nerde benim mesajımı görüp de okuycan götü kalkık salak.s





MandalinaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin