Beğenmedim Ama Bir Tabak Daha Alayım

13.6K 2.3K 437
                                    

Merhaba Kırisçınlar;

Biliyorsunuz ki, Wattpad'in %87'lik kısmını bu teyze kılıklı okuyucular oluşturuyor. Bazıları bunlara anonim okuyucu falan diyor ama bence çoğu çöp.

İçinde bulundukları durumu açıklıyorum: Aa seksli hikâye, okusam çok hoş olur, ama oy verirsem sapık zannederler mi? Ederler tabii ki! En iyisi sessizce okuyup sıvışayım.

Veya,
"Hmm, güzel bir hikâye. Gidip yazarına karşılıklı oy teklif edeyim. Kabul etmezse okumadan kaçar giderim.

Veya,
Oh my Allah!!! Bu hikâye muhteşem! Artık bu kitap benim namusumdur lov, ben yarimi kıskanırım. Diğerlerinin böyle güzel bir şeyi keşfetmesini istemiyorum.Bu yüzden asla oy vermeyeceğim HAHAHAHAHA

Veya,
Bu kafadan bacaklı mal yine mi kitap yazmış?.. Girip bakayım, zaten iğrenç yazıyor. Oy vermeyeyim de kitabına baktığım belli olmasın.

Veya,
Diğer okurlar benim kitabıma oy veriyor mu da ben onlara oy vereyim abi bana ne,okuyup geçerim.

Veya,
Şimdi ben oy verirsem, oy verdiğim görünür. Okurlar o kitaba bakar, o yazarın oy sayısı artar, ben ezik kalırım. Böyle bir şeye asla izin veremem!!!


Veya,
Oy vermek istemiyorum çünkü canım istemiyor.

Gördüğünüz gibi dinimiz imanımız şu amına kodumun yıldızına bir kere tıklanılması oldu. Hatta geceleri uykularımız kaçıyor: "Neden oy ve okunma sayısı arasındaki fark bu denli fazla?" diye.

Yukarıdaki tüm bu maddeler = Altın günlerinde her yediği yemeğe bok atan (artık bunun adı bok atmak olmuştur çünkü millet açlık sınırının altında yaşamaya çalışırken bu camış önüne konan yemeğe burun kıvırır) hiçbirisini beğenmeyen lakin aynı zamanda tencerenin dibini bile ekmekle sıyıracak kadar arsız dedikoducu teyze.

Ne günlere kaldık ya...

Y.N/ Biz şimdi buralarda yazıp çiziyoruz ya, verilen her oy için para alıyoruz,o yüzden millet böyle oy isterken götünü yırtıyor. Hatta yeni yazmaya başlayanlar stajyer maaşı bile alıyor. Bu işi bir düşünün isterseniz.






MandalinaWhere stories live. Discover now