Prensesler Gibiydim Ben Baba Evinde

7.3K 1.2K 210
                                    

Yazmanın adabını bilmeyenlerin yazı yazması yasaklanmalı. Gerçi öyle olsa önce ben tutuklanırım ıhahahaşğğğhğ espri yaptım. Gülün.

Şaka bir yana, hiçbir bilgisi olmadan yazmaya başlayanların halini görmek için:
Wattpad'de keşfet bölümüne tıklayın; vampir, klasikler ve kurt adam bölümlerine bir bakın. Dayanabilirseniz birkaç sayfa okuyun. "Kendin çirkin yazıyorsun diye millete laf atma.s.s" demek isteyen sessizce uzaklaşsın.

Yazmak için, belli bir birikime sahip olmak gerekiyor. Ben 12 yaşında yazmaya başladım, 4 yıldır yazıyorum ve daha yeni yeni yazarlarla takılmaya başladım. Siz de buraya üye olun, iki ay sonra kitabınız çıksın. Oldu be yarrak.

Kısa yoldan yazar olma yolları:
1. Wattpad'e üye olunur.
2. Saçma sapan bir şeyler karalanır.
3. İşsiz bir yayınevi sizi bulur ve teklif gönderir.
4. Teklife hemen atlarsınız.
5. Artık siz de bir yazarsınız, tebrikler.

Kıskançlık yapmıyorum, bana da defalarca kez yayınevlerinden teklif geldi. Ama fırsatı bulmuşken atlamak da edebiyat kariyerimin hatası olacakmış gibi geliyor. Kendini geliştirip bir şeyler yapmak var, bir de karga tulumba işe girişmek var. Ki yıllardır bu işi yapan çok başarılı yazarların da olduğunu göz önüne alınca, insanın yaptığı işe fazladan bir gayret göstermesi gerekiyor. Profesyonel davranmak lazım, yazarlar sadece yazı yazmıyor aynı zamanda birbirlerini de eleştiriyorlar. Wattpad'de pohpohlanmaya alışmış prenseslerimizin böyle ağır eleştirileri kaldırabileceklerini zannetmiyorum. Ki şu an bile yazdıklarımdan dolayı bana diş bileyenler var... 

Y.N/ İstersen bana ukala mukala de





MandalinaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin