14

1.2K 34 2
                                    

'Bij mij thuis vanavond hè' roept Fleur nog een keer naar Isa en Mirthe. En samen fietsen ze naar Lynns huis om haar slaap en schoolspullen te halen 'ben je echt niks vergeten' zegt Fleur als ze de deur dicht trekt en op slot draait. 'Lynn schudt haar hoofd 'ik vind het zo geweldig Fleur dat we ieder weekend bij elkaar slapen' fleur lacht hardop 'ik ook' giebelt ze. 'Zullen wij zometeen koken' vraagt Lynn 'ja goed idee zullen ze vast leuk vinden'.
Als Wolfs en Eva thuis komen nadat ook zij eerst langs Eva's huis zijn gereden voor haar spullen kunnen ze gelijk aan tafel 'wat lief meiden, bedankt' zegt Wolfs enthousiast 'dit kunnen we er wel in houden' zegt Eva lachend 'ja hoor is goed' zegt Fleur. 'Het smaakte heerlijk, nogmaals bedankt, dan ruimen Eva en ik af gaan jullie maar van tafel' zegt Wolfs. Na het opruimen lopen Eva en Wolfs naar zijn slaapkamer 'ik heb plek gemaakt in mijn kast voor jouw spullen' zegt hij zacht en slaat zijn armen vanachter om haar buik om haar kusjes in haar nek te geven. Ze sluit genietend haar ogen 'zo gaat tie lekker, kleffies' giebelt Fleur met haar Amsterdamse accent, als ze voorbij de slaapkamer van haar vader loopt. Met zijn voet duwt hij de deur dicht 'nog heel even' zegt hij tegen Eva als hij haar in zijn armen omdraait om haar uitgebreid te zoenen. 'Zo dat heb ik al heel de dag willen doen' zegt hij triomfantelijk. 'Ik ben in de woonkamer ruim jij op je gemak je spullen maar op, in de badkamer heb ik ook een plankje vrijgemaakt'. Na een half uurtje ploft Eva naast Wolfs op de bank, hij slaat zijn arm om haar heen 'gelukt' kijkt hij haar vragend aan ze knikt en legt haar hoofd op zijn schouder. Even later gaat de deurbel en komen Isa en Mirthe binnen, ze stellen zich netjes voor. Wolfs en Eva lopen samen naar de keuken om voor de meiden wat in te schenken, ze horen de 2 meisjes giechelen 'wat grappig dat ze wat met elkaar hebben' ze kijken elkaar lachend aan en geven elkaar een kus 'grappig hè' giechelt Eva zacht, Wolfs geeft haar een tik op d'r billen en brengen samen de glazen binnen 'kom wij gaan even een rondje lopen langs de Maas'. 'Wij zijn met een uurtje weer terug' roept Wolfs bij de voordeur. Met de armen om elkaar heen lopen ze langs de Maas 'ben je gelukkig Eef' vraagt hij plotseling 'heel gelukkig' glundert ze en slaat haar armen om zijn nek om hem te zoenen.

Bij thuiskomst hangen de meiden onderuit gezakt op de bank kijkend naar een film 'een wijntje' vraagt hij Eva ze knikt 'Kom dan gaan we op het balkon zitten' en hij loopt met 2 glazen naar het balkon waar ze dicht tegen elkaar aan op de loungebank plaatsnemen. Na een tijdje liggen ze half op elkaar te zoenen als ze de meisjes horen giebelen 'dag, wij gaan naar huis, bedankt'. 'Ohh dag meiden, uitkijken onderweg' roept Wolfs terwijl Eva met rode wangen probeert omhoog te komen. 'Jij bent ook een lekkere, jij blijft gewoon liggen' geeft ze hem een speelse tik op zijn borst. 'Ach joh wat kan ons dat schelen' lacht hij. 'Wij gaan ook naar bed welterusten' roepen Fleur en Lynn vanuit de deuropening. 'Slaap lekker meiden' roepen Wolfs en Eva terug. 'Hier nou blijf je zelf ook liggen' grapt hij. 'Ja dat is toch anders, dat zijn onze eigen meiden' lacht ze. 'Onze eigen meiden, wat klinkt dat goed' fluistert hij. 'Ja hè' glimlacht ze. 'Zullen we ook naar bed gaan' vraagt ze hij schudt zijn hoofd 'ik lig wel lekker en de meiden slapen toch nog niet' ze grinnikt 'morgen zijn we heel de nacht alleen, dan slapen ze bij Isa' fluistert ze 'ja maar dat is pas morgen' zegt hij zielig. Ze lacht 'ik dacht dat jij je te oud voelde voor dat pubergedrag' 'ik vind dat geen pubergedrag hoor, maar zelfs heel volwassen, dat als ik naast een bloedmooie vrouw lig dat ik niet meteen wil slapen'. 'Haha wat ben jij toch een grapjas' hij schudt zijn hoofd 'ik ben serieus Eef, je bent hartstikke mooi, knap en lekker, wat wil een man nou nog meer'. 'Jij ook hoor' fluistert ze verlegen in zijn oor 'ik wil ook niets liever'. 'Zeg dat dan gewoon als je zin hebt, ik heb geen zin in een chagrijnige vriendin die na een paar dagen uit d'r slof schiet omdat ze..' 'Jaja ho maar ik weet het al, ik zal het voortaan ook vragen' zegt ze met rode wangen. 'En daar hoef je je niet zo voor te schamen, ik vind het juist leuk als jij het initiatief neemt' snel drukt ze haar lippen op de zijne, erover praten is toch nog een beetje lastig al heeft het haar wel opgewonden 'zullen we samen douchen' stelt ze dan ook voor 'met de deur open' grinnikt hij. Ze sluit haar ogen en zucht 'sorry schatje, ik wil heel graag samen met jou douchen en ik zal je niet meer plagen, ik weet dat je het moeilijk vind om over seks te praten' langzaam begint ze aan de knoopjes van zijn overhemd als die open is streelt ze met haar handen over zijn buik en borst. Samen lopen ze naar binnen richting de badkamer.

Oude liefde roest niet (flikken Maastricht)Where stories live. Discover now