Multumiri

124 13 12
                                    

MULTUMIRI

Si iata ca am ajuns la cea mai grea parte din toata cartea. Chiar nu stiu cine va fi dezamagit si cine nu de aceasta parte, dar chiar am simtit ca trebuia sa o scriu.

Pentru inceput va voi multumi tuturor deoarece am vazut ca am reusit sa fac 1000 de cititori si asta doar cu ajutorul vostru, al tuturor. Nu va puteti inchipui ce fericita m-ati facut.

As vrea sa ii multumesc unei persoane foarte speciale care, desi nu de foarte mult timp m-a ajutat cu idei pentru carte aceastea au fost de fiecare data foarte bune. Silvia mama nu cred ca mai era nevoie sa zic, dar Fireball nu ar fi existat niciodata fara tine.

O alta persoana fara de care aceasta carte nu ar fi ramas decat o idee printre multele din capul meu este @FOBfan. La multi ani foarte foarte intarziat! :))

@DianaSong3 na ca ti-a venit si tie randul, credeai ca scapi? :)) Vreau sa iti multumesc pentru toate serile in care discutam despre Hunger Games, pentru ca numaram impreuna zilele pana la Catching Fire, pe scurt ca esti alaturi de mine surioara.

@BlackWingss multumesc pentru ca te-ai increzut in cartea mea de la prima pagina si mai presus de asta iti multumesc ca ai crezut in mine.

@LikeABoy Trebuie sa iti multumesc ca ma crezi ceea ce nu sunt, adica serios, geniala?? In fine multumesc ca ai fost langa mine, multumesc ca mi-ai citit si apreciat cartea, ei bine multumesc pentru tot.

@Saracatique_ Nu stiu de ce naiba ai ajuns ultima fiindca serios acum cu totii trebuie sa iti multumeasca tie. Fara tine nu as fi publicat asta never ever. Deci multumesc ca ai crezut in mine si povestea mea si iti multumesc ca m-ai impins sa fac aceasta alegere de a-mi publica cartea pe Wattpad.

Cu siguranta am ratat multe persoane si imi cer scuze pentru asta, dar  chiar daca nu v-am spus numule sa stiti ca va sunt profund recunoscatoare ca mi-ati dat puterea sa cred in mine si sa scriu mai departe.

Tot ce va pot spune acum este ca povestea se va continua cu volumul 2 la care voi incepe sa lucrez cat de curand.

Va multumesc tuturor!

Multumesc! Multumesc! Multumesc! :)

Eyes OpenWo Geschichten leben. Entdecke jetzt