16

119 1 0
                                    

Kwaad gooide ik al mijn kleren in de koffer die voor me op bed lag. Het was allemaal een grap. Ik snapte niet wat ik hier deed. Opeens werd er op de deur geklopt. Ik bleef liggen.
'Carly? Het is Ties.' Hoorde ik Ties door de deur zeggen. Ik haalde diep adem, veegde me tranen weg en opende de deur maar ik liet hem niet binnen. Diep van binnen was ik ook kwaad op Ties.
'Wat wil je?' Snauwde ik. Ties zuchtte.
'Over Ashley...' Begon Ties maar ik onderbrak hem.
'Oh dus jij wist het. Jij wist dat ik verliefd was op zack en je zei niks over zijn vriendin.'
'Carly Ashley is niet Zacks vriendin.' Mompelde Ties. Ik keek hem aan.
'Oh dus nu is het zeker een grap?' Hij haalde diep adem.
'Ashley zit op het moment in Hongkong en ze is Zacks vriendin alleen in het openbaar. Sterker nog, ze hebben het nog niet eens bekend gemaakt.' Vertelde Ties. Ik keek hem niet begrijpend aan.
'Zack is een grote zakenman Carly. En hij moet voor de pers een vriendin met een hoge reputatie hebben. Ashley is een bekend advocaat. Als Ashley terugkomt uit Hongkong moeten ze zich als stel voordoen in het openbaar.' Ik lachte bespottelijk.
'En Zack heeft dat goedgekeurd?' Vroeg ik ongelovig.
'Hij moest wel Carly. Dus neem het hem niet kwalijk.' Ik stond op.
'Is goed. Zeg maar dat ik hem met rust laat. Zeg maar dat ik hem sterkte wens met Diaz, dat ik hem veel geluk toewens met Ashley. Maar dat hij op geen enkele manier nog contact met me moet zoeken. Want ik ben zo klaar met hem.' Snauwde ik en ik pakte mijn koffer en liep de kamer uit. Ik liep het hotel uit maar Zack stond voor de ingang. Ik negeerde hem en liep door.
'Carly.'
'Laat me met rust.' Snauwde ik.
'Alsjeblieft blijf in Miami tot Ashley terug is zodat je het kan horen van haar.' Smeekte hij. Ik keek hem aan.
'Ze komt overmorgen. Ik smeek het je Carly.' Ik lachte sarcastisch.
'Ja ik hoef je al te bekende neppe vriendinnetje niet te zien of te spreken.' Het was even stil. En net op het moment dat ik weg wilde lopen...
'Ik hou van je Carly.' Zei Zack zacht. Ik keek hem aan. Hij beet op zijn lip. Die woorden kwamen uit zijn mond. Zijn ogen stonden getreurd en ik meende een traan te zien. Ik slikte. Ik pakte mijn koffer.
'Goed ik blijf.' Zei ik. Zack keek verrast op.
'Ik blijf voor Diaz dus denk maar niet dat ik voor jou blijf.' Siste ik en ik liep terug naar binnen. Ties was net de kamer af aan het sluiten toen ik de lift weer uit kwam gestommeld. Hij keek verrast op.
'Welkom terug.' Mompelde hij. Ik lachte sarcastisch en trok de kaart uit zijn handen.
'Luister heel goed Ties. De enige reden dat jij mij mag bellen is als er iets met Diaz gebeurd. Dus nu moet je opzouten en me met rust laten.' Zei ik en ik sloeg de deur hard in zijn gezicht dicht. Misschien overdreef ik maar Zack en Ties werkten me op de zenuwen. De dag erna wist ik ze beiden te ontwijken. Ik nam niet op, deed niet open, ging niet weg als zij er waren. Het was even verlossend. Maar het duurde niet langer dan een dag. Zack had me gesmst dat Ashley aangekomen was en dat ik vooral niet op de verhalen moest letten. Maar dat ging niet al te soepel. Overal vlogen berichten rond, vanuit de krant tot mensen op straat. Overal. Ik zag ook vaak mijn naam voorbij komen maar het ging voornamelijk over "het perfecte" stel Zack en Ashley. Op foto's was Ashley heel lelijk maar dat loog ik mezelf voor. Ze was bijna net zo lang als Zack en ze was heel slank. Ze kon net model zijn. Het irriteerde me. Zack zou meteen voor meiden zoals Ashley vallen. Ik liep naar beneden. Ik onderzocht de lobby of ik ook maar enkele sporen van Zack of Ties kon zien. Toen de kust veilig was, liep ik verder maar midden in werd ik vastgepakt. Ik draaide me om. Zack had mijn pols vast.
'Laat. Me. Met. Rust.' Snauwde ik. Zack schrok ervan want hij liet me los.
'Alsjeblieft. Luister naar Ashley.' Zei hij. Ik keek hem ongelovig aan. Hoe had hij het lef dat wijf in mijn buurt te laten. Ik snoof.
'Dacht het niet.' Zei ik en ik liep verder.
'Carly Jefferson?' Een vrouw, waarschijnlijk Ashley kwam op me af. Ik wilde me omdraaien maar daar stond Zack. Ik haalde diep adem om mijn woede weg te slikken.
'Ja. Dat ben ik.' Zei ik bot.
'Aangenaam, ik ben ash...'
'Ik weet wie je bent.' Snauwde ik. Ze beet op haar lip.
'Je weet dat je gewoon iets met Zack mag hebben.' Zei ze.
'Ja ten eerste wil ik niks met hem en ten tweede als het maar geheim is. En dat zoek ik niet.' Maakte ik haar af.
'Ja maar...' Ik glimlachte sarcastisch.
'Dat aanbod sla ik af maar bedankt voor het vertellen.' Zei ik. Ik wilde weglopen maar Ashley pakte mijn pols. Ruw trok ik hem los.
'Ik heb ook een vriend. En we zijn verloofd.' Zei Ashley.
'Gefeliciteerd.' Zei ik sarcastisch.
'Wat mijn punt is, is dat je je niet bedreigd door mij moet voelen.' Ik keek haar schuin aan.
'Denk je dat ik bang ben voor je? Nou hoor dit Ashley, Zack loog tegen me. En ik ben niet opzoek naar een geheime relatie.' Zei ik kwaad.
'Over twee weken is het over tussen ons.' Zei Ashley. Zack knikte bevestigend.
'En dat is goed voor de publiciteit omdat?' Vroeg ik verbaasd. Ik bedoelde als zij het zo snel al uit zouden maken, zou niet goed zijn voor de publiciteit. Ashley keek naar Zack en toen naar mij.
'Luister, Zack houdt oprecht van je. En hij is zelfs bereidt zijn carrière voor jou op te geven.' 'Stttt.' Siste zack.
'Zack heeft een hele grote som geld betaald om het contract te annuleren en hij zet zijn carrière op het spel. Voor jou. Dus knoop dat goed in je oren.' Vulde  Ashley aan. Ze glimlachte en liep toen weg. Verbouwereerd bleef ik achter.
'Ashley mocht dat niet zeggen.' Zei Zack zacht.
'Ik ben blij dat ze het wel heeft gedaan.' Mompelde ik en ik liep weg. Zack was toch veel anders dan ik dacht. Heel de middag had ik erover nagedacht. Zack had zijn "nep" relatie beëindigd voor mij. Hoe erg het ook was, het smolt mijn hart. En ik moet toegeven dat ik nog enorm verliefd op hem was. Ookal wilde ik dat niet. Ik stapte in de taxi onderweg naar Zack. Ik droeg een zilver jurkje en zwarte pumps. Ik ging hem zeggen dat het me speet. Ik ging mijn excuses voor m'n gedrag aanbieden. Toen ik aankwam stond er een onbekende auto op de oprit. Was Ashley hier? Ik belde aan. Het duurde even maar uiteindelijk werd er open gedaan. Zack stond in een spijkerbroek en t shirt in de opening. Ik had Zack de laatste tijd nog nooit zonder pak gezien.
'Carly?' Zei hij verbaasd. Ik glimlachte.
'Het spijt me.' Zei ik. Zack keek me aan.
'Het is goed.' Zei Zack. Ik snapte hem niet.
'Goed?' Vroeg ik.
'Ik heb het druk Carly.' Zei Zack terwijl hij de deur dicht wilde doen. Ik duwde hem weer open.
'Heb jij het druk? Je draagt normale kleren.' Mompelde ik. Zack haalde diep adem.
'Zack?' Een vrouw met een zangerige stem kwam aangelopen.
'Wacht even.' Zei Zack tegen mij. Hij liep naar binnen en drie seconde later kwam hij terug. De vrouw liep de deur uit.
'Ik kom morgen terug. Bel me als er iets met Diaz is.' Zei de vrouw. Zack glimlachte.
'Bedankt mel.' Zei hij gehaast. De vrouw stak haar hand naar me uit.
'Melanie Zane. Thuiszorg voor dia...' Begon ze maar Zack onderbrak haar.
'Dag Melanie.' Zei hij en hij seinde haar weg.
'Zack.' Zei ik serieus. Hij keek nonchalant op.
'Wat is er Zack?' Zack haalde diep adem.
'Niks oke.' Ik keek hem aan en liep langs hem naar binnen. Opeens begreep ik het.
'Diaz is thuis.' Mompelde ik.

Ik veranderde zijn naamWhere stories live. Discover now