13

144 1 0
                                    

'Zo meteen gaan we naar Stens en je hoeft niet veel te doen. Gewoon meeluisteren en af en toe telefoontjes opnemen. En stel je bedenkt een geweldig plan, altijd welkom.' Zei Zack met een glimlach. Ik bloosde. Hij was zo mooi. We zaten tien minuten in de limousine toen hij stopte. De chauffeur opende de deur en we stonden midden tussen de mega wolkenkrabbers. Ik keek mijn ogen uit. Overal grote, luxe, hoge gebouwen van glas.
'Kom je?' Vroeg Zack. Ik knikte. We liepen het gebouw in. Binnen was het prachtig. Het was enorm ruim. Er scheen veel licht naar binnen en de inrichting was heel modern. De vrouw achter de balie stond op. Ze kwam onze kant op.
'Zackery Boss? Wat heerlijk u hier te mogen ontvangen.' Zei ze met een neppe glimlach. Zack knikte.
'Dit is mijn stagiaire Carly Jefferson. Ze loopt mee vandaag.' De vrouw knikte.
'Ik ben Emily.' Zei ze beleefd. Ik glimlachte.
'Carly.' Zei ik.
'Ik zal meneer Stens doorgeven dat jullie gearriveerd zijn.' Zei Emily. Zack knikte. Even later stonden we in de mega lift. Gelukkig waren we alleen.
We kwamen uit bij een lange gang. We liepen naar het achterste kantoor. Er stond een grote tafel met tien stoelen. Er waren zes ervan bezet. Twee vrouwen en vier mannen. Een van de mannen stond op.
'Meneer Boss.' Zei hij beleefd. Zack gaf hem een hand.
'Stens.' Zei hij terug.
'Dit is mijn stagiair Carly Jefferson.' Stens schudde mijn hand. Zack ging aan de kopse kant zitten. Ze begonnen een voor een met praten. Maar ze kwamen maar niet op een oplossing. Ik dacht na. Opeens bedacht ik me iets wat ik had opgestoken uit de gesprekken. Ik tikte Zack aan.
'Stens kan toch zijn aandelen verkopen met rente? Van dat geld kan hij zijn bedrijf terug kopen. En daarna met de winst die hij heeft gemaakt, na ik schat vier jaar, zijn aandelen terugkopen. En als hij dan een vierde aan Boss community geeft dan maakt hij alsnog winst, heeft hij zijn bedrijf terug en heeft Boss community een aandeel.' Fluisterde ik. Zack keek me aan. En dacht diep na.
'Daar zeg je me wat.' Mompelde hij ongelovig. Stens keek op.
'Carly heeft zojuist de oplossing gevonden stens.' Zei Zack glimlachend.
'Nou, Carly. Sta op en deel met ons.' Zei Stens glimlachend. Ik keek angstig naar Zack maar hij knikte aanmoedigend. Ik vertelde het nog een keer. Stens stond op.
'Je bent geniaal.' Zei hij terwijl hij zijn telefoon pakte. Zack en ik wilde het kantoor uitlopen.
'Zack.' Zei Stens. Zack knikte naar me en liep zelf terug. Ik ging buiten staan.
'Carly is een hele slimme meid Zack. Ze heeft zojuist mijn bedrijf gered. Maar alsjeblieft, begin niks met haar. Dat is niet goed over je reputatie. En al helemaal niet voor die van Diaz. Ik hoop dat je begrijpt waarom.' Hoorde ik Stens zeggen. Ik slikte. Ik was slecht voor Zacks reputatie. En ook voor die van Diaz. Natuurlijk, ik kan niet met Diaz en Zack geweest zijn.
'Waarom zou ik iets met haar beginnen? Ze is hier voor Diaz.' Zei Zack. Ik slikte weer.
'Zack. Ik ben misschien wel niet van jullie leeftijd maar ik zie nog wel wanneer iemand verliefd is.' Ik zuchtte en draaide me om.
'Pijnlijk.' Mompelde ik tegen mezelf. Ik ging op een stoel zitten en twee minuten later kwam Zack naar buiten. De limousine stond weer voor het gebouw.
'Heb je nog zin in het persevent?' Vroeg Zack. Ik knikte. We gingen zitten.
'Echt heel knap van je net.' Zei Zack. Ik glimlachte afwezig.
'Stens was echt heel blij met je.' Zei hij daarna. Ik reageerde niet.
'Is er iets?' Ik schudde mijn hoofd. Gelukkig stopte de auto weer.
'Er zal veel pers zijn maar let daar maar niet op.' Zei Zack. De deur ging open en daar begon het al. Fotografen verzamelden zich rond de limo.
'Zack Boss, hoe gaat het met Diaz Boss?'
'Wie is dat?'
'Is dat de ex vriendin van Diaz?' Overal werden vragen op ons afgevuurd. Overal waren flitsen. Zack was het gewend want hij wurmde zich gemakkelijk door de menigte. Maar toen hij doorhad dat ik niet verder kwam, draaide hij zich om. Hij kwam naar me toe en pakte mijn hand weer. Mijn lichaam begon weer te tintelen.
'Is dat uw vriendin? Zack?'
'Gaat u met de ex vriendin van uw broer?' Zack trok me de menigte door tot we bij de ingang waren. De bewaker liet ons binnen en de pers buiten. Zack keek schuldig.
'Sorry, ze zijn dol op roddels. Ik had je moeten waarschuwen.' Zei hij.
'Geeft niet.' Zei ik. Zack keek me aan. Hij streek mijn wilde haren plat. Ik lachte en deed hetzelfde bij hem. Zack grijnsde.
'Meneer Boss!' Hoorde ik ineens. Zack draaide zich om. Een groepje mannen kwamen op hem af. Heel de avond hadden we gepraat met mensen. Ik had me zeker twintig keer voorgesteld. En iedereen leek me te herkennen als Diaz' ex vriendin. Zack en ik waren flink aangeschoten toen we om één uur besloten naar huis te gaan. Lachend vielen we de limo in. Zack lag op de bank tegenover mij.
'Zag je die hoed van haar.' Gierde Zack. Ik giechelde.
'Het nieuwste Versace hoedje.' Imiteerde ik de vrouw lachend.
'Ik heb je echt gemist car.' Zei Zack toen we uitgelachen waren.
'Ik ook.' Zei ik grijnzend. Zack sperde zijn armen open voor een knuffel. Wankelend stond ik op en viel in zijn armen. Hij rook geweldig.
'Blue eyes.' Mompelde hij. Ik keek hem aan en grijnsde.
'Zack de Player.' Zack keek me aan.
'Zack Boss bedoel je.' Zei hij. Ik knikte.
'Zack de Player is verdwenen. Zack Boss is herboren.' Zei ik. Zack knikte.
'Door jou.' Mompelde hij. Hij draaide zijn hoofd naar me toe en drukte zijn lippen op de mijne. Ik kuste hem terug.
'Chauffeur stop hier.' Riep Zack naar voren. De limo stopte.
'Wat gaan we doen?' Vroeg ik giechelend. Zack ging rechtop zitten.
'Ik heb nooit niks meer gedronken sinds jij weg was. Maar jij laat me weer lol hebben Carly.' Zei Zack. Ik keek hem aan. Zack grijnsde en wankelde de auto uit. Hij trok me achter zich aan. We waren in een lange straat met overal mensen in uitgaanskleding.
'We zijn hier niet op gekleed.' Zei ik giechelend in Zacks oor. Hij grijnsde en trok zijn jasje uit. Hij deed zijn overhemd iets losser en zijn haar door de war. Meteen moest ik weer naar hem staren. Hij pakte me bij mijn middel. Mijn hart begon nog harder te bonzen. Hij trok aan de onderkant van mijn jurkje. Het losse gedeelte van mijn jurkje ging los.
'Wauw.' Zei ik oprecht verbaasd. Ik had een prachtig strak zwart jurkje aan. Zack lachte en sloeg zijn arm om mijn middel. We gingen een club in. Het zag er alsnog honderd keer sjieke uit als in Nederland. Zack liep door naar de bar.
'Zijn Troy en James hier?' Vroeg hij aan de dame achter de bar. Ze knikte en verdween naar achter. Even later hoorde ik twee stemmen verrast Zack zeggen. Ik draaide me om. Twee jongens kwamen onze kant op. Zack grijnsde en begroette ze.
'Wie heb je meegebracht vandaag Zackery?' Vroeg de een.
'Dit is mijn goede vriendin en collega Carly.' Zei hij. Ik giechelde.
'Goede vriendin ja?' Zei de andere. Hij wees naar Zacks hand om mijn middel. Alsnog liet hij me niet los.
'Ik ben James.' Zei de jongen met bruin haar.
'Troy.' Zei de andere.
Zack zette een vier shotje voor mijn neus. Omdat ik al gedronken had, vroeg ik niet wat het was.
Ik pakte hem lachend op en sloeg ze een voor een achterover. Troy en James keken me goedkeurend aan. Ik voelde me nog lichter in mijn hoofd. Ik wankelde richting de dansvloer.
'Kom dansen!' Gilde ik naar Zack. Hij keek me lachend aan.
'Straks.' Riep hij. Ik haalde mijn schouders op en verdween de dansvloer op. Ik pakte een random jongen bij zijn schouders. Hij keek me verrast aan.
'Wie is deze mooie dame?' Vroeg hij. Ik grijnsde en ging dichter op hem staan. Hij deed volop mee. Uiteindelijk drukte de jongen me zoenend tegen de muur. Ik liet het allemaal gebeuren.
'Wat dacht je van mijn huis, jij en ik?' Fluisterde de jongen zwoel in mijn oor. Ik knikte. Hij kuste me weer toen ik onderbroken werd.
'Carly?' Zack stond naast me. Ik keek hem aan.
'Oh Hey Zackie.' De jongen keek Zack aan.
'Zout op.' Mompelde hij. Zack grijnsde.
'Kan ik Carly even lenen?' Vroeg Zack. De jongen zuchtte geïrriteerd.
'Ik wacht buiten op je mooie dame.' Zei hij met een knipoog. Ik giechelde en viel Zack om de hals.
'Wat is er kleine Zackie?'
'Ik wilde nog met je dansen.' Zei hij. Ik glimlachte en trok hem naar me toe. Om half zes zaten we weer in de limousine. Ik lag op Zacks schouder. Ik was nog steeds dronken net zoals Zack.
'Wil je met me trouwens Carly?' Vroeg Zack uit het niks. Ik keek op.
'Nu?' Zack knikte. Ik sloeg mijn armen om zijn schouders.
'Dat is niet eerlijk voor Diaz. Dat mag niet van stens.' Mompelde ik. Zack keek me aan.
'Wie zegt dat?' Mompelde hij.
'Stens.' We waren inmiddels bij Zacks huis.
'Ik heb gezegd dat ik met je wilde zijn.' Zei hij terwijl we naar binnen wankelde. Zo gauw we binnen waren, knoopte Zack zijn bloes open. Zijn gespierde lichaam was nog breder dan ik me kon herinneren.
'Ik ga slapen.' Mompelde hij terwijl hij naar boven liep. Ik liep achter hem aan en verdween de badkamer in. Zack lag in zijn boxer op zijn bed. Ik glimlachte en trok mijn jurkje uit. Ik had net een nieuw lingerie setje. Ik streek mijn haar goed en liep de kamer in.
'Zack kan je even deze olie op mijn rug smeren?' Vroeg ik. Zack keek op. Het werkte. Hij staarde me twee minuten aan. Ik liep op hem af en ging naast hem liggen. Zack deed niks.
'Zack?' Mompelde ik. Hij schudde verward zijn hoofd en deed olie op zijn hand. Maar voor hij het erop deed draaide ik me om en kuste hem. En dat was de eerste keer dat ik het met Zack had gedaan. En dronken of niet, ik genoot enorm.

Ik veranderde zijn naamWhere stories live. Discover now