12

132 1 0
                                    

'Goedemiddag u spreekt met Carly Jefferson. Ik wil graag een opruimploeg en een schilder.' Zei ik tegen de man aan de telefoon. Ties en ik zaten aan een lange tafel onder de club. Het huis van Diaz. Het enige wat nog over was. Mijn telefoon ging weer. Het was mijn vader.
'Carly? Waar ben je? Kom nu naar huis.' Zei hij zodra ik opgenomen had.
'Pap. Ik ben in mia...'
'Wat doe je daar?' Tetterde hij door de telefoon.
'Diaz is verongelukt.'
'Carly... Blijf waar je bent. Ik kom je nu halen.'
'Nee pap. Ik ga niet terug.'
'Je moet terug Carly. Je bent minderjarig. Waar slaap je überhaupt? Ik zal John bellen en zeggen dat hij je oppikt tot ik er ben.'
'Papa. Ik ga niet terug.' Zei ik vastberaden.
'Je hebt geen keus Carlyn.'
'Jawel. Als jij hier heen komt pap. Dan kom ik helemaal niet meer terug.' Ties keek me hoofdschuddend aan.
'Hou je in Carly.' Fluisterde Ties.
'Carlyn! Ik neem de eerste de beste vlucht naar Miami.'
'Ik ga niet naar Nederland terug.' Zei ik.
'Ja. Dat zien we later wel.' Zei hij en hij verbrak de verbinding. Ik gooide de telefoon op tafel.
'Verdomme.' Riep ik.
'Rustig Carly.' Ik keek hem aan.
'Rustig? Je kent mijn vader niet. Toen ik weer naar Nederland ging, had hij mijn ex vriendje gebeld om te doen alsof hij me nog leuk vond. Hij is tot veel in staat Ties.' Zei ik geïrriteerd. Mijn telefoon ging weer.
'Met Carly Jefferson?'
'Ik werd doorverbonden door Zack Boss naar dit nummer kan dat kloppen?' Hoorde ik een vrouw zeggen.
'Ja, dat klopt.'
'Aha. Ik ben Donna Alpey. Ik ben van het bedrijf Lucrado. En we hebben gehoord over het ongeluk met de heer Diaz Boss.' Zei ze.
'We willen namens ons allen u en Zack en alle andere familieleden, zeer veel sterkte toewensen. En hopen op betere tijden.'
'Dank u wel.' Zei ik zeer verbaasd. Lucrado was een super dure, bekende kledinglijn.
'Daarnaast willen we graag investeren in de club genaamd Lasea. Toen alles nog draaiende was, was het een geweldige club. En wij willen niet dat Lasea verloren gaat, aangezien we al zaken aan het doen waren met de heer Diaz Boss.' Ik keek naar Ties.
'Een momentje.' Zei ik tegen de telefoon. Ik hield mijn hand voor de microfoon.
'Lucrado wilt investeren in Lasea.' Zei ik snel. Ties keek op.
'Bent u Zacks of Diaz secretaresse?' Vroeg de vrouw.
'Nee, Ties, de neef van Zack en Diaz, en ik nemen de zaak tijdelijk over.' Zei ik.
'Aha, ik verwelkom u beiden op het hoofdkantoor van Lucrado. Morgenochtend.' Mijn mond viel open.
'We zullen aanwezig zijn.' Zei ik. Daarna was de verbinding verbroken.
'We gaan naar Lucrado.' Zei ik niet gelovend. Ties lachte.
'Maar we hebben toch genoeg geld? Ik bedoel Zack heeft genoeg geld? Waar hebben we Lucrado's  geld voor nodig?' Vroeg ik. Ties stond lachend op.
'Domme, jonge Carly. Investeren betekent niet dat ze ons gewoon geld geven. Investeren betekent dat ze energie in ons bedrijf willen steken om het bedrijf te laten groeien. Ik denk dat Lucrado hun populariteit wilt gebruiken om Lasea groter te maken. En dat hebben we nodig aangezien het hier helemaal uitgestorven is.' Ik glimlachte.
'Oh zo.' Mompelde ik.
'Laten we gaan shoppen.' Zei hij. Ik keek hem aan.
'Waarom?' Ties keek me van onder tot boven aan.
'Als je met H&M kleding het hoofdkantoor van Lucrado binnenloopt, word je meteen eruit gekickt Carly.' Zei hij lachend. Ik zuchtte.
'Goed dan.' Ties en ik reden naar het centrum waar ik nog nooit was geweest. De straten bestonden uit Louis Vuitton, Prada, Gucci, dolce en gabana, micheal kors. Voor Ties was het allemaal heel normaal. Hij trok me mee de Louis Vuitton winkel in.
'Ik kan dit niet betalen.' Zei ik zacht. Ties lachte.
'Geluk dan maar dat je met mij bent.' Mompelde hij terwijl hij naar de medewerkster liep.
'Meneer Boss. Wat heerlijk u weer te zien.' Zei de mevrouw.
'Dit is Carly. En ik heb iets nodig dat comfortabel zit maar als nog heel sjiek en vooral zakelijk eruit ziet.' Zei hij. De vrouw bekeek me van top tot teen. Ik zag de afkeuring. Zag ik we dan serieus zo slecht uit. De vrouw verdween de winkel in. Ties liep door de winkel.
'Wat denk je hier van?' Zei hij terwijl hij een pak van 6.500 euro pakte. Hij was precies hetzelfde als die hij aan had alleen de kleur was een tintje donkerder. Ik keek hem schuin aan.
'Mooi.' Mompelde ik. Ties grijnsde. De vrouw kwam terug met een zwart jurkje met witte knopen aan de zijkant.
'Dit is een van de nieuwe modellen. En het is zeer geschikt voor een slank lichaam. Het accentueert de dunne taille en de iets bredere heupen komen er mooi in uit. En hij is niet te lang om mooie dunne benen te bedekken.' Zei ze vrouw. Ze gaf hem aan mij. Ik moest eerlijk toegeven dat hij prachtig was. De vrouw haalde ook nog een paar zwarte pumps.
'Ik kan dit niet aannemen.' Fluisterde ik tegen Ties toen we bij de kassa stonden.
'Sel doe dat pak daar in de hoek er ook maar bij.' Zei Ties. De vrouw liep weg en kwam terug met nog een zwarte zak.
'Dat is dan €14.700 alstublieft.' Zei de vrouw. Mijn mond viel open.
'Ties ben je gek geworden?' Siste ik.
'Ze komt hier nooit.' Zei Ties tegen de vrouw met een knipoog. Hij rekende af.
'Dit kan ik niet aannemen Ties.' Zei ik zodra we de winkel uit waren.
'We staan erop Carly.' Zei hij.
'Nee dat is echt te veel.'
'Goed dan draag je hem morgen en daarna breng ik hem terug?' Ik knikte.
'Wil je naar Zack of naar een Boss empire?' Vroeg hij. Ik zuchtte diep. Dat was geen lastige keuze.
'Ik wil even bijpraten met Zack.' Zei ik. Ties knikte. We reden naar Zack. Daarna scheurde Ties de weg over. Ik liep de veranda op. Het was half acht maar er was niemand. Ik liep het strand op. De zon was onder aan het gaan. Ik haalde diep adem en ging op het heerlijke strand zitten. Het was echt een rare dag. Zack was niet boos op me. Ik had nog een Boss familielid ontmoet. Ik heb Lasea overgenomen, een afspraak met Lucrado geregeld, een outfit van €8.000 gekocht. Het was allemaal een beetje veel. En alsnog was ik gelukkig. De depressieve lege plek die ik had in Nederland was weer opgevuld. Toen ik Zack in de ogen keek. Toen ik zijn diepe bruine ogen weer zag. Toen ik besefte dat ik verliefd was op...
'Carly?' Hoorde ik ineens.
'Zack.' Zei ik. Hij stond achter me. Zijn ogen stonden moe en hij had wallen. Zijn baard was niet geschoren en zijn haar zat warrig. Hij droeg een zwart koffertje.
'Wat doe je hier?' Vroeg hij.
'Ik wilde even bijpraten.' Zei ik. Zack glimlachte en stak zijn hand uit. Mijn hart begon te kloppen.
'Carly?' Vroeg zack toen ik niks deed. Ik schudde mijn hoofd en pakte zijn hand. Mijn hand begon helemaal te tintelen bij de aanraking. Zack glimlachte weer en trok me omhoog. Helaas liet hij me daarna los.
'Ik heb niet lang de tijd maar ik zal je je kamer laten zien. Ik heb vanavond nog een meeting en daarna door naar nog een persevent. Ik zal rond half twee thuis komen. En ik ben morgen ochtend al rond zeven de deur uit, dan ben ik tot minstens half zeven weg. Dus ik...' Ratelde Zack. Ik onderbrak hem.
'Zack.' Zei ik. Hij keek op.
'Ja?'
'Gaat alles wel goed?' Vroeg ik terwijl we het enorme huis binnen stapte.
'Ja prima.' Mompelde hij. Hij loog. Overduidelijk.
'Zack?' Zei ik nog een keer.
'Oke nee. Ik heb het druk. Heel heel druk. En hoe graag ik ook tijd voor je vrij wil maken. Het kan niet. Ik ben niet meer Zack die je je herinnerde. Ik begin mijn vader te worden.' Zei hij met een onduidelijke grijns.
'Kan je je niet ziek melden ofzo?' Vroeg ik. Zack lachte.
'Zo gaat het niet meer in de zakenwereld Carly. Ik werk nu met belangrijke bedrijven en als ik niet op kom dagen om wat voor reden dan ook, ben ik het kwijt.' Zei hij. Ik zuchtte.
'Kan ik niet met je meegaan?' Vroeg ik langzaam. Zack keek me aan.
'Ik heb nog een stagiair nodig.' Zei Zack met een grijns. Ik glimlachte.
'Maar het zijn grote bedrijven. Zakelijke kleding is vereist.' Mompelde hij. Ik zuchtte. Iedereen had commentaar op mijn kleding.
'Ik heb niks anders.' Zei ik.
'Ik bel Jennifer wel of ze even een outfit komt brengen.' Zei Zack terwijl hij zijn kamer in verdween. Ik kon het niet laten om door de kier te kijken. Zack deed zijn jasje en zijn bloes uit. Zijn gespierde lichaam was zo mooi. Ik miste hem. Ik miste Diaz. Ik wilde het liefst dat het weer was zoals vroeger. Zack verwisselde van pak en kwam daarna de kamer weer uit. Even later stond Jenny op de stoep. Ze overhandigde me een zak.
'Jullie gaan als duo?' Zei ze lachend toen ze me in de make up stoel duwde. Zack kwam de kamer in.
'Carly heeft vandaag een afspraak met Lucrado geregeld.' Zei Zack trots. Jenny keek opgewonden.
'Zo zo. Je hebt de smaak te pakken.' Zei ze lachend. Toen ze klaar was, zag ik er echt uit als een zakenvrouw. Zo een die je altijd in Amerikaanse films zag. Zack en ik leken wel een getrouwd stel. Het voelde geweldig om naast hem te staan. Zack glimlachte naar me.
'Je ziet er prachtig uit.' Zei hij. Ik bloosde.
'De limo is er.' Zei Jenny. Zack stak zijn hand uit. Hand in hand liepen we het huis uit. Een lange zwarte limousine stond voor het huis. Ik keek bewonderd. Vroeger was het mijn droom om daar in te rijden. En nu ging ik erin rijden, met Zack.

Ik veranderde zijn naamDonde viven las historias. Descúbrelo ahora