7

180 1 0
                                    

Ik liep naar de badkamer. Mijn vader had ook een afspraak dus ik was nog even alleen. Ik waste en krulde mijn haar. Ik trok een zwart jurkje aan. Ik maakte me op en ging weer naar beneden. De bel ging, Diaz stond voor de deur. Ik gaf hem een kus.
'Goedenavond.' Zei Zack toen ik instapte.
'Hallo Yente, Zack.' Zei ik beleefd. Yente glimlachte en ging toen verder met Zack. Hij zat geïrriteerd voor zich uit te staren.
'Dus, wat voor restaurant heb je in gedachte?' Vroeg ik aan Diaz. Diaz grijnsde.
'Iets bijzonders.' Zei hij terwijl hij zijn hand op de mijnde legde. Ik glimlachte.
'Ik hou zoveel van je Yent.' Zei Zack overdreven hard.
'Uh. Ik ook van jou.' Zei Yente aarzelend. Ik rolde met mijn ogen.
'Kan ik bij je blijven vanavond?' Vroeg ik aan Diaz.
'Ja, we kunnen slapen in het strandhuis.' Zei Diaz.
'Oh, slaapfeestje? Yente en ik komen ook.' Zei Zack. Diaz keek hem geïrriteerd aan.
'Zack, nee.' Zei hij kortaf.
'Waarom niet? Is toch gezellig?' Zei Zack. Ik keek hem aan.
'Omdat Diaz en ik graag iets met z'n tweeën willen doen.' Zei ik. Zack zuchtte.
'Ja en ik iets met z'n vieren.' Zei hij.
'Doen we toch ook? Nu?' Zei Yente. Zack zuchtte weer.
'Stil. Diaz, die zaak is ook van mij. Weet je nog?' Zei Zack.
'Gast, wat wil je van ons?' Zei Diaz geïrriteerd.
'Gewoon tijd doorbrengen met mijn lieve broer.' Diaz zette de auto aan de kant.
'Ik snap je al Zack.' Zei hij terwijl hij uitstapte. Hij liep naar de kant van Zack en opende de auto.
'Als je het maar laat.' Zei hij dreigend. Zack keek overdreven vragend zijn.
'Wat bedoel je?' Zei hij. Diaz keek hem kwaad aan.
'Ga. Mijn. Auto. Uit.' Zei hij boos. Zack bleef zitten.
'Nee. Ik heb honger. Yente ook en Carly vast ook.' Diaz kneep zijn ogen samen.
'Zack. Je laat Carly en haar vrienden met rust. Hou je maar bezig met je Yente.' Zei hij. Zack bleef zitten. Diaz greep hem bij zijn arm.
'Eruit.' Siste hij. Ik stapte uit.
'Diaz. Kalm aan.' Zei ik terwijl ik zijn hand pakte.
'Nee niks kalm. Het enige wat Zack wilt, is mij lastig vallen. Door verliefd te worden op jou. En hij zal niet stoppen Carly. En jij bent het beste in mijn leven. Ik wil je niet kwijt, hoe cliché het ook klinkt.' Zei hij boos.
'Ik hoef Carly niet. Ik wil geen vriendin. En zeker Carly niet. Carly is een hoer. Jullie hebben pas een week een relatie en doen nu al alsof jullie een getrouwd stel zijn. Jullie zijn achterlijk. Carly is een mislukte, vieze, rare, domme hoer.' Zei Zack boos. Diaz trok zijn hand los en sleurde Zack de auto uit. Hij greep hem bij zijn jasje. Diaz was een stukje groter dan Zack.
'Luister heel goed, kleine man. Ik ben Diaz Boss. Ik heb een titel, ik heb eer. De zoon van Hugo Boss. Jij, jij bent misschien wel de andere zoon, maar jij bent een stuk vuil. Wij zouden samen moeten werken Zack. Maar hoe jij omgaat met mensen is niet eens de naam Boss waard. Carly is mijn vriendin. En ik hou van haar. Irrelevant hoe lang onze relatie duurt. Maar jij, Zack. Jij bent niks. Jij bent blijft voor altijd een zielige tiener als jij niet eens een keer opgroeit. Gedraag je naar je leeftijd Zack. Carly is mijn vriendin. En dat moet je goed in je achterhoofd knopen. En nu gaan Yente en jij mijn auto uit. En jullie laten Carly en mij met rust. Begrepen?' Zei Diaz nog steeds boos. Zack reageerde niet. Diaz liet Zack los en duwde hem van de auto weg.
'Eruit.' Zei hij tegen Yente. Yente stapte snel uit en hielp Zack. Ik ging weer zitten. Diaz reed op volle snelheid weer de snelweg op.
'Was dat niet een beetje overdreven?' Vroeg ik. Diaz schudde zijn hoofd. Ik zag zijn vingers geklemd om het stuur.
'Rustig maar. Waarom ben je nou zo overstuur? Ik zou nooit naar Zack gaan. Ik hou van jou Diaz.' Diaz reageerde niet.
'Diaz?...' Ineens stopte hij de auto weer. Langs de weg. Zijn ogen waren gevuld met tranen. Geschrokken keek ik hem aan.
'Wat? Zei ik wat verkeerds.' Diaz stapte uit.
'Je moet wat weten. En ik wil graag mijn verhaal afmaken tot het eind zonder onderbreking goed?' Zei hij zacht terwijl er een traan over zijn wang rolde. Ik knikte bezorgt.
'Oké. Ik vertelde je toch over de ex van mij. Ze heette Haley. Ik hield zielsveel van haar. Ik heb haar een huwelijksaanzoek gedaan en toen vertelde ze me dat ze een ander had. Ik was totaal overstuur. Haley was op het moment alles voor me. Maar toen kwam ik erachter wie die "ander" was. Het was mijn eigen broer. Zack. Ik haatte Zack. Maar de relatie tussen Zack en Haley duurde net zo kort als elke relatie die Zack heeft. Daardoor heb ik Zack kunnen vergeven. Haley heb ik nooit meer gezien. Maar ik wil niet dat hetzelfde gebeurd. Zack was verliefd op Haley. Het is bijzonder als zack verliefd is. En dat zie ik nu weer Carly. Zack is verliefd op jou. Ik wil niet weer mijn liefde verliezen aan Zack.' Zei Diaz half fluisterend. Ik staarde hem ongelovig aan. De woede over Zack laaide weer op. Ik pakte zijn hand.
'Haley weet niet wat ze verloren heeft. En geen zorgen Diaz. Eerlijk gezegd heb ik een hekel aan Zack. Ik hou van jou Diaz. Alleen van jou. Diaz en Carly. Niemand anders. Ik wil jou. Jij bent de reden dat ik niet allang terug ben naar Nederland. Ik hou van jou.' Zei ik terwijl ik mijn armen om zijn nek heen sloeg.

Dagen gingen verder. Diaz had Zack goed aangesproken. Ik had hem vier dagen geen een keer gezien. Hij spijbelde zelfs van school. Tussen Diaz en mij ging het geweldig. Ik was grotendeels met hem samen in het strandhuis. We verbouwden de laatste dingen en uiteindelijk was het perfect. Gelukkig had mijn vader genoeg vrienden en zelfs een vriendin dus die was ook vaak niet thuis. Mijn leven in Miami was geweldig. Vandaag was de dag van de opening. Zack was in geen velden of wegen te bekennen. Ik trok een zwart jurkje aan. André kwam me ophalen. Hij droeg een net grijs pak. Dit keer floot ik. André zag er prachtig uit. We reden langs Jenny en toen naar het strandhuis. Diaz stond op het terras. Er was nog niemand behalve de aannemer. Diaz zag er nog mooier uit dan normaal. Zijn haar zat strak naar achter maar tegelijk zat het warrig. Hij droeg een zwart pak. Zijn ogen glansden in de zon. Zijn lach was spierwit toen hij me zag en naar me lachte. Ik moest er door blozen. Hij sloeg trots zijn arm om mijn middel.
'Djé, dit is mijn vriendin Carly.' Zei hij trots. Ik glimlachte en schudde net zijn hand.
'Het is me een genoegen om kennis te maken met de prachtige Carly Jefferson. Je bent nog mooier dan al Diaz' verhalen.' Zei Djé met een knipoog. Ik bloosde weer.
'Je ziet er prachtig uit.' Fluisterde Diaz in mijn oor. De eerste auto arriveerde. Djé knikte netjes en liep weg.
'Ik hoop vurig dat mijn ouders Zack hebben gevonden.' Zei Diaz. Ik keek hem aan.
'Is het zo erg?' Diaz knikte.
'Hij komt niet meer thuis, hij spijbelt, zijn nummer gaat rechtstreeks naar zijn voicemail en niemand heeft hem gezien.' Ik beet op mijn lip.
'Het komt wel goed.' Fluisterde ik. De gasten stroomde naar binnen. Allemaal enorm formeel. Bal jurken. Smokings. Opgestoken haren. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt. Diaz en ik stonden bij de deur. Hij had weer trots zijn arm om me heen en aan iedereen stelde hij me voor.
'Mam! Pap!' Zei Diaz. De moeder en vader van Diaz kwamen aangelopen. Ze omhelsden hem.
'Prachtig zoon. Ik ben trots op je.' Zei Hugo.
'Zeker schat! En Carly, ik heb je een tijdje niet gezien maar wat ben je mooi.' Zei zijn moeder. Ik glimlachte.
'Heb je al iets van Zack gehoord?' Vroeg Diaz. Hugo schudde zijn hoofd. Zijn vader en moeder liepen naar binnen. Een groepje heren kwam het strand op. Allemaal net zo formeel als Diaz. Ze leken ondanks hun verschillende uiterlijk toch op elkaar.
'Carly, dit zijn mijn beste vrienden. Het werd tijd dat je ze ontmoette.' Zei Diaz. De heren keken me goedkeurend aan.
'Ik ben Ethan.' Zei de getinte jongen.
'Jack.' Zei de blonde.
'Adam.' Zei de grootste.
'Chase.' Zei de zwart harige. Ik glimlachte.
'Carly Jefferson.' Zei ik beleefd.
'Nou je hebt gewonnen Diaz.' Fluisterde Ethan. Ik keek hem aan.
'Waarmee?' Diaz schudde waarschuwend zijn hoofd.
'We deden een weddenschap. Diaz beweerde dat je mooier was dan elk meisje die we kennen. En hij heeft gelijk.' Zei Ethan met een knipoog. Ik bloosde. De vier heren liepen naar binnen.
'Sorry, ze zijn een beetje apart. Let niet op z'n geflirt. Hij is een beetje hopeloos.' Fluisterde Diaz. Ik lachte.
'Ik ga even mijn jasje uit de auto halen goed?' Zei ik tegen Diaz. Hij knikte en gaf me een kus. Ik liep naar de auto en dook in de achterbak.
'Is het hem gelukt?' Hoorde ik ineens. Die stem die ik nooit vergeten zal. Ik draaide me om. Hij stond nonchalant tegen een andere auto aangeleund.
'Zack, daar ben je eindelijk.' Zei ik zacht.

Even voor de duidelijkheid, ik weet totaal niks van Hugo Boss. Of hij nog leeft en hoe oud hij is enzovoorts. Ik weet alleen dat hij enorm rijk is dus ja. Geen haat daarover haha. Ik ken hem namelijk niet. Laat even weten wat je ervan vindt en wat ik nog erbij kan doen. xoxo Anynomouswriter.

Ik veranderde zijn naamWhere stories live. Discover now