27.Bölüm

11.1K 696 83
                                    

Merhaba arkadaşlar,

İyi akşamlar. Ardencilere müjde. Arden'in de içinde olduğu bir bölüm geldi. Finale üç dört bölüm kaldı. Ama merak etmeyin her şeyi burada okuyacağız. Ve yine söylüyorum bazı yerleri çok hızlı geçtiğim için baştan bir düzenlemeye gideceğim hikayeyi. Yeni değişikliklerle yepyeni hali daha güzel olacak.

Ayrıca yeni hikayeye başladım. Adı Yazmira. İsteyenler profilimden bulabilir. Psikoloji içerikli bir hikaye ama tabiki aşkta var :)

Bu bölümü perfect_01 e ithaf ediyorum. Seviliyorsun tatlım❤

Keyifli okumalar. Çok seviliyorsunuz❤


                                                                          ***



Arden, Zeynep'in düğünü olduğu sırada yeni asistanı Aslı ile Antalya'ya gelmişti. Yeni bir iş bağlaması gerekiyordu ve bu iş şirketi için çok iyi olacaktı. Antalya'yı seçmesinin nedeni hem kısa bir tatil yapmak, hem de iş yapacağı adamları ülkesinde güzel bir şekilde ağırlamak istiyordu. İstanbul trafiği onları yorardı. İşi bağladıktan sonra zaten İstanbul'a gideceklerdi.

Toplantı saatine yarım saat kala Aslı ile detayların üzerinden geçiyorlardı. "Her şey hazır Arden Bey," dedi Aslı.

Arden başını okuduğu dosyadan kaldırdı ve çalışkan asistanına baktı. Onu işe aldığında beri yükü azalmış gibiydi. Çünkü Aslı işinde çok başarılı ve istekliydi. Çok çabuk alışmıştı genç kıza. Normalde her işi tek başına yapmasına ve bundan hiç yorulmamasına rağmen, artık çoğu işi Aslı olmadan yapamıyordu. Sanki daha önce her işini Aslı yapıyormuş gibi şimdi her işinde olmazsa olmaz diyordu. Karşısındaki iri gözlü kıza baktı. Gülümsedi.

"Çok yoruldun. Toplantı bitince seni yemeğe götüreyim," dedi itiraz istemez bir tonda.

"Teşekkür ederim ama yorulmadım Arden Bey," dediğinde Aslı'da gülümsüyordu. Patronunu çok seviyor hatta böyle ilgilenmesine ayrı bir duygu besliyordu. Zaten hayranı olduğu bir iş adamıydı ve şimdi onunla çalışıyor ve ona yakın olmak bambaşka hissettiriyordu.

"Sen istediğin bir yerde bize iki kişilik yer ayırt. Yada bana bırak seni güzel bir yere götüreyim?" dediğinde Aslı çok heyecanlanmış, gözleri parlamış ve bunu gizleme gereği duymamıştı. Aslı özü sözü bir kızdı ve hissettiği şeyi gizlemekten hoşlanmazdı.

Arden heyecandan yüzü kızarmaya başlayan kıza daha büyük gülümsedi. Öyle masumdu ki, Arden onun bu halini sevdiğini düşündü. Sonra düşüncelerinin yönünü değiştiğini görünce, işine geri döndü.

                                                                                       ***

"Hayatım burada olmaktan çok memnunum ama sen alış veriş yapacağım diyordun ne oldu? Sonra hiç dışarı çıkamadık diyeceksin," diyen Tuğra, bir kaç gün önce korkudan balayı diyemeyen karısına şaşkınlıkla bakıyordu. Çünkü geldiklerinden beri güzel karısı hiç dışarı çıkmak istememiş ve Tuğra'nın sıcağından ayrılmamıştı. Zeynep'in deyişiyle tatilleri gerçekten balayı olmuştu. Tuğra bu durumdan söylediği gibi çok memnundu ama Zeynep'i iyi tanıyordu ve dönünce kendisini suçlayacağını biliyordu. Tam bir alışveriş tutkunuydu ve internette araştırdığı şeyleri almadan giderlerse bir kaç hafta sonra geri geleceklerini biliyordu.

İÇİMDEKİ AŞIK Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin