26.Bölüm

11.6K 736 85
                                    

Merhaba arkadaşlar,

Nasılsınız? Ben iyileştim ve daha iyiyim. Ardencilere müjde! Diğer bölüm Arden neler yapmış onuda göreceğiz. Ayrıca Zeynep'in her halini burada görüp öyle final yapacağız. Ama bilmeyenler için yine söyleyeyim final yaptıktan sonra tüm hikaye kaldırılacaktır arkadaşlar. Vee Doğunun İncisi'ne Cuma günü bölüm gelecektir. Seviliyorsunuz.❤

Bu bölümü pisok65'e ithaf ediyorum. Sevilliyorsun.❤

Keyifli okumalar...

*****


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Zeynep daha önceden ayarladığı gibi yine planına devam edip ilk önce eve giderek üstelerini değiştirdiler. Siyah mini bir elbise giyip, saçlarını kendi haline bıraktı ve üzerine de ceketini aldı. Tuğra da Zeynep'in kendisine getirmiş olduğu spor bir şeyler giyindikten sonra Zeyneplerin evinden çıktılar.

Tuğra'nın her işi ailesi tarafından ayarlanmıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tuğra'nın her işi ailesi tarafından ayarlanmıştı. Uçak istedikleri vakit kalkabileceği ve valizler önceden gittiği için düğünde yiyemedikleri yemeği yemeye gittiler. Sakin güzel bir mekan seçmişlerdi bu sefer.

Yemeklerini söyledikten sonra çalan telefona baktı Zeynep. Aylan'ın ismini görünce Tuğra'ya bakıp gülümseyerek açtı telefonu. Açtığı gibi "Tamam anladık her işiniz böyle ama keşke bir haber verseydiniz," diye sahte bir kızgınlıkla konuşan arkadaşına sesli bir şekilde güldü. Bunun üzerine Aylan devam etti.

"Ay birde utanmadan gülüyor. Canım biz damat ve gelinin olmadığı bir düğündeyiz. Farkında mısınız?" diye sitemine devam etti.

"Ne ilginç. Bizde çok güzel bir yerde yemek yiyoruz. Eee düğün nasıl geçiyor? Gelin güzel mi?" diyerek arkadaşının daha da gıcık olacağını bilerek güldü.

"Bak nasılda dalga geçiyor. Umursamaz. Ayrıca gelin düğünden kaçtı ama kaçmadan gördüm. Çok çirkindi," dediğinde ikisi de kahkahalarla gülüyorlardı. "Neyse ben damat ve gelinin olmadığı harika düğüne geri dönüyorum. Size mükemmel bir balayı diliyorum tatlım," dedi ve Zeynep'in sinir olacağına emin olarak telefonu kapattı.

İÇİMDEKİ AŞIK Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin