Capitolul 30

4.2K 265 47
                                    

Sisi

Urcam scarile avionului impreuna, cu mainile noastre legate una de cealalta. Ne asezam pe doua locuri, eu alegandul pe cel de la geam pentru ca vreau sa vad lumea de sus atunci cand zbor deasupra ei. Bogdan ma saruta pe frunte si ma tine strans de mana, e emotionat se poate citi asta pe fata lui sau poate ca doar eu o vad deoarece il cunosc si chiar o fac cu adevarat nu ca si cuplurile astea doua zile care au impresia ca se cunosc ba mai mult ca se si iubesc. Daca am urat ceva vreodata au fost cuplurile acelea ce isi spun dupa doua zile cat de mult se iubesc, se comporta ca si cum s-ar cunoaste dar ei abia isi stiu numele de famile, se saruta ca si cum ar avea un an impreuna si traiesc relatii intime ca mai apoi el sa laude la toata gasca din liceu iar ea sa le povestesca prineleor ei cum a facut dragoste cu baiatul pe care il va iubi o viata, ca apoi maine sa o ia de la capat cu altcineva. Multe cupluri nu a inteles ca dragostea este exact ca un zid iar fiecare fapta, vorba inseamna cate o caramida cu care zidul de construieste. Cele doua cuvinte trebuie simtite, traite nu doar spuse si atat. Vad atatea famili ce par atat de fericite cand sunt pe strada dar atunci cand ajung in casa, iar usa se inchide el cel care o tinea de mana pe ea se duce intr-o camera, iar ea cea pe care el o tinea de mana se duce in alta camera....asta nu e iubire. Iubirea cred ca e cel mai viclean sentiment pentru ca de multe ori ai impresia ca il simti dar defapt asta se intampla doar o data si cu persona aceea care iti face inima sa tremure din toate componentele. De multe ori nu ramai impreuna cu persona pe care o iubesti cu cea de care te indragostesti.De ce? Pentru ca atunci cand iubesti o persona mereu vei avea impresia ca nu esti destul de bun pentru ea si o vei lasa sa zboare spre fericire, iar atunci cand esti indragostit de o persoana intervine sentimentul de egoism si ca o vrei doar pentru tine si cred ca asta e diferenta intre dragoste si iubire, dar mai e ceva se spune ca iubirea se va intoarce mereu inapoi fie ca e mai tarziu, fie ca e mai devreme dar ea se ve intoarce si atunci ambii vor cunoste ce e aia fericire, ce inseamna sa te simti 5 metri desupra cerului.

La mine si la Bogdan e iubire, iubire adevarata de ce? Pentru ca am trecut prin toate fazele ei. Ne-am placut, ca mai apoi sa ne indragostim, sa suferim, sa ne bucuram, ne-am dat chiar dreptul la fericire ca mai apoi sa realizam ca doar impreuna putem fi fericiti, iar acum ne iubim chiar daca nu ne-am spus-o inca, dar conteaza ca o simtim si ca ne construim zidul cu fapte si nu cu vorbe in vant.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heiii! Stiu ca e scurt doar ca am vrut sa surprind ce inseamna iubirea pentru Sisi. Vreau sa va aflu parerile. Stiu ca nu am mai prea raspuns la ele doar ca nu am timp, dar sa stiti ca mereu le citesc si ma fac fericita.

Va pup! :*

Boboaca (1&2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum