Capitolul 22

9.4K 508 19
                                    

Sisi 

Ramanem amandoi si doar ne privim el jos pe patinuar ,eu in tribuna .Nu pot sta aici ,trebuie sa plec ..

Ma intorc si incep sa alerg spre iesire ..urc fiecare treapta ..defapt mai bine zis las fiecare lacrima sa imi curga ..cum a putut veni aici ? Cum poate sa fie asa ? Il urasc asa de tare ...Ce ar trebui sa fac ? 

Ajung afara si incep sa o iau la pas spre casa ..merg si las lacrimile sa iasa din mine ,adica asta e singura solutie ..trebuie sa las sa curga ,pentru ca odata cu ele curg si sentimentele ...sau nu ...

E si mai rau ...il iubesc ,il vreau ,il doresc ..din ce in ce mai mult ...Cred ca plang in hohote ..dar nu imi pasa ...E treaba mea ca plang ..nu a altora .Eu plang pentru mine ,raz ,sufar ...nu restul .Deci nimeni nu are dreptul de a ma judeca.

Brus cineva ma prinde de mana si ma intoarce 360 de grade ..nu stau pe ganduri si-l pocnesc ..

-Au...il aud spunand si imi dau seama ca Bogdan.

-Ce vrei ?zic eu 

-Putem vorbi ...

-Nu ..

-Te rog ..

-Ok ,zi atunci ..

-Nu aici ?

-Dar unde ? intreb eu curioasa ..

-Ai incredere in mine ?

Nu stiu din ce motive dar chiar am ..adica de ce as minti ..

-Da ..

-Atunci sa mergem ...

Face semn catre masina lui .imi deschide usa iar eu intru pe locul din dreapta ..iar el bineinteles ca pe locul din stanga .Porneste masina la viat si nu spune nimic.Defapt nimeni nu spune nimic ..Dar stiu ca ma priveste..ii simt ochii pe pieleaa mea .Amandoi suntem pierduti in ganduri ..Adica mai ales eu ....Ce naiba am inebunit ? Ce caut cu el in masina ?De ce am acceptat ?Vreau sa mai sufar si nu stiu cum ? Clar nu sunt in toate mintile ...

Opreste masina brusc ...si ma uit la el si el mine .

-Am ajuns ...zice el 

Coboram din masina impreuna si privesc in jurul meu ...Ma aflu pe un pod ...Ohh Doamne vrea sa ma arunce de pe pod ? 

-Nu vreau sa te arunc de pe pod ! zice el .

Ohh Doamne mai nou citeste si ganduri ,asta e de rau .

Merg in fata si imi asez mainile pe balustrada podului si privesc ,e asa frumos aici ...Se vad luminile orasului si privelistea e incantatoare.Minunata...

Isi aseaza mainile in jurul meu iar fata in scobitura gatului meu ...Ii simt respiratia calda care miroase mereu a menta ..

-Vezi cerul ? 

-Da...acuma ma mai si crede chioara...

-Are stele pe el ,nu ? 

-Da ..

-Le poti numara ?

-Nu ...zic eu derutata ...

-Asa e la fel si cu motivele pentru care te iubesc ...sunt acolo mereu in inima ca stelele pe cer ..sunt infinite la fel ca stelele ..si apar mereu atunci cand nu te vad ,asa cum apar stelele pe cer dupa disparitia soarelui.

-Bogdan ..asta a sunat asa wow....

-Asta e adevrul ,Sisi ..

-Ma iubesti ?

-Te iubesc ....

Ma intorc spre el si-l privesc ..are lacrimi in ochii iar eu la fel ...

-Te iubesc ! spun eu ...

-Sisi ,eu nu am iubit pe nimeni niciodata ..Da am avut multe ,foarte multe fete in patul meu ..Dar niciodata nu am spus te iubesc ..niciodata pana la tine .Niciodata nu m-am simtit asa de fericit pentru ca sarut o persoana ..pana la tine ..Niciodata nu mi-am dorit sa am pe cineva ..pana la tine ..Te-am cautat ani de zile ,unde ai fost ? 

-Te-am asteptat ..ii marturisesc eu .

-Mereu am cautat ..o fata ..care sa fie sigura de ea ,care sa creada in ce spune ,care sa fie frumoasa ...Mereu am cautat o fata careia sa ma pun la picioarele ei daca e nevoie ...Sisi tu vei ramane mereu singura pentru mine .Singura pe care o iubesc ...

-Bogdan ..

-Eu pentru tine o sa devin intr-o zi doar o amintire ...o amintire a adolescentei .In schimb tu pentru mine vei ramene singura pe care o voi iubi ..

-Dar de ce nu ma vrei atunci ?

-Te vreau ..doar ca mie frica ca intr-o zi te-as putea dezamagi atat de rau incant mai putea da dracului ...iar daca tu ai pleca ,ai face-o pentru totdeauna ...Dar asa daca nu suntem impreuna te pot avea de la distanta ...Uite ce ...nu stiu ce sa fac ..te vreau ..dar nu vreau sa te ranesc ..te doresc ,dar nu doresc sa te dezamagesc ....te iubesc...

-Bogdan ,ai dreptate ..ce rost ar avea sa incercam daca tu ,nu vrei sa ma iubesti ...Sti ce lasa-ma in pace .

-Asta iti doresti ,sa te las in pace ? 

-Da...spun eu plangand .

Dupa ce ma lasat acasa ...incep sa plang ..Nu imi vine sa cred ca el era dispus oarecum sa ne dea o sansa iar eu ,am dat cu piciorul .Dar chiar el a zis-o ca mar dezamagi ..deci mai bine incerc sa-l uit si gata .

***

Intru pe holul scolii si privesc in fata ..dar aud ceva in spatele meu si ma intorc ...Era el de mana cu Bea ...

Ochii mi se opresc in ochii lui si doar ne privim ....

-Buna ,Sisi ! zice Bea ..

-Salut ! 

-Ce mai faci ? 

-Bine ..si il privesc pe el cand spun asta 

-Auzi baiatul ala cu care ai vorbit pe hol atuncia ,e iubitul tau ? ...Bogdan se uita urat la mine si se incordeaza ..a spus asta intentionat ,tampita..

-Nu ...

Cineva incepe sa ma strige :

-Sisi ! si ne intoarcem toti capul ,e Laurentiu ..

Se aseaza langa mine ..acuma suntem asa Bogdan in fata mea si el in fata lu Bea ...

Cea mai tampita idee imi strapunge creierul asa ca actionez il sarut pe obraz pe Laurentiu ..

-Hei ,Laurentiu ! ..da e tot rosu la fata ..

Dar nu reactia lui ma intereseaza ci a lui Bogdan care se uita la mine cu cea mai urata ,nervoasa,ucigatoare ,trista ..privire .Ce doar el ,poate sa fie fercit si eu nu ? 

Il trag pe Laurentiu dupa mine si le fac cu mana lu Bea si Bogdan ..care nu a spus nimic ,dar in schimb ma privea ...si o facea pe bune .Ma doare sufletul ..dar trebuie sa-l uit pentru ca imi face rau de bine ...

Deodata ma simt prinsa de brat ....

----------------------------------------------------------------------------------

Heiii ..va astept parerile in legatura cu acest capitol .Vreau sa va multumesc pentru fiecare vizualizare ,apreciere si comentariu .Inseamna enorm de mult pentru mine ...Incerc sa postez cat mai des ,pentru voi pentru ca meritati .

Oare ce se va intampla ? Laurentiu VS Bogdan ...cine o castiga pe frumoasa ,Sisi ? 

Va pup si va iubesc ! :* 


Boboaca (1&2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum