Capitolul 5

8.8K 489 28
                                    


Sisi 

Si atunci buzele lui fac contact cu suprafata calda a obrazului meu ...Un milion ,10 milioane ...de fire de elctrictatie imi invadeaza tot corpul ,stolul incepe sa se agite iar ingerii cred ca au inceput sa cante ...Se departeaza de mine si ma priveste eu nu mai sunt in stare de nimic stau doar si-l privesc ma simt ca si cum cine mi-ar fi rupt firul realitati ...Nu inteleg de ce doar o atingere ,o privire sau  un amarat de sarut pe obraz inseamna atat de mult pentru mine ..De ce propriul corp ma tradeaza in halul asta ...La dracu au trecut atatia ani si am plans atata timp ca sa ma intorc de unde am plecat ....Toata lumea sa aplaude pentru Sisi cea care nu poate trece peste ....Dar ce doare e ca m-am simtit ...la dracu ...M-am simtit 5 metri deasupra cerului ...Dupa atatia ani m-am simtit iara fericita cu adevarat ...Tocmai Sisi cea din trecut a prins aripi .....Nu vreau sa devin ea dinou ...dar ea sunt eu ! 


Bogdan 

Dupa ce imi desprind buzele de pielea catifelata a obrazului ei ,milioane de stari si emotii imi traverseaza fiecare tesut al corpului ..dar mai ales inima ...Ma simt fericit ..e ca si cum asta as vrea sa fac o viata intreaga ..e ca si cum stiu ca asta trebuie sa fac o viata intraga .Initial inima imi spunea sa ii sarut buzele dar as fi riscat sa o pierd si nu vreau asta ...Nu as putea trai fara ea ...Si cred ca de asta imi este si frica sau mi-a fost sa ii zic ca as vrea sa o am o viata intraga ..apoi sa gresesc si ea sa plece pentru totdeuna ...Dar povestea noastra a fost exact invers eu am plecat iar ea a venit dupa mine ..Da poate ca uni ar zice ca e o simpla coincidenta ..Dar eu nu cred in aseamnea lucruri ...Cred ca cineva de acolo de sus din cerul albastru ca ochi ei ,mi-a aduso inapoi ...Dar intrebarea e oare o voi putea pastra ? 

-Sisi ..zic eu 

-Bogdan ..si rasufla zgomotos 

-Putem continua ? 

-Sisi de ce nu ma intrebi ceva ce vrei sa ma intrebi cu adevarat ? 

-Nu stiu despre ce vorbesti ...zice ea indiferenta 

-Ba da eu cred exact ce vrei sa sti ..

-Atuci daca sti de ce nu imi zici .."domnul stiutor de toate " ? 

-Vrei sa sti de ce am plecat ? 

Face ochi mari si da aprobator din cap .

Cu 4 ani in urma 

-Bogdan am avut incredere in tine ..zice mama si isi aseaza mana pe umarul meu 

-Mama dar...

-Nu vreau sa aud nimic ....Mama ei e distrusa si asta doar din cauza ta ....

-Dar mama ...

-In minute sa fi la masina ..nu vreau sa mai aud nimic ...

Inchide usa salonului si pleaca ...

Stau si o privesc pe micuta boboaca din patul alb cum sta si doarme si respira ...Au trecut 2 zile de cand ea ,nu sa mai trezit ...Stau doar si ii mangai mana si las lacrimile calde sa imi curga pe obraz ...Ce am facut ? Am ranito ....Stau si o privesc si imi dau seama ca trebuie sa iau decizia vieti mele ..trebuie sa o las sa fie FERICITA ,chiar daca asta inseamna sa ma distrug pe mine ...Ma va uita si ii va fi bine ...Sper doar ca intr-o zi peste multi ani sa o revad ,sa ii revad oaceanele albastre in care mi-am pierdut inima ,sa o revad pe ea fericita ...Vreau doar sa ma asigur ca ea va fi bine ...Si intr-o zi cand ne vom vedea sper ca ea sa ma fi uitat de mult si sa fie fericita ....Pentru mine fericirea ei e cel mai valoros lucru ...Poate cine stie in 4-5 ani o voi revedea la vreun concurs de patinaj ...Sau pur si simplu pe strada sau la o petrecere ...Am sa o vad fericita si atunci o sa stiu daca in momentul de fata iau cea mai buna decizie ,am sa stiu daca a meritat acest moment ...

Ma ridic de pe scaun o sarut lung si apasat pe buze ,ii mai ating odata pielea fina a obrazului si zic :

-Adio ,boboaca mea ! 

Prezent 

-Nu ma intereseaza de ce ai plecat ..zice ea rece si se intoarce si da sa plece dar atunci mana mea o prinde de brat si o aduce cu fata la mine ...

-Am facut bine ca am plecat ? urlu eu 

-Ai fost cea mai buna decizie a ta ! urla ea si ii dau drumul bratului si o privesc cum pleaca 

Sisi 

Plec cu lacrimi in ochi si nu-mi vine sa cred ca am spus asta ...Chiar asa e ? Am vrut ca el sa plece ?Cum dracu sa vreau asta atata timp cat il iubeam ....Imi simt inima transata in mii de bucatele si las lacrimile amare sa imi parasesca oceanele albastre ...Sarutul pe obraz ma aurcat acolo sus 5 metri desupra cerului iar momentul asta ma aruncat pe pamantul rece si pustiu ...Dar de data asta nu ma mai aruncat el ...ci chiar eu ..Eu ! 

De ce nu a putut fi altfel ? 

***

Stau in parcul din fata blocului si privesc in gol atunci cand o femeie se aseaza langa mine ...Imi intorc capul si dau de o pereche de ochi albastri ca cerul senin ...Si imi amintesc de ea ...Ea a fost atunci ..dar cum ? 

-L-ai revazut ? ma intreaba ea 

-Da ....

-Si ce ai simtit ? 

-Nu stiu ...

-Inima ta ce a simtit ? 

-Fiori ,sentimente ,amintiri ,dezamgire ...

-Nu l-ai uitat ? 

-Al dracu daca n-am incercat .....dar ...

-Mai ti minte acuma cativa ani cand ne-am intalnit in N.Y ? 

-Da ...

-Atuncia eu il revazusem dupa 5 ani si simteam ca el ...el e inca cel care imi are inima ....

-Si ce sa intamplat ? 

-Daca ti-as spune finalul povesti ce rost ar mai avea sa lupti chiar tu acuma ? 

-Vreti sa spuneti ca ar trebui sa iau o decizie ? 

-Vreau sa spun ca trebuie sa iti construiesti propria poveste ....(Maddy-Ingerul Inimii ,pe care o voi rescrie ) 

Se ridica de pe banca si pleaca ....o privesc si incep sa ma gandesc ...Oare noi suntem printul si printesa din poveste ? 

-----------------------------------....

Heii dragele mele ! Vreau sa va stiu parerea despre acest capitol ...Ce credeti o sa fie ei printul si printesa acestei povesti? 

In legatura cu Ingerul Inimii este prima mea carte pe care am scoso deoarece vreau sa o rescriu putin altfel ....

Vreau sa va multumesc pentru numarul de vizualizari si sa pa pup dulce ,dulce !

Sunteti cei mai tari !:* 



Boboaca (1&2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum