Capitolul 28

4.1K 318 59
                                    

Bogdan

Ma trezesc exact cu acelasi miros cu care am si adormit. Sisi sta cu nasul pe pieptu meu si cu picioarele incalcite cu ale mele. Nu e prima oara cand dormim impreuna dar e prima oara cand simt ca chiar suntem impreuna. E asa frumoasa cand doarme, ochii ei inchis, parul ei blond incalcit, spatele ei subtire. In fiecare zi colegii de la antrenamente faceau haz de mine in liceu pentru ca nu intelegeau de ce nu ma culc cu ea si gata. Dar acum cred ca stiu raspunsul...cum ai putea sa iti bati joc de singurul trandafir dintr-o gradina de uscaturi si cioturi? Ea e speciala si mereu am stiut asta. In fiecare noapte ma gandesc cum ar fi fost sa nu fi plecat? Acum ar mai fi fost a mea? Eu as mai fi fost al ei? Dar cred ca viata le-a rezolvat exact asa cum a trebuit si ne-a adus dinou unu in bratele celuilalt. De azi inainte nu ma mai voi intreba cum ar fi fost daca...ci ma voi bucura caci viata le-a aranjat. IUbirea vietii mele sta in bratele mele si doarme. Ce ar putea fi mai frumos de atat? Nimic.Fericirea imi sta in toti porii. O sarut apasat pe frunte. Iar ea se foieste usor si ma cuprinde si mai tare in brate.Isi deschide ochii si ma priveste, zambeste si isi freaca nasu de abdomenul meu plasand un mic sarut.

-Buna dimineata, fericire! spun eu

-Heii! Fericire?

-Pai tu esti fericirea mea...

-Da?

-Da.

-Si cand ai realizat asta? intreaba ea cu ochii mariti

-Pai e chiar o intamplare intersanta.

-Spune!

-Imi terminam si eu antrenamentul cand ochii mi s-au scufundat in cea mai frumoasa mare albastra.

-Si de atunci ai stiut ca sunt fercirea ta?

-Da.

Imi duc gatu sprea ea si o sarut. Ii deschid buzele cu limba si o explorez ca si cum as putea sa o desenz daca as fi orb.Scoate un geamat iar eu o urmez. Ma rostogolesc cu ea plasand-o sub mine si incep sa ii sarut maxilarul coborand spre gat. Ii depun saruturi mici pe gat si apoi cobor spre clavicula. O sarut pe umar si incerc sa cobor spre unul dintre sanii care sa intarit sub mine la fel cum mi sa intarit si mie barbatia...dar mana ei ma opreste.

-Bogdan...

-Ce? Scuze...

-Nu, nu e asta. Mama ta e aici.

Incep sa rad in hohote lasand lacrimile sa imi iasa la iveala. Ea sta si se uita mirata la mine iar pe chipul ei se vede ca nu intelege de rad.

-De ce razi?

-Pentru ca e amuzant.

-Ca mama ta e aici?

-Nu, ca crezi ca ei i-ar pasa de asta.

-Ei bine, mie da.

O trag in poala mea si imi ingrop capul in scobitura gatului ei...ii inhalez mirosul dulce si ma las purtat pe culmile fericirii.

Sisi

Ma indrept spre sala de clasa de la facultate dar ma lovesc de ceva solid ce imi face nasul sa se indoaie.Imi ridic privirea iar in fata mea sta un barbat care pare mai mare decat mine cu vreo cinci-sase ani. E imbracat la costum care ii vine ispititor de bine pe trup si cravata. Ochii lui ma privesc curiosi, au o noanta de cafeniu.

-Imi pare rau, domnule! spun eu rapid

-Ohh! Nu e vina ta, e a mea nu ma uitam pe unde mergeam.

-Nici eu de asemenea.

-Ma poti ajuta cu ceva? spune el pe un ton bland

-Desigur!

-Caut o patinatoare pe nume Sesilia.O cunosti?

-Vorbiti cu ea. spun eu iar el se uita de sus pana jos la mine

-Sesilia eu sunt Federic. Sunt sponsor pentru patinajul artistic iar anul acesta am nevoie de o patinatoare care sa concureze la olimpiade.

-Sunt onorata, dar eu..

-Stiu ca ai avut o pauza de un an, dar stiu ce poti face pe gheata din filmulete de internet la fel de bine cum sti si tu.

-Oh...nu stiu exact ce ar trebui sa zic.

Si la dreptul vorbind ce i-as putea zice? Un om pe care il cunosc de aproximativ doua minute se ofera sa imi fie sponsor.Astept unul de anii buni si culmea tocmai m-am lovit de el. Stiam eu ca in viata te lovesti de oprtunitati dar nici chiar asa.

-Vreau sa te vad patinand, daca se poate.

-Desigur.

-Pai sa mergem.

Iesim din caldirea pentru cursuri si ajungem la patinuar. Eu ma duc in vestiar ca sa ma pregatesc iar el se duce in tribuna de unde ma va urmari. Oare Bogdan fa vi fericit pentru mine?

Aprin muzica si imi fac intrarea pe gheata. Patinele mele ating gheata neteda si incep sa faca miscari si sarituri. Senzatia care o simt imi sta in tot sangele si ma face sa patinez si mai senzoal si mai elegant si mai bine. Mereu ii voi multumi mamei ca ma dat la patinaj artistic. Daca nu as fi patinat viata mea nu ar fi fost la fel de buna si nu e doar de chestia cu patinajul ci si de faptul ca pe gheata l-am cunoscut pe Bogdan.Cred ca gheata mi-a oferit fericirea absoluta. Si de aceea voi castiga campionatul national si voi deveni atrenoare..vreau ca si alte fete sa cunoasca bucuria pe care acest sport ti-o poate aduce. Cu siguranta fiecare sport te face fericit dar mereu am crezut ca patinajul te face sa zbori pe culmile fericirii.

Imi termin numarul si las tot aerul sa imi iasa din plamanii si sa captez altul nou. Federic ma priveste zambind si isi scoate o foaie din servieta pe care isi noteaza ceva.

-Ai fost superba! Ba nu...ai fost minunata!

---------------------------------------------------

V-am lipsit ? UIte ca m-am intors! Ce mai faceti?

Vreau pareri! Multumesc si va pup!

Boboaca (1&2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum