Capitolul 21

10.5K 536 41
                                    

Sisi 

Intru in camera mea ..trantesc usa si ma las sa alunec pe suprafata rece a usi ...Imi azez capul pe genunchi si incep sa plang .Tot ce mi-a spus el a fost o minciuna ,tot ce am ascultat a fost o minciuna ,tot in ce am crezut a fost o minciuna.

Sa speri sa fie altfel si sa fie exact la fel ..asta e durerea.

Sa crezi intr-un nou inceput si sa nu fie ..asta e durerea.

Sa vrei mai mult si sa nu primesti ..asta e durerea.

Sa iubesti ...asta inseamna durere.

Dar ceea ce simt eu acuma ..nu se poate numi durerea ..pentru ca e putin spus .M-am prabusit...

Stau si plang ...de ce plang ? 

Pentru ca am crezut ?

Pentru ca ma doare ?

Pentru ca speram ?

Pentru ca-l iubesc ?

Cred ca acuma stiu ce inseamna iubirea ..Da cu siguranta stiu ..iubirea =durere...Uras faptul ca-l iubesc ..urasc ca am crezut in el ..urasc ca si acuma ma gandesc la el ..urasc tot ceea ce tine de el ...dar ma urasc si pe mine odata cu el ...

Cuvintele lui de pe plaja ,de la hotel ..toate au fost o minciuna ..Tot ceea ce a spus a fost o minciuna .Mi-a spus ca ma iubeste ...La dracu cu iubitul lui cu tot..Daca asa iubeste el ,inseamna ca nu are inima ..Doamne cat de proasta am putut fi ...cu ce dracu am gresit asa de mult in viata asta ? 

Ca m-am indragostit de el ,ca-l iubesc pe el ,ca inimia mea bate pentru el ...acestea sunt greselile vieti mele si se pare ca le platesc pe fiecare ..Asta e pretul pe care eu il platesc ...si nu e deloc ieftin ..

Bogdan 

Ajung acasa nervos ..ce nervos ? ...Nu stiu exact cum ma simt acum .

Ma uit la patul meu mare si imi amintesc cand ea a fost aici sa facem mate ..

Ies afara pe balcon si las aerul rece sa ma racoreasca ...ma asez in balansoar si strang la piept telefonul cu o poza cu noi doi ,in care ea zambeste .

O lacrima , doua ....imi brazda obrazul pe care palma ei la atins. 

Ea nu merita asta ...eu nu o merit pe ea ...

Am distrus-o ..si pentru asta ma urasc ...

Da o iubesc ..o iubesc acum ,am iubit-o si ieri si o voi iubi tot restul vieti mele ...pentru ca ea e prima care mi-a facut inima sa bata ..si va ramane si ultima.

Asta mie blestemul pentru ca o fac sa sufere acum ..

Dar stiu ca ii va trece ,stiu ca ma va uita si probabil voi ramane doar o amintire in viata ei ...Sau poate ca nici macar atat ..

Trebuie sa o las sa fie fercita ..dar pot ?Pot sa stau deaparte de ea? 

Nu ..normal ca nu pot ...Poate ca ar trebui sa imi asum riscul si sa inecerc ..Sa incerc sa o iubesc pana la capatul lumii ..Si sa ii raman fidel o viata intreaga .

Da vreau sa o iubesc .Da vreau sa fie a mea .Da vreau sa o ating.Da vreau sa fiu singurul care o saruta.Da vreau sa fiu singurul ,barbat din viata ei .Vreau sa o fac fercita.Vreau sa ii vad zambetul de dimineata pana seara si sa stiu ca e rezultatul meu .

Vreau toate astea ...

Sisi 

Ma ridic din fata usii in care mi-am petrecut toata noaptea plangand.Ma privesc in oglinda ...arat groaznic...

Boboaca (1&2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum