Capitolul 11

11.7K 741 31
                                    

Sisi

Dupa ziua de ieri eu cu Bogdan ,n-am mai vorbit de loc ..ince sunt uimita ,ca mi-a spus mie asta ...ca mi-a spus cel macina .Sunt convinsa ca nu ia fost usor sa vorbeasca despre asta dar cui iar fi ?Ia murit fratele intr-un club ..am auzit acuma 2 ani despre cazul asta si cum ca ar fi murit 30 de ingeri ..da nu imi vine sa cred chiar fratele lui a pierit acolo ....ce viata au si uni merg in club sa se distreze si ies morti.

Astazi la 18:30 ,merg la Vlad sa vedem un film impreuna ,o sa fie un fel de intalnire ..poate cine stie ..

Adica ,Vlad e un baiat super dragut si chiar am incredere in el ...cred ca mi-ar place sa fie ceva intre noi ..adica stiti voi ,baietii aia din filme mereu poltiscosi care respecta fetele si nu sunt pentru ele doar pentru satisfacere ...pai cam asa e el ...Hmm de ce nu poate sa fie si Bogdan asa ,adica pe bune acuma daca ar avea toate aceste calitati as putea spune cu mana pe inima ca el e cel mai perfect baiat din lume ...Dar nuuu ,el trebuie sa fie nepoliticos ,arogant ,fitos ,laudator dar cu toate astea are un suflet mare ..stiu ca mi-a spus ca nu simte nimic pentru mine ..pe cand in alte zile se contrazicea singur ...dar ma simt atras de el ,de felul lui de a fi ,de zambetul acela ...atat de rar dar atat de sincer..

Are acel ceva ..ce ma atrage ..stiu ca nu e bine ca nu ar trebui sa simt asta dar nu poti schimba realitatea ,oricat as incerca sa ma mint ca nu imi place ..nu reusesc ..da imi place si chiar mult ...dar o relatie cu el e imposibila ...nu pot avea asta .

Incep sa ma pregatesc si aleg sa pun pe mine o pereche de blugi ,un maieu colorat si perechea mea de tenesi gri .Ador tenesi astia ..

Merg pe jos pana la Vlad deoarece sta la doar 2 strazi distanta de mine .Ajung in fata casei lui ,e o casa mare si alba se vede ca au bani dar alceva imi atarage atentia ...gradina cu flori ,e uimitoara ..are trandafiri care sunt florile mele preferate ,lale ,crizanteme si altele ..e uimitoare .Nu am mai vazut de mult o gradina asa de frumoasa si ingrijita .

Sun la suneria ,iar in 2 secunde un Ghilea imbracat lejer apare in fata usi ..Are un zambet asa minunat si niste ochi de te-ai putea pierde in ei ...off mare D. de ce nu putea fi el ?

-Hei ,intra ..imi spune el ..

-Buna !

Pasesc in casa ,daca pe dinafara arata wow ,inauntru ma simt ca intr-un palat de clestar ..sunt curioasa ce lucreaza parintii lui ,de au o casa asa de impresionanta..

-Hai sa urcam sus ,la mine in camera .

Merg inaintea lui fara sa zic nimic ,deschide usa si intru intr-un dormitor cu adevarat mare ..un pat dublu in mijloc ,doua noptiere ,2 usi care sunt probabil baia si dresingul ...dar alceva ma lasa cu gura cascata un perete doar din sticla iar dupa el privelistea e si mai frumoasa o gradina cu flori cu o mica fantana si-un legan ..oare cum e sa privesti cerul noaptea de aici ?dar rasaritul ?

Ma pun in fata peretelui de sticla si privesc gradina minunta ...Deodata simt cum sunt lipita de un abdomen iar mainile lui sunt asezate pe burtica mea ...

-Iti place ?

-Enorm de mult ..

-Gradinaritul e marea pasiune a mamei ..

-E minunat cea ce a reusit sa faca ..

Nu apuc sa imi termin fraza ca sunt intoarsa cu fata la el si lipita de peretele rece din sticla ..Incepe sa imi sarute gatul apoi urca spre maxilar si se opreste la buze isi trece un deget peste ele ..apoi le saruta usor si tandru ...dar incepe sa ma muste de buza inferioara intr-un mod brutal ...nu am timp sa gandesc caci sunt aruncata pe patul moale ..cred ca e saltea cu apa ...El se aseaza peste mine si incepe sa imi ridice maieul ,il scoate si incepe sa coboare cu mana spre pantaloni mei ...Brusc ma trezesc la realitate ..ii dau una in punctul dureros si cade langa mine pe saltea ..imi iau maieul intr-o mana iar telefonul in alta ...ma imbrac coborand scarile si ies ...ies afara pe usa ...ajung pe trotar si constant ca afara e frig ,lacrimile deja imi curgeau pe obraz ..Cum a putut el ?Credeam ca nu e asa ...dar ...se pare ca m-am inselat iar eu ca o proasta ce sunt chiar ma gandeam sa ii dau o sansa si sa-l uit pe Bogdan ,dar acuma m-am convins ca e la fel ca ceilalti .Dar pe cine sun acuma sa vina dupa mine ? Nu stau mult pe ganduri si-l apelez ..

-Da ,Sisi ?

-Bogdan ,poti sa vi dupa mine ?

-Sisi ,plangi ?

-Te rog ...

-Unde esti ?

-Acasa la Vlad ...

-Cee ? si cu asta inchid telefonul

Stau si imi astept printul sa vina si sa ma salveze ...o Doamne ce ciudat suna asta ...in mai putin de 2 minute ajunge ..intru in masina fara a zice nimic ..el sta si ma priveste are o fata ingrijorata ,ba chiar speriata ..

-Sisi ce sa intamplat ?

-A vrut sa ...

-Sa ? Urla el la mine ...

-----

Bogdan

Stau si o privesc pe printesa mea cum plange si simt cum tot corpul mi se incordeaza ...ce ia facut nenorocitu ala ?Il omor in bataie apoi il dau la caini ...

-Sisi spune ce a vrut ?

-Sex ....

-Poftim ?

Si incepe sa planga si mai tare ,ma intind si o cuprind intr-o imbratisare de urs ..cum a indraznit ?El nu stie ca e proprietate privata ...e a mea ..jur ca o sa ii lipesc un bilet in frunte cu "Proprietate privata Bogdan !" ....nu o pot pierde asa ...vreau sa fiu primul si ultimul ..stiu ca suna egoist ...dar o vreau sa fie a mea pentru totdeauna ..dar nu se poate eu nu sunt asa ...o voi rani ..mai devreme sau mai tarziu ...dar o plac ,chiar o plac pe printesa din bratele mele ...Stiu ca i-am dat de inteles ca nu simt nimic pentru ea ..dar nu e asa ..si problema e ca incep sa ma indragostesc ...Arthur spune ca ar trebui sa o las ..dar cum o pot lasa cand ea are atata nevoie de mine ..sincer ma bucur ca ma sunat pe mine sa vin dupa ea ...asta inseamna ca insemn ceva pentru ea ..e asa placut sa stau asa cu ea ..as da orice sa ramana asa toata viata ,in bratele mele ...

-Nu o sa las sa ti se intample nimic rau ,promit ..ii soptesc eu la ureche ..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buna ,vreau sa va multumesc pentru numarul de vizualizari ! As vrea sa va stiu parerea ca sa stiu daca continui cartea sau nu ..Ar insemna enorm de mult pentru mine .

Vlad este ce parea a fi ..hmm

Vreau sa stiu daca ati dori sa fac un grup unde sa putem vorbi ?


Boboaca (1&2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum