Capitolul 11

9K 452 64
                                    

Sisi 

Ma trezesc din somnul pe care nu l-am avut si ma dau jos din pat.Toata noaptea m-am gandit la chestia cu "el e trecutul" dar oare chiar asa e ? Daca ar fi asa de ce ma gandesc atata la el? De ce imi pasa de el ?De ce am fost ieri geloasa cand paupusile alea erau langa el ?De ce am simtit atatea cand ma sarutat ?De mi-am dorit sa ma sarute?De ce port discutiea asta cu mine ?De ce el? 

Intru la dusul fierbinte si il las sa ma trezeasca la viata .Apa curge peste mine si ma simt ca un cub de gheata care dorinta lui cea mai mare ar fi sa se evapore doar ca soarele nu mai apare.Da ciudata comparatie dar exact asa ma simt.Parsesc dusul fierbinte ce era destinant treziri mele .De fapt trezirea mea din gandurile legate de el si buzele alea atat de sexy pe care din pacate le poseda fix el.Adica pe bune acuma nu putea sa le aiba altcineva.Daca satu bine sa ma gandesc atunci cand il vad pe Bogdan e ca si cum toata frumusetea de pe lume o poseda doar el.E ciudat sa zic asta dar asa e, acuma pe bune ce fata i-ar rezista?Numa cand il vezi faci un mic infarct da mai cand il atingi ce sa mai zic de sarutat, te topeste pur si simplu.

Ies din dus si aleg sa ma imbrac exact ca o "boboaca" pe care nu o lasa mama sa poarte tocuri :blugi cu talie inalta negri, o camasa alba si o perechie de bocanci.Imi las parul desfacut si cu asta ies din apartament.Normal ca a mea,Bella nu a dormit acasa ci la nu stiu cine ca a avut nu stiu ce poiect.De fapt eu cred ca a cunoscut pe cineva si a adormit la el, o sa ma ocup de ea putin mai tarziu.Aleg sa cobor pe scari pentru ca nu imi doresc sa-l vad .

Bogdan 

Ma trezesc si intru direct la dus.Las ca apa rece de acesta data sa imi ofere putina trezire din gandurile pe care le tot am cu ea si cum sa fac sa o uit.Adica orice as face ea imi apre mereu...imi apare in creier, suflet si inima.Pur si simplu nu pot sa o uit asa usor dar trebuie.Sa fiu al dracu daca nu trebuie .Dar nu e ca si o tarfa cu care iti satisfaci nevoile si apoi nu o mai vezi o viata, cu ea nici macar nu e nevoie sa ti-le satisfaci caci dupa o privire nu o mai poti uita.Numai cand se uita cu "oceanele "alea albastre la tine uiti cine te-a nascut si cati ani ai sau cat de mare o ai.Imi amintesc si acuma prima noastra intalnire de fapt era a 2-a prima oara a fost pe hol iar a 2-a pe gheata cand pur si simplu ochii mei s-au oprit in ai ei.Stiam ca trebuie sa o am dar cand am aflat cat e de mica si cand am mai si cunoscuto mi-am dat seama ca ea nu e la fel ca restul.Ea e speciala,unica,sincera,frumusetea insusi,sufletista,un om bun,copilaroasa,zapacita,nebuna....diferita.Cred ca astea m-au si atras la ea, faptul ca nu e ca restul gen cum era tarfa aia care cica ii era prietena.Numa prietena nu ii mai era cand imi gemea numele, de asta urasc eu femeile in general si imi bat joc de ele..pentru ca nu sunt sincere si nu poti avea incredere in ele...daca nu sunt in stare sa pastreze o prietenie ce sa mai zic de o relatie.Dar ea, nu e asa...ea sfideaza pur si simplu toata rasa feminina.Ies din dusul fierbinte si incep sa imi aleg hainele optez ca deobicei pentru o perechie de blugi dar de data asta negrii si un tricou alb ma incalt cu pereche de bocanici si aia e...

Incep sa cobor pe scari pana cand ma impiedic de ceva imi ridic capul din telefon si ii vad spatele e in fata mea si tocmai am dat peste ea se intoarce cu fata la mine si ma priveste lung.

-Sisi ...si imi duc o mana la ceafa.

-Bogdan...si isi musca buza 

-Scuze..zic eu 

-Da se mai intampla...

Sisi 

Fix persoana pe care nu vroiam sa o vad e in fata mea si isi cere scuze pentru ca ma lovit accidental pai cine stie cu ce "fata cuminte" vorbea prin mesaje si na nu a putut fi atent la mine .Il privesc o secunda si vad ca suntem aproape la fel imbracati...ok asta e cu adevarat ciudat.Pe bune,viata ?Tu chiar iti bati joc de mine? Am vrut sa ocolesc ca sa nu dau de el iar el e acum in fata mea si e al dracului de sexy cand isi tine mana la ceafa.Ma asez pe scara din spatele meu si imi pun fata in palme.Intr-o secunda el ajunge in fata mea si se lasa pe vine.

-Sisi te simti bine ?

-Nu...

-Te doare ceva ? ma intreaba el ingrijorat 

-Inafara de inima, nimic...

-De ce te doare inima ? 

-Din cauza ta...

-A mea? 

-Da ...

-Poti explica? 

-Pai am luat-o pe scari doar ca sa nu dau de tine si ghici ce nu a mers tu esti acum aici si esti imbracat aproape ca mine doar ca tie iti vin mult mai sexy.

-Tu mi-ai spus ca fac parte din trecut..

-Da...

-Pai si atunci ?

-Esti trecutul care as vrea sa-l am in prezent...

-Ce? 

-Esti exact ca si o scama, bine ?Te dau jos dar apoi reapari si nu ma mai scap de tine...

-Vrei sa te scapi de mine ? 

-Nu stiu...

-Dar ce vrei ? 

-Sa ma saruti ! 

Imi indeparteaza mainile, imi ridica barbia cu singur deget apoi imi sterge lacrimile de sub ochi...

Bogdan 

Ii privesc oceanele care acuma plang si o fac exact din cauza mea.Si pe atunci o faceam sa planga si o fac exact si acuma.Mereu o ranesc si asta nu e bine, pentru ca eu o....

Nu stiu ce sa fac ..ma apropriu usor de ea fara a rupe contactul vizual si simt cum stolul din stomac da o adevarata petrecere la care toate ciorile sunt "fumate" si apoi ......

---------------------------------------------------------------------------------------------

Heii! Vreau sa va aud parerea .

Vreau sa va spun ca am inceput o carte in colaborare cu o persoana minunata,Aniela10.Cartea se afla pe contul ei si se numeste "Spintecatoarea".Este cu vampirii si varcolaci, da stiu ca nu am mai scris asa ceva dar viata e o surpriza mereu.

Va pup ! :* 


Boboaca (1&2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum