10.Bölüm / Part 1

12K 663 91
                                    

Merhaba canlarım!

İlk partımız sizlerle... Ben  Cennetim'i bitirdikten sonra açıkçası yazmaya devam etmekte biraz zorluk çekiyor gibiyim. Sanırım pek adapte olamıyorum, garip bir durum. Bu hikaye ile ilgili ise yorumlarınızı çok merak ediyorum ve merakla bekliyorum.

İkinci part ise en kısa sürede gelecek.

Ayrıca bölümün sonunda bir yazı yazdım ona da bakarsanız sevinirim!

Sevgiler! ♥


10.BÖLÜM / PART 1

Adamı orada öylece bırakıp gidişimi takip eden beş günün ardından çalan telefonumla yerimden sıçradım. Elimi telefonuma uzatarak gelen çağrıyı cevapladım. Çalıştığım barın sahibinin beni gündüz vakti aramasının hayra alamet olmadığından emin olarak konuştuktan sonra telefonu kapatarak ayağa kalktım. Mümkün olduğunca çabuk yanına gelmemi, konuşmak istediğini söylemişti. Hızlı adımlarla mutfağa giderek ayaküstü bir şeyler atıştırdıktan sonra tekrar odama dönerek üzerimi değiştirdim ve elime aldığım çantayla evden çıktım.

Çalıştığım bardan içeriye girdiğimde her defasında olduğu gibi gecelerinin aksine sessiz sedasız gündüzleri yine beni şaşırtmıştı. Fazla oyalanmadan patronumun kapısını çalarak odasına girdim. Sert görüntüsünün aksine gayet güler yüzlü olan bu adam beni sıcaklıkla karşıladıktan sonra karşısına oturtarak konuya nasıl gireceğini düşünmeye başladı. Aslında bunu saatlerdir düşünüyordu fakat hala iyi bir yöntem bulamamıştı. Bunu yapmaktan nefret ediyordu ve en iyisinin konuya direkt olarak girmek olduğundan ise emin olmuştu.

''Meyra, seninle bir şey konuşmam gerek.''

Bunu zaten biliyordum ama bildiğimi tekrar dillendirmekten kaçındım. Sadece dinlemek istiyordum.

''Seni ne kadar sevdiğimi ve güvendiğimi bilirsin.''

İşte geliyor, diye içimden geçirdim. Kötü bir şey geliyor.

''Teşekkür ederim.''

''Fakat kulağıma hiçte hoş olmayan şeyler geldi.''

''Ne gibi?'' Kaşlarım çatılmıştı ve bir yandan da kendimi duyacağım şeylere hazırlamaya çalışıyordum.

''Tavırların ve hareketlerinin bazı müşterilerimizi rahatsız ettiği gibi...'' Soluklandıktan sonra devam etti. ''Evet, burası bir eğlence mekanı fakat çalışanlarımızın müşterilerle arasına bir sınır koymasını istediğimi sana en başında söylemiştim. Böyle bir şikayetten sonra birlikte çalışmaya devam etmemiz mümkün değil.''

''Ama ben öyl-''

''Meyra.'' Hızla sözümü kesti. Kendimi savunacak bir şeyler söylememi istemiyordu çünkü bir tarafı bana bunu yapmak istemiyordu.

''Kendimi açıklamaya çalışacak değilim.'' Ayağa kalkarak sırtımı dikleştirdim. Şu ana kadar nelerle yüz yüze gelmiştim. Bu beni yıkacak değildi.

''Yanlış bir şey yapmadım. Ben bunu biliyorum ve içim fazlasıyla rahat. Yalnızca bunu sizden beklemezdim.''

Bakışlarımı adamın gözlerinin içine dikerek konuşmaya devam ettim. ''Bu yalanları kimin söylediğini bilmiyorum ama sizin buna inanmanız... İşte bu beni gerçekten şaşırttı.''

Yine de saygımı bozmak istemeyerek uzun bir zaman birlikte çalıştığım bu adama elimi uzatarak tokalaştım. ''Her şey için teşekkür ederim.''

KIRMIZIWhere stories live. Discover now