ALINTI

10.7K 440 42
                                    


Selamlar!

Buraya bir şeyler yazmayı özlemişim. Size mutlu haberlerle geldim. :) Cennetim'in dosyasını yayın evime teslim ettim ve bu demektir ki tam gaz Kırmızı'ya devam edebiliriz. Hatta ben dün akşam bölümü yazmaya başladım ve size de bir alıntı getirdim. Maksat ağzınıza bal çalmak olsun. ♥

Bölüm en kısa sürede sizlerle olacak, canlarım. Bu arada hala okumayanlar varsa bölümler kaldırılmadan önce Cennetim'i burada okuyabilirler. Ve Facebook grubumuza katılmayı unutmayın. Orada bol bol dedikodu yapıp , Hakan ve Meyra'yı paylaşıyoruz.

Sevgiler! ♥


ALINTI


"Gel."

Kendinden emin tok sesi, görüntüsüyle hoş bir uyum içerisinde seyrederken barın gürültülü ortamında dağılmıştı. Meyra, önündeki bardaklardan kafasını kaldırarak karşısında tüm heybetiyle dikilen adama baktı.

"Ne?"

"Gel." Adam, dudaklarından dökülen tek kelimeyi tekrarladığında Meyra huzursuzlanarak ellerini arkasında birleştirdi ve duruşunu düzeltti.

"Neden gelecekmişim?"

Hakan, sıkıntıyla bakışlarını kalabalık ortamda dolaştırırken aklından türlü türlü cümleler geçiyordu fakat bunları söylemiş olduğunu düşünmekle bile karşısındaki kadının vereceği tepkiyi gözünde canlandırabiliyordu. Bu yüzden yalnızca "Konuşacağız," demekle yetindi.

Hoş, Meyra'nın buna da tepki göstereceğinden emindi ama yine de söyleyebileceği en masum şey bu gibi duruyordu.

Bana ulaşabileceğiniz adresler:

Facebook: Özge Altundaş

Facebook Grubu: Özge Altundaş Hikayeleri

İnstagram,twitter,snapchat: ozgealtundas

KIRMIZIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin