Hoofdstuk 1

5.3K 141 78
                                    

"CAM" gil ik heel hard door het huis, mijn deur gaat meteen open en Cameron kijkt me bezorgd aan. "Heb je milka" zeg ik met een grijns. "NEE MAN" schreeuwt hij en springt op mijn bed en gaat boven op mij zitten. "Wat denk jij bitch" zegt hij "dat je van me af moet gaan" zeg ik lachend "nee" zegt hij en krijgt een grijns op zijn gezicht. "Ja" zeg ik, hij schud zijn hoofd. Ik pak mijn panda kussen en sla hem hard in zijn gezicht waardoor hij van mij afvalt. Hij kijkt me boos aan. "Oh sorry heb in je pijn gedaan" grinnik ik. Hij knikt en zet een baby face op. Ik begin hard te lachen en val bijna van mijn bed als ik opeens een harde klap op mijn hoofd krijg. Gauw draai ik me om en zie Cameron die me met een grote grijns aan kijkt "KARMA" schreeuwt hij heel hard "CAMERON LYNN ZACHTER" hoor ik mijn moeder schreeuwen "JOW" schreeuwt Cameron nu nog harder. Ik begin weer hard te lachen. Cameron komt naast me liggen. "Mag ik hier blijven slapen" ik knik. "Ik ben zo terug" zeg ik en ren naar de badkamer, gauw haal ik mijn make-Up van mijn gezicht af want dat is goed voor je huid! Ik poets mijn tanden en loop terug naar mijn kamer, gauw trek ik mijn pyjama aan "hee puistenkop" zegt hij lachend "wat zeg jij struisvogel" ik kijk hem quasi boos aan "puistenkop" zegt hij met een grijns. Ik heb niet eens puisten of pukkels ofzo dus ik weet eigenlijk niet wat hij hiermee wil bereiken maar ja. "Hahahaha grappig, VARKEN" schreeuw ik heel hard "LYNN" hoor ik mijn vader nu ook schreeuwen "DAT WAS CAM" schreeuw ik terug. Cameron kijkt me boos aan, ik spring in mijn bed en steek mijn tong naar hem uit "is Cami boos" zeg ik lachend "ja heel erg" zegt hij serieus. "Aww echt zielig" zeg ik met een piep stemmetje "night Lynn" "Night Cam"

"LYNIII" ik wordt wakker van Cameron die me helemaal heen en weer schud. Ik kijk op de wekker en zie dat het nog maar half 5 is "wat is deze" zeg ik boos. "HA Prank" zegt hij. "Grappig joh" zegt ik lachend "ik ben grappig" "ja joh" zeg ik en draai me om. Als ik net bijna weer slaap begint Cameron weer met praten "Lynn" zegt hij zacht "wat nou" "kom je er ook uit" vraagt hij. Ik schud mijn hoofd en voel dan twee warme handen om mijn benen "Caaaam" mompel ik zacht.

En ik lig op de grond.

"Cameron Alexander Dallas ik haat je" sis ik zacht "ik hou ook van jou liever." Nu ben ik wakker, bij deze wil ik Cameron bekronen als vervelendste persoon ever. Mensen zouden denken dat het leuk is maar nee dat is het alleen als jij het leuk vind elke morgen vroeg te worden wakker gemaakt. Ik loop naar de kast van Cameron en trek een sweatshirt uit zijn kast waar twee pijlen met daar tussen ons geweldige geboorte jaar er op staan met daaronder Cameron Dallas.

 Ik loop naar de kast van Cameron en trek een sweatshirt uit zijn kast waar twee pijlen met daar tussen ons geweldige geboorte jaar er op staan met daaronder Cameron Dallas

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

(Die⬆️)

Ik snap niet dat er geen trui van Lynn Dallas is, oké niet dat ik zo bekend ben sommige mensen weten niet eens dat ik Cameron zijn tweeling zus ben, ik trek dezelfde uit mijn kast. "Vandaag doen we twin" zeg ik en gooi de trui op Cameron. Hij knikt. Ik trek een broek met gaten uit de kast en trek hem aan. Vervolgens doe ik mijn Adidas schoenen aan. Ik loop naar beneden en maak een tosti aangezien ik nog genoeg tijd heb. Ik wacht tot de tosti klaar is en eet hem op als ik net begin met eten komt Cameron aan lopen "en je maakt niks voor mij" ik schud mijn hoofd, ik wijs naar de prullenbak "dat is jou eten" hij kijkt me boos aan. "Of je krijgt deze" ik haal de tweede tosti uit het tosti apparaat. Cameron wil hem uit mijn hand trekken maar ik trek hem gauw weg "uhh, dankjewel lieve Lynn dat je eten voor me maakt" hij zegt me verveeld na en trekt dan de tosti uit mijn hand. Ik eet mijn tosti op en loop naar boven waar ik mijn tanden poets en wat make-Up op doe. Ik loop weer naar beneden en kijk op mijn telefoon hoelaat het is. Half 7, ik ga op mijn snapchat en maak en foto als caption zet ik erbij ~ thanks voor wakker maken lief broertje :/ ~ daarna kijk ik nog even op mijn insta. Met mijn 5000 volgers ofzo. Ik wordt eigenlijk alleen gevolgd door mensen van school omdat ik met Cameron, Nash en die andere van Magcon bevriend ben. En dat is natuurlijk super cool, zie je de sarcasme, niks cool aan! Je kunt beter bevriend zijn met Justin Bieber. Als ik alles heb bekeken is het al weer kwart over 7. Ik spring op van de bank en roep Cameron en vraag of hij al bijna klaar is. We moeten pas over een half uur weg maar maakt niet uit. "Hee Lynn ben je al klaar" Sierra onze grote zus komt naar me toe lopen. Ik knik "Cam" zeg ik. Ze begint te lachen "wat lach jij, ik was om 5 uur wakker". Ik praat nog wat met Sierra en zie dan dat het al 10 over half 8 is. "CAM WE MOETEN WEG" schreeuw ik hard naar boven. Hij stormt de trap af en pakt zijn auto sleutels. Hij rent naar de auto en ik ren gauw achter hem aan. Anders rijd hij weg.

We komen aan op school en ik stap uit de auto, "we kunnen nog weg gaan en skippen" zegt Cameron die naast me komt staan. "Nee we zijn geen tuig" ik kruis mijn armen met die van Cameron en loop dan de school in de starende blikken negerend.

--

Haaaiii, oké eerste boek blablablabla...

Dit hoofdstuk heb ik herschreven, ik wil jullie alvast de waarschuwing geven dat ik heel veel spelfouten heb aangezien ik dit boek in de zomer van 2016 heb geschreven, dit heb ik ook niet heel precies geschreven dus ik heb ook niet gecontroleerd op spellings fouten. Ik weet niet of ik de andere boeken ga herschrijven dat doe ik alleen als ik er zin in heb en de tijd heb.

Bedank voor het lezen van dit boek💋

Liefs Meijke.

My Big Brother ❀ MagconOnde as histórias ganham vida. Descobre agora