Cum v-ați întâlnit pentru prima oară-Harry & Niall

339 15 3
                                    

*N/T- numele tău

Harry

      Urăști tot ce are legătură cu aeroporturile: aglomerația, cozile și oamenii derutați ce mișună peste tot în raza ta vizuală. Toate aceste elemente întrunite te enervează la culme. Și dispoziția ta se înrăutățește când primești vestea că zborul tău va întârzia două ore. Ți-ai făcut drum spre un magazin mixt și ți-ai cumpărat un latte de la aparatul aferent, încercând să-ți reduci starea proastă. Simți privirea cuiva în ceafa ta și în momentul în care te întorci  la așa-zisa sursă, dai de un grup de băieți cu bagajele în jurul lor, la o distanță considerabilă. 

      Cel care se uita la tine insistent era, după părerea ta, cel mai arătos dintre toți. Cu părul ondulat prins într-un coc bărbătesc, un tricou simplu, blugi prespălați și ghete de piele, acesta arăta întocmai precum un model desprins din revistele bărbătești. Văzând că ați făcut contact vizual, buzele i s-au despărțit într-un zâmbet timid. Unul dintre prietenii săi a observat felul în care te privește și i-a șoptit ceva, provocându-l pe cel din urmă să-l înghiontească cu cotul, fără a-și lua ochii de la tine. 

      Avea trăsături superbe și cu siguranță sclipirea ochilor săi ar fi putut să facă orice fată nebună după el, însă nu aveai dispoziția necesară. El însă ia surâsul reținut pe care i l-ai oferit drept un semn și își croiește calea spre tine. În timp ce picioarele sale lungi se apropiau amenințător de mult de tine, tu te-ai prefăcut că răspunzi la un apel urgent.

      —Da, vin imediat, ,,răspunzi" tu îndeajuns de tare încât să ajungă și la urechile atractivului străin. Îți strângi repede bagajele și o ștergi, băiatul rămânând în urma ta, înconjurat de râsul înăbușit al prietenilor lui. 

      Găsind un loc retras, ai decis să rămâi acolo pentru următoarele ore, așa că ți-ai scos o carte din geantă și ți-ai pus căștile în urechi. Povestea s-a dovedit a fi atât de interesantă, încât după ce au părut zece minute, te-ai uitat la ceas doar ca să afli că în trei minute avionul tău decolează! 

      Determinată să nu pierzi zborul și să îți petreci alte câteva ore blocată în acel loc, ai început să alergi prin aeroport. Văzându-ți destinația aproape, ai mărit viteza, însă te-ai împiedicat de un bagaj pus la întâmplare și ai căzut pe ceva. Sau, mai bine spus, pe cineva. 

      —Îmi pare atât de- hei, te cunosc! vocea masculină și accentul englezesc te-au determinat să te uiți la sursa emițătoare și spre surprinderea ta, tipul peste care ai dat era chiar cel pe care l-ai întâlnit mai devreme. Deși părea că voia să înceapă o converație, tu te ridici rapid, abia mormăind niște scuze, lăsându-l, din nou, cu obrajii rozalii.

      Angajații abia îți mai făgăduiesc să intri în avion, iar când o fac te așezi în locul tău, sperând să nu ai parte de un coleg de zbor enervant, așa cum ai pățit în nenumărate rânduri. Dorind să-ți continui somnul pe care l-ai început în aeroport, te lași pe spătarul scaunului și închizi ochii. Simți pe cineva luând loc lângă tine, însă nu i-ai dat prea multă importanță.

      —Se pare că ne întâlnim din nou. 

      Tresari când auzi vocea melodioasă și bine-cunoscută a persoanei de lângă tine și îți deschizi ochii instantaneu. Lângă tine stătea chiar tipul cu care te-ai întâlnit deja de două ori. 

      —Nu-mi spune că aici e locul tău, îi răspunzi, crezând că ești la camera ascunsă. 

      —Îmi pare rău, dar aici am bilet, spune, arătându-ți hârtia. Se pare că este destinul.

One Direction ImaginesWhere stories live. Discover now