Peisaj regal-Harry

423 18 3
                                    

Pentru #kalopsia_xx

Imaginează-ți că..

Vântul rece sufla printre copaci și smulgea frunzele veștede din odihna lor, făcându-le să danseze descătușate sub luna plină. Seara de noiembrie era previzibilă: o ploaie rece, puternică, ale cărei picături și aterizarea lor pe pământ ar putea trezi chiar și morții. Însă nu era cazul tău, tu erai deja trează, în mașina părinților tăi mai exact, așteptând sosirea la palatul viitorului tău soț. În lumea în care ai fost crescută, căsătoriile aranjate nu numai că erau un fenomen frecvent și prielnic, ci și o nouă modă. Erai fiica ducelui și ducesei de Wellington și străbăteați drumul până în Londra pentru a-ți întâlni, pentru prima oară și la doar câteva luni de nuntă, băiatul cu care te vei căsători.

Îl numeai băiat știind că are abia 23 de ani, la fel ca tine. Ce ai mai aflat  au fost diferitele lui aventuri cu femei oarecare, încăpățânarea lui și faptul că regina Regatului Unit se lupta din greu să-i îmbunătățească imaginea. Și cum să își ajute fiul scăpat de sub control dacă nu printr-un mariaj ce simbolizează împlinirea și, cel mai important, maturizarea? Ceea ce avea să devină o oportunitate pentru familia Styles, reprezenta cel mai mare coșmar al tău. Toți acești oameni care își urmăresc propriile interese fără să le pese că te privează de un viitor făcut din alegerile tale proprii te enervau peste măsură, inclusiv părinții tăi. Când ai auzit de această decizie luată fără consimțământul tău, ai jurat să nu mai vorbești cu ei niciodată. Te simțeai ca o sclavă vândută în scop afaceristic, un produs. Ai întrebat de ce familia regală te-a ales tocmai pe tine, însă cu toții au avut același răspuns: Ar trebui să te simți mândră și să ne faci mândri. 

O atingere ușoară pe umăr te trezește din meditație. Brusc îți amintești de ce te afli într-o mașină la mii de kilometri de casă, de ce însăși peisajul tomnatic pare mai calm decât furtuna ce se dă în sufletul tău și de ce îți blestemai întreaga existență.

-O să fie bine, te asigură menajera ce te însoțea peste tot și în același timp, cea mai bună prietenă a ta. 

Aveați aceeași vârstă și totuși viața voastră era complet diferită. Părinții săi lucrau tot pentru familia ta și nu și-au putut permite o educație exemplară pentru ea, astfel încât Danielle a călcat pe urmele lor. Dacă pentru tine zilele se desfășurau într-o manieră aproape plictisitoare, rutina ei consta în muncă istovitoare ce îi aducea un câștig material. În timp ce mișcările tale erau monitorizate de cei mai aspri critici, fata se putea bucura de orice secundă într-o libertate la care tu doar puteai visa. 

-Vorbești prostii, i-ai spus întorcându-te cu spatele la ea. Erai atât de geloasă pe faptul că ea va trăi fericită în modestie, în timp ce tu va trebui să te înfrunți cu viitorul aranjat de alți oameni pentru tine. 

-Haide, Y/N, am înțeles că prințul are ochii verzi, exact așa cum îți place ție! 

Încercările ei de a te calma nu erau prea reușite având în vedere că aducea vorba de individul care ți-a zdruncinat întreaga viața. 

-De ce nu-l iei tu? o întrebi pe un ton mai puțin plăcut, însă știai că în ultima vreme s-a obișnuit cu acest comportament.

-Hm, să știi că m-am bucurat când am aflat că o să vin cu tine la palat. Realizezi cum trebuie să arate, nu? Gândește-te doar că o să stai la brațul celui mai râvnit burlac din țară!

Ai pufăit, deja sătulă de acest subiect. 

-Cine își numește fiul Harry? 

-Ce e în neregulă cu numele lui?

One Direction ImaginesWhere stories live. Discover now