De la râs la..plâns! -Harry

1.4K 72 5
                                    

Pentru #AlexandraKvd

Imaginează-ți că...

 Erai în camera lui Louis, trezindu-te amețită. Ți-ai dat seama pe loc ce căutai în încăperea acum luminoasă și curată. Noaptea trecută băieții și iubitele lor au fost la petrecerea organizată de Simon, special pentru trupă și prietenii lor. Normal că te-ai aflat și tu acolo, doar erai împreună cu Harry de mai bine de un an. Ți-a făcut această perioadă a vieții perfectă, fiind alături de tine în momentele grele, arătându-ți cât de mult ține la tine, încercând să-ți șteargă lacrimile de supărare în urma unor evenimente neplăcute. Și tu l-ai încurajat mereu, dar poate că nu la fel de mult cum el a făcut-o. 

Întotdeauna în spatele tău, ținându-te de mână și șoptindu-ți cât de mult te iubește. Este plăcut să știi că nu faci eforturi degeaba și că la orice reușită un sărut te așteaptă la cotitură. Iar când greșești, el să fie tot acolo, lângă tine mereu. A devenit o obișnuință totul: să mănânci în brațele sale, să îl ciufulești când vrei tu și să îl iubești mai mult decât oricine. Ai ținut piept tuturor răutăților adresate ție de către presă  și fani, nedându-le satisfacție, special pentru a nu-l supăra pe Harry. Era destul de greu să te confrunți și cu asta, dar atât timp cât îl aveai pe el lângă tine, totul părea să ardă în fața focului dragostei voastre.

Ai alunecat ușor din patul moale ce părea că te îmbrățișează strâns cu cearșeaful său subțire. Ți-ai frecat fruntea cu dosul palmei, obosită. În timp ce coborai scările, ai auzit râsete colorate din bucătărie. Louis și Harry sigur își făceau de cap. Acordând o mai multă atenție discuției, ai observat că vorbeau despre tine. Ți-ai mușcat buza inferioară, sperând să nu fie ceva de rău pus în discuție. Nu obișnuiai să faci asta și te simțeai puțin vinovată. Ai dat remușcările la o parte, focusându-te pe ce este mai important: discuția lor.

-Haide Harry, va fi amuzant! îl instigă Louis. Parcă îl puteai vedea țopâind de colo până colo, cu energia sa debordantă, ce lumina o cameră întreagă. Erai lipită de peretele rece, încercând să te faci nevăzută.

-Nu! protestă iubitul tău ridicând glasul.

-De ce? O să fie amuzant! Nu știi cum să te distrezi, jur! garantă prompt Tomlinson 

-Ba știu! puteai auzi pași îndreptându-se spre direcția frigiderului.

-Te provoc să o faci! strigă Louis.

-Mai încet, o vei trezi!

-Și ce? Crezi că o va încălzi cu ceva că va fi odihnită când îi vei spune că te desparți de ea? Chiar vreau să văd cum reacționează! 

-O voi face și după va trebui să-ți ceri scuze cu mine, Lou! Nu e de glumit cu ea. O iubesc. Înțelegi? îi răspunse Harry ferm. În momentul acela cel mai mult te  bucuri că încă mai are minte să-și dea seama că te poate răni foarte tare. 

-Dar totuși, mă tentează ideea. Să-i memorezi expresia feței, și dacă poți să o imortalizezi, vreau să râd și după gluma asta, nu doar pe moment. zice acesta spulberându-ți și ultima urmă de încredere. 

Poate și indirect, îți călca în picioare sentimentele, mândria. Erai sigură că era încă o glumă stupidă din care tu vei ieși cel mai prost, urmând ca ceilalți să râdă de tine. Nu, de data asta nu va mai fi la fel. Îl iubeai prea mult pentru a-l părăsi sau a face glume pe seama lui. Dar se pare că lui nu îi pare rău și nici nu se simte stânjenit de faptul că pentru câteva secunde îi poate face viața iubitei sale un iad. Nu-i pasă. „Vrea ceva amuzant? Bine, o pot face."

Ți-ai făcut apariția în luxoasa bucătărie, târându-ți tălpile goale pe dușumeaua rece, stropită cu suc și bere de seara trecută. Ți-ai intrat repede în rol, fiind sigură pe tine. Vroiai să îi faci să regrete, să nu mai creadă că te pot păcăli mereu. Ar putea deveni o dramă emoțională pentru ambele părți implicate, dar cui îi pasă? Nu aveai nimic cu Louis, dar nu se putea implica în viața voastră, personală, ca și cum ar putea face parte din relație. Și nu, nu erai egoistă dar vroiai binele tău și al lui Harry. 

One Direction ImaginesWhere stories live. Discover now