Decepții-Zayn

846 43 3
                                    

Pentru #Brittney_S

Imaginează-ți că..


-Cumva îți place de vărul meu? te întrebă Sarah, prietena cea mai bună, considerată un membru al familiei tale. 

Stăteați amândouă în pat, lungite, mâncând și dansând pe muzica Selenei Gomez și a celorlalte celebrități. Laptopul din fața voastră era atât de încins, datorită ultimelor două ore de jucat și vorbit pe Facebook. Asta da zi de fete relaxantă în lunga vacanța de vară. Peste doar trei zile vă veți distra în nisipul încins, răcorindu-vă corpurile în mare, sub arșița soarelui. O excursie cu părinții săi, cel mai interesant lucru posibil. Doar că acolo vă veți întâlni și cu acest văr al său, al cărei identitate nu o cunoșteai foarte bine. Știai doar că-l cheamă Zayn și că e la mulți kilometri distanță față de Londra, respectiv în America pentru niște afaceri nedescoperite de tine. Erai curioasă, însă Sarah îți arăta doar poze vechi cu el, de pe vremea în care acesta purta scutece. 

Și nu știi de ce, de fiecare dată când aceasta vorbea cu el pe chat, inima îți bătea tare în piept, ca și cum ai fi conversat chiar tu cu acel cineva. Este o legătură ciudată între voi, care te face să fii nerăbdătoare. Prietena ta i-a arătat chiar o poză cu tine, reacția lui fiind una foarte pozitivă, spunând că ești frumoasă. Păi, ce ți-ai putea dori mai mult? Băiatul pe care categoric îl placi te complimentează fără să te cunoască cu adevărat. Erai îngrijorată de cum va reacționa când vă veți întâlni în realitate, cum te va considera și dacă-i va plăcea de tine. Voiai să îi bată inima la fel de tare ca și ție de fiecare dată când îi vezi căsuța chat-ului deschizându-se. 

Nu știi cum arată. Nu știi cum vorbește cu fetele. Nu-l cunoști deloc și totuși ai o senzație ciudată în stomac de fiecare dată când te gândești la el. Te întrebai mereu dacă se simte și el așa vreodată, dar nu voiai să afli răspunsul. Probabil ar fi fost negativ.

-Britney?! Aloo, cu cine crezi că vorbesc? strigă Sarah, aruncându-ți cu o pernă în fața visătoare.

-Hmm, da? Ce-ai spus?

-Zayn a zis că te place! spuse aceasta, gata-gata să-ți spargă timpanele ție, cât și vecinilor. A început să-și arunce mâinile în aer, scuturându-le și țipând. 

-Glumești! îi zici, entuziasmată. Un zâmbet gingaș ți se ivi pe fața palidă, jucându-se cu buzele tale.

-Nu! Uite! îndreptă ecranul către tine, captându-ţi imediat atenția. 

Cuvintele nu puteau exprima fericirea pe care o simţeai, aceasta fiind repede risipită cu adăugarea unei replici noi din partea lui Zayn. El a trimis o fotografie cu o fată pe nume Britney, doar că nu erai tu. 

-Asta...Asta e chiar...Doamne! N-Nu cred-d! întrerupse Sarah tăcerea, ecoul râsului său răsunând în toată camera. A izbugnit pur și simplu într-un râs incontrolabil, brusc și spontan. Era atât de amuzată încât s-a rostogolit ca o cărămidă din pat, dând nas în nas cu podeaua tare și veche, din lemn. Nici atunci nu s-a putut abține, părând distrată de toată situația, însă problema era că pe tine nu te molipsea cum obișnuia de fiecare dată.

Și-a dres vocea, întrebându-te cu aceași curiozitate de mai devreme:

-Stai, ție chiar îți place de Zayn? părea concentrată, rozul buzelor sale risipindu-se, lăsând în urmă o culoare albicioasă, rezultat al mușcăturilor pe care și le provoca singură.

-N-Nu și acum. i-ai spus, vorbele ieșindu-ți din gură însoțite de un ton mult mai dezamăgit decât credeai. Ți-ai privit mâinile din poală, jucându-te cu ele. Atenția ți-a fost atrasă de zgomotul provocat de chat-ul de Facebook.

One Direction ImaginesOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz