Cerere în căsătorie-Harry

298 16 10
                                    


Îmi pare rău că a durat atât de mult! Sper să îți placă. Lectură plăcută! 


Cerere: Wow, imi place mult cum scrii si deja iti ador cartea! <3 Da, as vrea sa scrii ceva si pentru mine, cu Harry (probabil ca ti-ai dat seama :)) ). Mereu mi-am imaginat cum ar arata momentul in care Harry m-ar cere in casatorie :)) Cam ciudat, dar noaptea ma apuca toate gandurile :)) Daca ai putea sa faci un imagine cu asta ar fi asa super, si te rog sa folosesti numele Raluca in imagine :)) Multumesc <33

*

     Străinii înarmați cu telefoane care țineau pasul cu tine nu te-ar fi speriat atât de tare dacă Harry s-ar fi aflat lângă tine. Toată ziua a părut de negăsit și mai mult decât atât, ți-a lăsat o mulțime de indicii scrise pe niște bilețele pe care trebuia să le aduni din tot orașul. Poate dacă nu ar fi fost celebru și dacă te-ar fi sfătuit să iei cu tine un bodyguard ai fi considerat toată agitația în care te-a implicat ceva drăguț.

     Simți cum pașii fanilor încep să se transforme în adevărate salturi și auzi vocile lor tot mai aproape, așa că intri într-un magazin, sperând să te adăpostești până când Harry va răspunde la telefon și va veni să te salveze.

      Cu 4 ore mai devreme

     Văzând razele de soare cum invadează camera, realizezi că este aproape ora prânzului și tu încă nu te-ai ridicat din pat. Te întorci pe partea cealaltă și observi cu regret că ești singură în dormitor. După ce te-ai aranjat pentru ziua ce te aștepta, ai coborât în bucătărie, prevăzând că acolo trebuie să fie băiatul cu ochi de un verde indescifrabil și gropițe înfloritoare. Te-ai înșelat și, dezamăgită, ți-ai făcut singură cafeaua. Găsești o bucată de hârtie roz pe frigider și îl citești cu voce tare, zâmbind involuntar.

     ,,Sper că nu ai uitat ce este azi.."

     Deschizi frigiderul și pe cutia cu lapte găsești un alt bilețel. ,,Vino unde ne-am întâlnit prima oară."

     Harry știa că iubeai vânătoarea de comori și nu te-ai putut abține să nu intri în joc. Așadar, încălțându-te rapid,te-ai îndreptat spre mașină. Locul întâlnirii trebuie să fie, cu siguranță, fântâna din centrul orașului. Aproape la fel de spectaculoasă ca Fontana Di Trevi, acum trei ani aceasta v-a împlinit dorința arzătoare de a vă întâlni sufletul pereche. Îți aduci aminte cu zâmbetul pe buze de momentul în care Harry te-a abordat, cerându-ți o monedă pentru a o putea arunca în apă. Bineînțeles că el deținea asupra sa o mulțime de bani, însă nu știa cum altfel să poată vorbi cu tine.

     Te-ai urcat în mașină, găsind pe bordul acesteia un alt bilețel, însoțit de un mic trandafir: ,,Nu uita să conduci în siguranță!". Ai zâmbit involuntar, pornind radio-ul. Melodia auzită te-a făcut să tresari, fiind cea pe care Harry ți-a cântat-o la prima întâlnire, când a închiriat un întreg restaurant doar pentru voi doi. Ai realizat imediat că nu este o coincidență și CD-ul văzut ți-a întărit impresia.

*

     Ajunsă la locul presupusei întâlniri, ți-ai dat seama dezamăgită că Harry se lăsa așteptat. Observând un bilețel pus pe o parte mai îndepărtată a fântânii, ai constatat că jocul continua.

     ,,Deja ai obosit? Iubito, îți mai aduci aminte ce am făcut după ce ne-am întâlnit aici?"

     Fără să-ți mai pui alte întrebări, te-ai îndreptat spre standul de înghețată. Bineînțeles că după ce s-a făcut de râs cerându-ți bani, și-a contrazis vorbele oferindu-ți o gustare dulce. Atunci nici nu ai băgat de seamă roșeața obrajilor săi când îl prindeai holbându-se sau faptul că accentul lui puternic se agrava când conversa cu tine.

One Direction ImaginesNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ