Bölüm 33

73.1K 2.5K 48
                                    


Arkadaşlar Merhaba ben geldim .

Öncelikle hepinizden Özür dilerim. Bu zamana kadar bölüm yazamadigim için.
Ama bana da hak verin .lise son sınıf öğrencisiyim ve okulda hiç boş zamanım yok .
Neyse daha fazla ben sizi tutmayayim Özür amaçlı bugün İKİ bölüm yayımlicam diğer Bölüm bir kaç saat içinde size bildirimi gelir .

Bu arada unutmadan bu bölümü sınıf arkadaşım rumeysa sayesinde yayımlıyorum.bu gün az daha 'sen bölüm yayımlanıyorsun' diye beni dövuyordu .😰

Neyse size iyi okumalar
Oy ve yorum atmayı unutmayın .

Ben avukat olabileceğimi söyledikten sonra Haşim abi "Belgeni aldın mı sen ?" dedi ben "Evet "dediğimde Haşim abi gülerek bir sey diyeceği sırada Azad birden kolumdan tutup "Öyle bir şey olmayacak ."dedi Haşim abi "Azad saçmalama . Bu toplantıyı kaybetmemiz demek şirketin sonu demek .Hem biz sürekli şirkette çalışsın demiyoruz ki ara ara ..."
Haşim abinin sesini tabikide Azad kesmişti.

İnat kocam benim ..

"Abi yeter .Hayır dedim .Size iyi akşamlar " deyip kimseye söz hakkı tanımadan beni  yukarı sürüklemeye başladı. Ben usul usul peşinden giderken Azad birden odaya girip beni sertçe kapı ve kendi arasına aldı. Tam gözlerimin içine bakarak konuştu
" Şimdi anlat  bakalım sen . Nasıl o Bedirhan dallamasına sarılırsın" dediğinde şaşkınca Azad'a baktım .Yok yani adamın şirketi batacak umrunda değil .
"Azad sence de konumuz bu mu? " dediğimde Azad "Benim için şuan bundan önemli konu yok .Daha doğrusu bundan başka konu yok" deyip bana biraz daha yaklaştı .
Ben "Evet var Azad . Saçmalama lütfen . Hadi bizi düşünmüyorsun iki gün sonra olacak çocuklarımızın geleceğini demi düşünmüyorsun" dediğimde Azad şaşkınlıkla "Çocuk mu? "dedi bende
"Ev-evet"dediğimde Azad dudaklarıma kısa bir öpücük bırakıp "Bir çocuğumuz olsun ister misin ?" dedi ben Azad'ın yüzüne tabiri yerindeyse "mal mısın ? " diye bakarak "Saçmalama Azad ne bir çocuğu" dedim kararlılık ile .. Azad sanırım benim ne demek istedigimi anlamamış olacak ki saf saf yüzüme bakıyordu. Onu daha fazla merak içinde bırakmamak için   "Bir tanede değil iki üç tane  de çocuğumuz  olabilir ."dediğimde Azad tam beni öpeceği sırada ellerimi göğsüne koyup onu durdurdum ve " Eee izin veriyor musun ? "dedim Azad direk "Hayır " dediğinde bende "İyi ozaman çocuk da yok"dedim .Azad ise şaşkınca "Nasıl yok "dedi ben ise  "Basbaya yok İşte .cÇocuklarımın geleceği garinti altında olmadan asla olmaz" dediğimde Azad derin bir nefes alıp "Esra bak güzelim " dedi ben de  "Azad bak canım. Şuanda abartıyorsun . Ben her zaman şirkette olmayacağım ki sadece ara ara .Hem sürekli orada olsam ne olacak ki zaten şirket sizin" dediğimde Azad'ın ' Hay o belgeyi almaya gittiğim güne ..diyerek küfür ettidigini duydum .Bende gözlerimi devirerek. "Eeee ne diyorsun " dedim Azad bir iki adımla yanıma gelip
" Tamam . Ama eğer sana bir kişi bile bakarsa o gözlerini oyarım" dediğinde sevinçle  "iyi tamam ."deyip boynuna sarıldım. Azad beni kendinden bir adım uzaklaştırarak."Hadi o zaman şu üç çocuktan birini yapalım"deyip beni öpmeye başladı ..

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sabah gozlerimi yüzümde hissettiğim öpücükler le açtım . Azad gülerek bana bakıyordu birden beni üzerine çekip " Günaydın güzel karım♡"
diyerek alnimı öptü bende yanağını öperek "Günaydın yakışıklı kocam♡" diyerek karşılık verdim .
Ben biraz da Azad'ın göğsünde uyurken Azad birden "Neden buralara bu kadar ilgi duyuyordun"
dediğinde kafamı Azad'ın göğsünden kaldırmadan "Bilmem . Belki izlediğim Doğu filmlerinin katkısı büyüktür.
Ha birde Mizgin'i unutmamak lazım"dediğimde Azad "Yengem ne alaka "dedi ben gülerek " Bana hep buraları anlatır dururdu .Laf aramızda Biraz da Haşim abiyi de anlatırdı."

HÜKÜMWhere stories live. Discover now