Bölüm 65

35.4K 1.4K 100
                                    


Bir sürpriz Bölüme daha  geçmeden önce şunu söylemek istiyorum .Ben daha önce "Azad gibi yakışıklı bir ağa bulursam evlenip doğuya gelin gidebilirim diye " ŞAKA ile karışık bir cümle kullandım .😂😂😂Bazılarınız ciddi sanmış bana özele mesaj atanlar oldu 😂😂😂.

Arkadaşlar Evet ben doğuya çok ilgi duyuyorum ama sadece ilgi duyuyorum bu kadar ...

Benim Karadenizimin yerini hatta Ordu mun yerini hiç bir yer tutamaz herkese kendi memleketi güzel ..

Demen o ki benim doğuya gelmemin tek bir nedeni olabilir o da GEZMEK . Üniversite ye başlayınca en azından doğuda bir kaç ile gideceğim Gezmek amaçlı, o kadar .

Bu konuyu açıklığa kavuşturdugumuza göre okumaya başlaya bilirsiniz .

Yine de ilginiz için çok teşekkür ederim 😊 😊😊😇😇😇😍😍😍😍😍😍

Şunu da söyleyeyim öyle okuyun 🙈🙈🙈🙈 Arkadaşlar aranızda beni merak edenler varmış ..Bunun nedenini anlamadim ama 😕😕😕 whatpadd e profilde benim kendi fotom var .oraya bakabilirsiniz.
Ayrıca sosyal medya hesaplarım.
Face - Esra Arıdoru
İnstangram - esraaridoru
Twitter -Esmer melek 🙈🙈🙈🙈

HADİ ŞİMDİ OKUYUN
OYY VE YORUM 😍😍😍 İSTİYORUM 😇😇😇

Azad ağa yavaş yavaş gözlerini açarken olanlardan ve yaşanılanlardan habersizdi.
Genç ağa gözlerini hafif aralarken dudaklarından "su"kelimesi döküldü .
Odada bulunan hemşire Azad ağa nın ensesinden tutup hafif kaldırarak genç ayağa bir yudum şu içirdiğinde Azad ağa bu seferde cılız sesi ile "Karım .Esra Miray'ım" dediğinde bütün olanları bilen hemşire gözündeki yaşı silerek odadan çıktı ve bir aydır hastane kolidorunda perişan olan Ayşe hanımağa ve Murat Ağa' ya "Gözünüz aydın .Azad bey uyandı" dediğinde Ayşe hanımağa "Yarabbim sana şükürler olsun " diyerek sevinçle ayağa kalktı ve kocası ile beraber oğullarının odasına girdi .

Azad ağa hala gözleri kapalı bir şekilde yatarken , Ayşe Hanımağa hemen oğlunun yanına giderek sağ elini avucunun içinde aldıktan sonra "Oğlum " dedi titrek bir ses ile

HÜKÜMDonde viven las historias. Descúbrelo ahora